Vorbește despre noiVloggingul este pasiunea ta și întâmplarea face că ești o persoană care acordă o atenție deosebită sănătății și îngrijirii trupului și a minții? Ai strâns lângă tine o comunitate de oameni cu care împărtășești aceleași valori și principii? Vrem să facem și noi parte din comunitatea ta!

Ne plac oamenii cu idei, oamenii pasionați, oamenii cărora le place să vorbească liber despre ceea ce îi pasionează, despre lucrurile în care cred, ne plac oamenii ca tine. Hai să ne cunoaștem mai bine, o să facem treabă bună împreună!

Iată ce îți propunem:

Noi suntem pasionați de tot ceea ce ține de sănătate, la fel și tu. Tu ai o voce, ai o comunitate, iar noi avem instrumentele necesare pentru a te sprijini și a ajuta cât mai mulți oameni să te audă.

Alegi produsele din gama noastră care sunt potrivite pentru tine – suplimente nutritive, suplimente pentru sportivi, cosmetice naturale – le testezi, îți formezi o impresie, iar ulterior vorbești despre experiența ta cu produsele noastre în fața comunității tale. Ce spui, cum îți sună?

De ce să lucrezi cu noi?

  • Vei avea posibilitatea să testezi gratuit suplimentele noastre premium
  • Vei primi sprijin continuu din partea noastră
  • Clipurile tale vor avea o expunere mai mare, noi le vom promova prin intermediul canalelor noastre de social media

Hai să ne cunoaștem!

Ne bucurăm că vrei să ne cunoaștem mai bine! Abia așteptăm să facem și noi parte din comunitatea ta!
Completează formularul de mai jos, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp.
[/row]