Politica de Retur si Garantia Calitatii

Conform dispozitiilor Ordonantei Guvernului nr. 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, un produs poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare de la momentul primirii. Costurile cu returul acestuia vor fi suportate de catre client. In acest interval, clientul trebuie sa anunte in scris comerciantul de intentia sa, iar produsul poate fi returnat doar daca este in aceeasi stare in care a fost livrat.

Ne rezervam dreptul de a refuza produsul la primire, in cazul in care acesta a fost folosit.

Contravaloarea produsului va fi returnata prin:

-mandat posta in maxim 10 zile calendaristice de la primirea produsului.

– ordin de plata in maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Taxa de transport va fi suportata de catre client.

Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator.

Un produs poate fi returnat in cazul in care nu a fost desigilat/utilizat.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.gradinasanatatii.ro

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.

Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 10 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la adresa gradina.sanatatii@gmail.com sau la numarul de telefon 0751.562.111. Programul nostru este de luni pana vineri intre orele 9:00-18:00 si sambata intre 10:00 si 14:00 .

Acceseaza Magazinul Online Gradina Sanatatii