Despre Grădina Sănătății:

Grădina Sănătății este în al zecelea an de existență. Nu ne vine să credem ce repede a trecut timpul!

Astăzi, privim cu mulțumire spre trecut și pășim cu încredere spre viitor, convinși că suntem pe drumul cel bun. Iar toate acestea vi se datorează în mare măsură vouă!

În pofida experienței noastre, ne place să credem că suntem o companie tânără și promitem să rămânem așa!

Evident că nu am fi realizat nimic fără muncă, seriozitate și dăruire, însă pilonii care au stat și continuă să stea la baza poveștii noastre sunt: entuziasmul, dinamismul și efervescența, elemente care ne duc cu gândul la tinerețe.

Grădina Sănătății a luat naștere cu scopul de a oferi o alternativă și mai ales din dorința de a fi altfel. Pentru noi, mulțumirea voastră reprezintă cea mai mare satisfacție. De aceea, toate acțiunile noastre converg spre acest obiectiv. Astfel, punem accentul doar pe calitate și vă oferim doar produse Premium, cu cele mai mari concentrații de pe piață, pe care le testăm în prealabil pentru a ne convinge de efectele lor. De asemenea, suntem cât se poate de receptivi la sugestiile voastre și căutăm să vă punem la dispoziție game cât mai variate, în acord cu doleanțele și necesitățile fiecăruia.

Ne pasionează tot ceea ce ține de inovație și suntem foarte deschiși către lucrurile noi, de aceea am decis să acordăm o atenție deosebită suplimentelor lichide de ultimă generație. În acest sens, anul 2017 a fost unul foarte important pentru noi; a fost momentul în care am semnat acordul de exclusivitate cu Swedish Nutra®, producător de prestigiu din Suedia cu cea mai diversificată gamă de colagenuri lichide.

Interesul pentru produsele de top, dar și încrederea cu care ne-ați învestit voi, clienții noștri, ne-au determinat să parafăm, în 2020, un alt acord de exclusivitate, de această dată cu Martinez Nieto, din Spania, cel mai mare producător de suplimente din Europa, care comercializează doar produse Premium în întreaga lume, sub brandul MARNYS®.

Nu ne oprim aici, iar în perioada următoare vă pregătim noi și noi suplimente de la cei mai importanți producători, dar și multe alte surprize plăcute pe care vă lăsăm să le descoperiți singuri.

Vă mulțumim că ați ales să fiți o parte atât de însemnată a poveștii noastre!

7500 +

Recenzii pozitive

65.000 +

Persoane care ne urmăresc

100.000 +

Comenzi livrate

✔ De ce să alegi produsele din Grădina Sănătății?

Îți prezentam 10 motive care îți vor întări convingerea că produsele noastre sunt cele mai potrivite pentru tine!

━━━

1. Avem cele mai mari concentrații de extracte

2. Gama noastră diversificată acoperă numeroase patologii și necesități

3. Produsele conțin ingrediente naturale de cea mai bună calitate

4. Numeroase produse lichide de ultimă generație, cu absorbție și eficiență sporită

5. Raport excelent Calitate / Preț

6. Produsele sunt avizate în conformitate cu normele Ministerului Sănătății din România

7. Livrare în 24-48 de ore din stocul propriu

8. Ambalare discreta – doar tu vei ști ce conține coletul

9. Oferim garanția calității timp de 45 de zile la toate produsele

10. Cupoane de reducere și promoții transparente, disponibile atât pe site, cât și prin e-mail pentru clienții fideli.

Ne bucurăm că ai ajuns până aici

Dacă prezentarea noastră a fost pe placul tău și ești pregătit să te convingi de calitatea produselor noastre, te invităm cu drag să vezi produsele pe care le-am pregătit pentru tine. Apasă butonul de mai jos și vezi oferta noastră completă de produse.

Ne găsești și la Telefon: 0751.562.111 în intervalul de: Luni – Vineri între orele 08:00 – 16:00