Ambasadori

Suntem în căutare de persoane cu care să rezonăm din toate punctele de vedere, persoane a căror viziuni și valori să corespundă cu ale noastre, persoane care să devină vocea și imaginea brandului Grădina Sănătății.

Căutăm persoane motivate, ambițioase, calde și extem de pasionate de ceea ce fac, persoane care reușesc să inspire, oameni care sunt modele de urmat pentru comunitatea lor. Dacă ce ai tu de spus are un impact pozitiv asupra oamenilor, sunt mai mult decât încântați să te primim în echipa noastră.

Brandul nostru are la bază trei piloni: sănătate, bunăstare și echilibru, așadar principiile și valorile noastre gravitează în jurul acestora. Stilul de viața sănătos, gândirea pozitivă și grija permanentă față de trupul și mintea noastră ne-au conturat așa cum suntem astăzi.

Dacă ai un stil de viață sănătos, te pasionează tot ce ține de sănătate și frumusețe, îți place să gătești preparate cât mai bogate în nutrienți, te pasionează sportul, mergi frecvent la sală sau îndrumi alte persoane înspre alegeri sănătoase hai să ne cunoaștem!

Vrem lângă noi persoane cu care să împărtășim aceste preocupări, așadar așteptăm de la tine să promovezi un stil de viață sănătos și să inspiri în permanență prin alegerile tale. Fii persoana care să ne reprezinte!

De ce să colaborezi cu noi?

  • Produse gratuite în fiecare lună

Suplimente nutritive, suplimente pentru sport, cosmetice naturale, îți punem la dispoziție o gamă largă de produse din care poți să alegi. Vei primi lunar produse gratuite care să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta.

  • Reduceri exclusive la comenzi adiționale

Ai nevoie de mai multe suplimente decât cele pe care le primești gratuit? Vei primi un discount exclusiv de ambasador la orice comandă de suplimente pe care o vei face.

  • Cupoane promoționale pentru comunitate

Știm că oamenii care te urmăresc sunt foarte importanți pentru tine. Și știm că tu ești o sursă de inspirație pentru ei. De aceea, îți oferim un cod promoțional permanent pe care urmăritorii tăi îl pot folosi la orice comandă de produse din Grădina Sănătății.

  • Comision din vânzări

Ca ambasador al brandului nostru, îți oferim posibilitatea de a-ți genera un câștig adițional cu ajutorul aportului tău personal. Vei primi un comision din fiecare vânzare pe care o generezi prin programul nostru de afiliere. 

  • Posibilitatea de a testa în avans orice produs nou apărut în gama noastră

Ai oportunitatea de a afla printre primii care sunt ultimele noutăți pe site-ul nostru, iar dacă vreunul dintre produse îți stârnește curiozitatea, îl poți cere spre testare.

Atribuțiile ambasadorului Grădina Sănătății

  • Promovare

Tu ești imagine noastră, tu ești vocea noastră! Spune-le oamenilor care te urmăresc despre noi, despre ceea ce promovăm, vorbește-le despre valorile noastre comune cu privire la stilul de viață sănătos.

  • Cunoașterea produselor

Dacă cineva te va întreba despre noi sau despre produsele noastre, ne dorim să ai mereu răspunsurile la tine. Îți vom oferi sprijin permanent pentru a fi la curent cu toate informațiile de care ai nevoie.

  • Creare de conținut

Vei realiza lunar postări pe paginile de socializare sau articole pe blogul tău, dacă deții unul, despre produsele din gama noastră. Vei scoate în evidență beneficiile și cum te-au ajutat produsele noastre să îți atingi obiectivele.

Hai să ne cunoaștem:

Spune-ne mai multe despre tine și hai să ne împrietenim. Completează formularul de mai jos cu datele tale și pregătește-te să facem lucruri frumoase împreună.

*Echipa Grădina Sănătății își rezervă dreptul de a accepta sau a respinge fiecare persoană care aplică pentru a deveni ambasador. Completarea acestui formular de înregistrare este primul pas. Înainte de a accepta un nou ambasador, fiecare înregistrare este atent analizată de către echipa noastră pentru a vedea dacă profilul tău corespunde cu ceea ce căutăm. Dacă aplicarea este acceptată, vei primi un e-mail de bun-venit și informații adiționale despre beneficiile tale ca ambasador. Ulterior, un membru al echipei va lua legătura cu tine*