10 Motive sa alegi produsele din Gradina Sanatatii

Brandul Gradina Sanatatii este unul nou in Romania si a luat nastere din dorinta noastra de a oferi suplimente naturiste de calitate la preturi accesibile tuturor persoanelor.

Compania noastra lucreaza cu mai multe firme din Europa si America iar in prezent importa suplimente naturale din America, Anglia, Canada, Franta si Irlanda.

Deoarece lucram direct cu producatori incercam sa oferim cele mai mici preturi posibile pentru ca produsele noastre sa fie la indemana oricarei persoane care are nevoie de acestea. In Prezent produsele regasite pe site-ul nostru nu se gasesc niciunde altundeva in Romania decat prin intermediul site-ului www.gradinasanatatii.ro .

In functie de dorintele clientilor si de nevoile acestora, am incercat sa oferim alternative naturale pentru tratamentul si remediul diverselor afectiuni comune intalnite la cele mai multe dintre persoane.

Printre aceste afectiuni se numara: Slabirea, Detoxifierea, Reducerea Colesterolului, Caderea Parului, Durerile Arteriale, Tensiune Arteriala, Stres, Memorie, Riduri, Imbatranire Prematura, Tiroida precum si altele.

Un alt lucru foarte important de stiut este faptul ca produsele pe care vi le punem la dispozitie contin Extracte de Cea Mai Mare Concentratie care exista pe piata din Romania precum si Piata Internationala. Facem acest lucru deoarece multe dintre produsele deja existenta pe piata din Romania au concentratii foarte slabe iar efectele acelor suplimente sunt inexistente sau aproape inobservabile. In acelasi timp mentinem pretul produselor noastre mai mic decat cel al site-urilor concurente.

Toate produsele importate de catre societatea Gradina Sanatatii detin Certificate de Analize, Autorizatii si Notificari de la Ministerul Sanatatii din Romania si sunt avizate pentru consum.

Astfel aveti garantia ca produsul cumparat si platit are exact concentratia si provenienta care va este mentionata pe site.

Va punem la dispozitie pe pagina fiecarui produs in parte detaliile despre ingrediente si concentratii precum si intrebari generale despre fiecare produs in parte.

Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam frumos sa ne contactati prin e-mail sau telefon.

Va multumim!

Acceseaza Magazinul Online Gradina Sanatatii