Suntem Grădina Sănătății, un brand prezent de peste 9 ani pe piața din România, cu o abordare tânără, dinamică și modernă. Importăm și distribuim suplimente nutritive pe teritoriul României. Aducem doar produse calitative de grad farmaceutic, foarte concentrate, cu cât mai puține adaosuri și cât mai apropiate de ceea ce putem numi Natural. Ținem la calitatea produselor, iar acum suntem în căutare de Parteneri care ne împărtășesc viziunea și valorile pentru a revinde produsele noastre.

Această invitație la colaborare se adresează farmaciilor, magazinelor naturiste sau saloanelor de înfrumusețare și remodelare corporală care doresc să revândă produsele noastre. Oferim Comisioane foarte avantajoase, peste media pieței, precum și multe alte Avantaje.

Dorim să promovăm gama noastră de suplimente lichide produse de compania Swedish Nutra în Suedia, la standarde de calitate foarte ridicate. Acestea conțin formule unice, datorită concentrației ridicate și a compoziției complexe. Forma lichidă garantează o absorbție optimă. Nu conțin organisme modificate genetic și au un conținut caloric scăzut. Aroma delicioasă, precum și culoarea sunt obținute 100% Natural. Gradul foarte ridicat de satisfacție a clientului le certifică popularitatea, calitatea și eficacitatea.

În același timp, avem parteneriat exclusiv și dorim să promovăm produsele celui mai important producător de suplimente nutritive din Europa, prestigiosul Martinez Nieto, din Spania. Prin oferta diversificată de produse de Calitate Premium, comercializate în întreaga lume sub brandul MARNYS®, căutam să acoperim o gamă cât mai largă de afecțiuni, pentru a veni în sprijinul clienților noștri.

Calitate și Siguranță

Suntem unici importatori ai produselor pe care le oferim spre vânzare in Romania, iar principalele atu-uri ale acestora sunt calitatea superioară, concentrația ridicată, efectele reale și nu în ultimul rând valoarea brandului. De asemenea, toate produsele pe care le oferim spre vânzare sunt avizate de instituții abilitate ale statului român, după caz, precum Ministerul Sănătății, centre regionale de Sănătate Publică sau Institutul de Bioresurse Alimentare.

Precizăm că deținem depozit certificat de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Căror clienți ne adresăm?

Grădina Sănătății se adresează tuturor persoanelor peste 18 ani, atât femei, cât și barbati, care se confruntă cu diverse probleme de sănătate sau care pur și simplu doresc să prevină eventuale afecțiuni și să își mențină organismul tânăr și sănătos cu ajutorul nutrienților de cea mai bună calitate. În oferta noastră se regăsesc și suplimente dedicate copiilor și adolescenților.

Detaliile esențiale care diferențiază Grădina Sănătății de concurență:

 • Importăm doar produse cu concentrații foarte mari – uneori, duble sau chiar triple față de cele ale concurenței;
 • Avem prețuri mai competitive decât ale concurenței datorită faptului că suntem direct importatori ai produselor;
 • Garantăm întotdeauna un raport calitate / preț excelent;
 • Respectăm legile și comercializăm doar produse avizate prin certificate emise de instituțiile abilitate ale statului român;
 • Propunem o diversitate a suplimentelor și urmărim să acoperim o gamă variată de afecțiuni sau necesități;
 • Oferim o garanție de 45 de zile pentru toate produsele sigilate, indiferent de motivul returului;
 • Livrăm foarte rapid produsele, datorită stocului permanent. Astfel, comenzile sunt onorate în cel mai scurt timp.

De ce veți avea succes promovând produsele noastre?

Spre deosebire de majoritatea magazinelor online care comercializează suplimente în România, Grădina Sănătății propune o prezentare foarte amănunțită a produselor din ofertă. Astfel, fiecare produs beneficiază de o pagină personalizată, cu un conținut elaborat de informații care conving vizitatorii de calitatea și eficiența acestuia.

Din ce țări aducem produsele?

Pentru că dorim să satisfacem exigențele clienților, importam produsele din mai multe state. Astfel, le oferim clienților noștri oportunitatea de a selecta produsele fabricate în locuri pe care le consideră de încredere: Spania, Suedia, Republica Cehă, Franța, Germania, Danemarca, Marea Britanie, Irlanda, Statele Unite ale Americii, Canada.

Continuitate

Grădina Sănătății își extinde de la lună la lună plaja de produse, astfel încât fiecare vizitator al site-ului nostru să poată gasi ceva atractiv care să-i fie de folos, ceea ce determina un număr remarcabil de comenzi pe întreg parcursul anului, indiferent de sezon. Suntem în continuă creștere în ultimii ani, iar acest lucru denotă calitatea produselor. Odată convinși, și clienții dumneavoastră vor rămâne fideli.

Concluzii

Dorim să colaborăm cu dumneavoastră pentru promovarea produselor noastre, iar ca recompensă vă oferim comisioane foarte avantajoase.

Suntem deschiși la diverse forme de colaborare și ascultăm cu atenție sugestiile partenerilor noștri. Adoptăm multiple metode și instrumente pentru promovarea produselor, astfel încât succesul este o certitudine.

Vă mulțumim pentru timpul acordat parcurgerii acestei invitații. În speranța că ați identificat suficiente motive care să vă convingă de calitatea și profesionalismul societății noastre, vă asteptăm să ne contactați oricând.

Rata noastră de clienți nemulțumiți este aproape inexistentă. Acest lucru se datorează în principal calității produselor, dar și a serviciilor pe care le oferim. Tratăm cu maximă seriozitate toate cererile clienților noștri și ne angajăm să procedăm la fel și cu partenerii noștri. Lucrați cu noi și veți avea doar de câștigat! Lasăți-ne un mesaj și vom reveni la dumnevoastră cu detalii!

AMBASADORI

Am deschis pagina unui nou capitol și începând de astăzi căutăm Ambasadori pentru produsele noastre, precum și pentru brandul nostru.

Dacă ești o persoană tânără, ambițioasă, un model de urmat, cu o bază solidă de clienți, fani sau urmăritori pe rețelele sociale, putem da startul unei colaborări fructuoase pentru ambele părți. În acest sens, îți punem la dispoziție întreaga noastră experiență, însoțită de un plan foarte atractiv de discounturi și beneficii în funcție de performanțe, dar și alte oportunități.

Pentru că suntem o echipă tânără, dinamică și modernă, dorim să promovăm produsele noastre cu aportul persoanelor tinere, cu un mod de viață activ și o prezență consistentă în social media, dar și al antrenorilor personali sau al instructorilor sportivi.

Daca ești influencer, antrenor personal sau instructor sportiv, te-ai convins de calitatea produselor noastre și îți doreștii să le promovezi, esti binevenit să te alături chiar de azi proiectului nostru! Te asteaptă discounturi atractive și multe alte avantaje.

EXPERȚI

În cadrul acestui program, Grădina Sănătății se adresează medicilor și nutriționiștilor care doresc să își exprime opinia avizată referitoare la calitatea și beneficiile pentru organism ale produselor noastre.

Ești medic sau nutriționist? Ne împartășești convingerile? Contactează-ne și află cum putem colabora! Produsele noastre de înaltă calitate te vor ajuta să obții mai rapid și mai ușor rezultatele dorite de clienții tăi. În plus, te recompensăm cu comisioane și numeroase alte beneficii!

BLOGGERI – SCRIE PENTRU NOI

Grădina Sănătății este în căutare de tineri pasionați și talentați care își doresc să împărtășească în scris cunoștințele despre beneficiile unui stil de viață sănătos.

Dacă deții un blog cu specific nutriționist sau pur si simplu te pasionează subiectul și îți place să scrii despre el, nu ezita și trimite-ne câteva texte originale! Așteptăm să te cunoaștem și să-ți oferim o serie de beneficii și oportunități!

Apreciem în special persoanele cu vaste cunoștințe medicale sau nutriționale.

VLOGGERI – VORBEȘTE DESPRE NOI

Dacă îți place să vorbești despre lucrurile care te pasionează, iar întâmplarea face ca una dintre pasiunile tale să fie sănătatea și bunăstarea, ne-ar plăcea să vorbești și despre noi. Căutăm vloggeri pasionați cărora să le facă plăcere să împărtășească cu comunitatea tot ce ține de un stil de viață sănătos.

  ✔ Vezi Produsele Noastre

  Descopera intreaga gama de produse din Gradina Sanatatii apasand butonul de mai jos.

  În cazul în care ai întrebări, ne găsești la Telefon 0751.562.111 în intervalul de Luni până Vineri între Orele 08:00 – 16:00