🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Vitamina C lipozomală: cel mai eficient supliment pentru imunitate

Vitamina c lipozomala beneficii și avantaje

Când vine vorba de susținerea sănătății și a imunității, primul supliment la care apelăm este vitamina C, în special odată cu venirea toamnei și a sezonului friguros din an. Odată cu primele simptome de gripă sau răceală, vitamina C este cea care intervine pentru a ne sprijini sistemul imunitar și a ne proteja de virusuri, bacterii sau alte infecții. Deci este foarte bine să ai tot timpul la îndemână un supliment cu vitamina C. 

Dacă pe lângă obișnuitele surse naturale de vitamina C provenite din alimente vrei să apelezi și la suplimente nutritive, ai o varietate largă de unde poți alege. Vitamina C efervescentă, capsule, praf, lichidă, lipozomală, oricare dintre aceste te pot ajuta să îți menții nivelul de vitamina C cât mai sus. Însă dintre toate acestea, vitamina C lipozomală este cea care merită toată atenția noastră. Să vedem, în continuare, de ce este important să iei în calcul administrarea unui supliment cu vitamina C și de ce vitamina C lipozomală este cea mai eficientă formă de supliment pentru imunitate dintre toate cele prezente pe piață în momentul de față. 

Despre vitamina C

Acidul ascorbic sau vitamina C este un nutrient cu multiple roluri bine-determinate în organism. Este un nutrient esențial și solubil în apă, iar acest lucru înseamnă că organismul nu poate produce, de unul singur, vitamina C și nici nu o poate reține în organism. Vitamina C se regăsește în foarte multe alimente, astfel că riscul unui deficit de vitamina C este scăzut, dar nu imposibil. 

Ce este vitamina c si care sunt beneficiile acesteia

Pe lângă contribuția sa benefică în menținerea frumuseții pielii și a sănătății inimii, vitamina C este, înainte de toate, un antioxidant puternic. Un nivel scăzut de vitamina C în organism crește considerabil șansele de infecții cu diverse bacterii sau virusuri. Fiind un nutrient esențial și solubil în apă, de multe ori aportul pe care îl luam din surse naturale nu este suficient, așadar apelăm și la o suplimentele nutritive. 

Vitamina C lipozomală: avantaje și beneficii

Ce sunt lipozomii?

Să vorbim, în primul rând, despre lipozomi. Lipozomii sunt lipide foarte mici sau mici particule de grăsime create cu ajutorul unor surse de grăsimi comune precum uleiul de floare-soarelui. Mai specific, lipozomii sunt fosolipide, același tip de grăsimi care construiesc membrana celulelor. 

Ce este vitamina C lipozomală?

Suplimentele cu vitamina C lipozomală sunt create printr-un proces de încapsulare a vitaminei C înăuntrul acestor sfere microscopice de fosfolipide. Mare majoritate a suplimentelor cu vitamina C lipozomală vin sub formă de suplimente lichide, cu un gust plăcut de citric și cu o doză zilnică de 500-1000 mg de vitamine C per servire. 

Avantaje și beneficii

Principalul beneficiu al unui supliment cu vitamina C lipozomală este absorbția sporită. Datorită încapsulării în lipozomi, vitamina este mult mai bine absorbită în sânge, iar șansele ca nutrienții să fie distruși de acidul gastric sunt mult mai mici. 

De asemenea, biovalabilitatea vitaminei C este mult mai ridicată în cazul unui supliment lipozomal, adică organismul a absorbit mai multă vitamina C decât în cazul unui produs non lipozomal.

Vitamina c lipozomala lichida pentru o absrorbtie maxima in organism

Asemenea unui supliment obișnuit cu vitamina C, și vitamina C lipozomală are aceleași beneficii: întărește sistemul imunitar, îmbunătățește producția de colagen, susține sănătatea cardiovasculară și sporește sănătatea creierului. Dar, în cazul vitaminei C lipozomale, simplu fapt că organismul absoarbe mai multă vitamina C face ca suplimentarea cu acest tip de supliment să fie mult mai eficientă. 

Pe site-ul nostru, găsiți vitamina C lipozomală lichidă marca Marnys, un produc cu 20 de fiole buvabile, ideal pentru protejarea organismului de amenințările exterioare și pentru menținerea sănătății generale și a bunăstării psihice. 

Ai grijă de imunitatea și sănătatea ta cu vitamina C lipozomală!

-19%
Prețul inițial a fost: 189.00 lei.Prețul curent este: 152.90 lei. TVA inclus

Economisești 36.10 lei

-15%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 299.00 lei.Prețul curent este: 254.00 lei. TVA inclus

Economisești 45.00 lei

-26%
Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 92.00 lei. TVA inclus

Economisești 33.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *