🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

5 beneficii ale suplimentării cu sulfat de magneziu

Sulfat de magneziu sau sare amara beneficii

Beneficii magneziu

Magneziu are un rol important în funcționarea optimă a întregului nostru organism. Fie că vorbim despre oase, muşchi, inimă, creier, nervi sau celule, magneziul este vital pentru buna funcţionare a acestora și, deci, pentru sănătatea noastră. Corpul nostru nu produce un volum suficient din acest mineral, iar cum peste 60% din acesta este stocat în oase, rezervele sunt foarte greu de accesat.

Unele persoane reușesc să își ia doza zilnică de magneziu din alimentație, în timp ce pentru altele este nevoie de suplimente cu magneziu provenit din diverse surse. Află în continuare tot ce trebuie să știi despre suplimentarea cu sulfat de magneziu.

Ce este sulfatul de magneziu?

Sulfatul de magneziu este unul dintre sursele de magneziu cu care corpul poate fi suplimentat în caz de deficit. Este disponibil sub formă de capsule cu sulfat de magneziu, săruri sau supliment lichid și aduce beneficii enorme pentru organism. Probabil ai auzit și tu de suflat de magneziu sub denumirea de sare amară. Sarea amară este foarte des folosită în curele de detoxifiere și în caz de constipaţie. Datorită acțiunilor sale benefice, sulfatul de magneziu este principala recomandare în materie de sursă de magneziu. Haide să descoperim împreună de ce.

Dintre toate formele disponibile de sulfat de magneziu, recomandarea noastră este să încerci sulfat de magneziu fiole, varianta lichidă a acestui supliment. Motivul? Gradul de absorbție sporită în organism. Găsești pe site-ul nostru fiolele MagVital care conțin o concentrație mare de magneziu provenit din trei surse: citrat, pidolat și sulfat.

De asemenea, pe site-ul nostru găsești o nouă formulă de magneziu lipozomal cu un grad foarte ridicat de absorbție, conceput după tehnologia lipozomală de ultimă generație.

-28%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 159.00 lei.Prețul curent este: 114.00 lei. TVA inclus

Economisești 45.00 lei

-19%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 120.00 lei.Prețul curent este: 97.00 lei. TVA inclus

Economisești 23.00 lei

-23%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 87.00 lei.Prețul curent este: 67.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-25%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 100.00 lei.Prețul curent este: 74.99 lei. TVA inclus

Economisești 25.01 lei

Uite câteva beneficii ale suplimentării cu sulfat de magneziu:

1. Tratează constipația

Sulfatul de magneziu poate regla tranzitul intestinal. Acesta mărește volumul de apă din intestin și acționează ca un laxativ natural. Poți folosi sulfat de magneziu pentru detoxifiere sau pentru a trata constipaţia.

Beneficii magneziu pentru santate, stare de bine, oase

2. Calmează tensiunea și durerea musculară

Printre beneficiile magneziului se numara si ameliorarea durerilor de mușchi și articulații și contribuie la relaxarea acestora. Este recomandată folosirea sulfatului de magneziu în special persoanelor care se confruntă cu spasme și crampe musculare.

3. Ajută la eliminarea apei din organism

Sulfatul de magneziu are un efect diuretic și combate retenția de lichide. De asemenea, acţionează ca un detoxifiant și ajută la eliminarea toxinelor din organism

4. Contribuie la buna funcționare a musculaturii

Unul dintre principalele roluri ale magneziului este să relaxeze musculatura. Sulfatul de magneziu contribuie la acest proces și nu lasă mușchii să se contracte.

5. Combate stresul

Magneziu este benefic pentru fericire si starea de bine

Numeroase studii au demonstrat că un nivel scăzut de magneziu este în strânsă legătură cu stările de nervozitate și anxietate. Magneziul contribuie la întărirea psihicului și îmbunătățește considerabil rezistența la situații stresante.

5 Motive pentru a include Magneziul in Dieta ta

Magneziul este un mineral esential pentru sanatate, iar consumul sau regulat poate aduce numeroase beneficii pentru organism. Iata cinci motive si beneficii pentru care este important sa incluzi magneziu in dieta ta:

Mentine sanatatea inimii: Magneziul ajuta la mentinerea sanatatii inimii si a sistemului cardiovascular, prevenind astfel riscul de boli cardiace.

Imbunatateste sanatatea oaselor: Consumul adecvat de magneziu este esential pentru sanatatea oaselor si ajuta la prevenirea osteoporozei.

Regleaza nivelul de zahar din sange: Magneziul poate ajuta la reglarea nivelului de glucoza din sange, reducand astfel riscul de diabet de tip 2.

-19%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 120.00 lei.Prețul curent este: 97.00 lei. TVA inclus

Economisești 23.00 lei

Reduce anxietatea: Magneziul ajuta la reducerea nivelului de cortizol, hormonul de stres, si poate reduce simptomele de anxietate si stres.

Sporeste performanta sportiva: Magneziul aduce beneficii si este important pentru functia musculara si ajuta la reducerea durerilor musculare si la imbunatatirea recuperarii dupa exercitii fizice intense.

In concluzie, magneziul este esential pentru sanatate si aduce numeroase beneficii pentru organism. Pentru a beneficia de aceste avantaje, asigura-te ca incluzi suficient magneziu in dieta ta.

Concluzie

Magneziu este un mineral vital pentru sănătatea și bunăstarea noastră. Asigură-te că îți iei aportul zilnic de magneziu fie din surse alimentare, fie din suplimente cu magneziu. Pe site-ul nostru, găsești magneziu lichid cu grad ridicat de absorbție, dar și magneziu capsule cu concentrație ridicată.

Oferă-i corpului tău aportul zilnic de magneziu cu ajutorul gamei noastre premium de suplimente nutritive:
-50%
Prețul inițial a fost: 85.90 lei.Prețul curent este: 42.90 lei. TVA inclus

Economisești 43.00 lei

-21%
Prețul inițial a fost: 152.00 lei.Prețul curent este: 120.00 lei. TVA inclus

Economisești 32.00 lei

-29%
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 138.00 lei.Prețul curent este: 98.00 lei. TVA inclus

Economisești 40.00 lei

-19%
Prețul inițial a fost: 184.00 lei.Prețul curent este: 149.00 lei. TVA inclus

Economisești 35.00 lei

1 thoughts on “5 beneficii ale suplimentării cu sulfat de magneziu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *