🐰 EASTER SALE: Astăzi te bucuri de 13% EXTRA REDUCERE la toate produsele ! Folosește codul 13SALE. Ofertă limitată! 🐣

Îngrijirea tenului este importantă la orice vârstă

Ingirjirea pielii este un aspect important care ne mentine tenul sanatos si ferm pentru mai mult timp

Îngrijirea tenului este un aspect care trebuie să ne preocupe pe toate, indiferent de vârsta sau de cât de fină și luminoasă este pielea noastră. Tenul are nevoie în permanentă de îngrijire pentru a-și menține sănătatea și elasticitatea. Până la urmă, secretul pentru a îmbătrâni frumos stă în atenția pe care o acorzi nevoilor pielii tale. 

Dar multe dintre noi acționăm doar la nevoie, nu-i așa? Atunci când apare un coș, aplicăm toate produsele posibile pentru a scăpa cât mai repede de el. Apar câteva pete roșii sau iritații ale pielii? Aplicăm toate măștile și produsele cu efect calmant pe care le găsim. După scurt timp, vedem că apare primul rid. Și apare mult mai repede decât ar fi trebuit. De ce? 

Problema nu este că acționăm la nevoie, problema este când acest lucru nu devine un obicei. Este foarte important să ne creăm o rutină potrivită tipului nostru de ten și să ne ținem cât mai mult de ea. Dacă aplicăm o grămadă de produse atunci când apare un coș, iar după nu le mai utilizăm câteva zile, tenul nu va fi prea fericit și, ce să vezi, problemele vor apărea din nou. 

În acest articol îți voi arăta de ce îngrijirea tenului e atât de importantă și de ce trebuie să îi acorzi toată atenția ta. 

Cosmetice naturale pentru un ten sanatos si vizibil intinerit

-22%
NOU!
Prețul inițial a fost: 160.00 lei.Prețul curent este: 124.99 lei. TVA inclus

Economisești 35.01 lei

-22%
NOU!
Prețul inițial a fost: 160.00 lei.Prețul curent este: 124.99 lei. TVA inclus

Economisești 35.01 lei

-30%
NOU!
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 480.00 lei.Prețul curent este: 337.47 lei. TVA inclus

Economisești 142.53 lei

-22%
NOU!
Prețul inițial a fost: 160.00 lei.Prețul curent este: 124.99 lei. TVA inclus

Economisești 35.01 lei

Îngrijește-ți tenul indiferent de vârstă

Trebuie sa existe o rutina de ingrijire a tenului permanenta pentru ca pielea sa nu sufere din nou de aceleasi probleme

Dacă pielea ta e încă tânără, elastică și frumoasă, probabil te gândești că încă mai ai timp să te ocupi de aspectul tenului. Dacă ți-au apărut deja primele riduri pe față, sigur te gândești că deja e prea târziu. Fără o îngrijire potrivită, te vei confrunta cu siguranță cu piele îmbătrânită. Cu o rutină adecvată și produsele potrivite, pielea îmbătrânită prematur poate scăpă de riduri, ba chiar le poate preveni. După cum vezi, concluzia pe care o putem trage este că nu trebuie să aștepți pentru a avea grijă de tenul tău. 

Pentru a te bucura de un ten ferm, elastic și strălucitor pentru mai mult timp, ideal ar fi ca rutina de îngrijire să înceapă încă de la vârsta de 20 de ani. (Nu este nicio problemă dacă începi mai târziu, important este să începi de undeva.) De ce este important să ne îngrijim tenul încă din tinerețe? Pentru că acela este momentul în care apar primele schimbări la nivelul organismului, schimbări care afectează și pielea. 

Pielea în diferite etape ale vieții

Ingrijirea pielii corespunzatoare meneține ten frumos si la varste mai innaintate

În funcție de vârsta și de etapa vieții în care te afli, în organism se petrec anumite schimbări care afectează pielea. Iată care sunt cele mai importante etape: 

  • Producția de colagen scade treptat începând cu vârsta de 25 de ani. Colagenul, proteina structurală care oferă pielii elasticitate și fermitate începe să scadă treptat. Rapiditatea cu care nivelul de colagen scade este influențată și de stilul de viață și factori precum fumatul sau dieta. Efectele nu le vei observa imediat, ci abia după ce vei vedea primele riduri fine.
  • La vârsta de 30 de ani pot apărea primele pete pigmentare cauzate de efectele nocive ale razelor UV.  Majoritatea persoanelor  sesizează primele pete pe piele în jurul vârstei de 30 de ani. Acest lucru se întâmplă în momentul în care pielea ta nu a fost protejată de razele UV ale soarelui. 
  • În perioada menopauzei, nivelurile de colagen, elastina, acid hialuronic și ceramide scad brusc. Menopauza provoacă schimbări hormonale care afectează, inevitabil, și pielea. Scăderea nivelurilor de colagen, elastină, acid hialuronic și cermide usucă pielea și o îmbătrânește.
  • La 50 de ani, densitatea osoasă scade. Scade și densitatea oaselor faciale. Consecințele? Piele lăsată, fără volum.
  • La 60 și 70 de ani pielea îmbătrânește foarte rapid.  Procesul de îmbătrânire al pielii devine din ce în ce mai accelerat.

Nu poți evita ridurile pentru veșnicie, dar mai bine te confrunți cu ele mai târziu decât de la vârsta de 30 de ani. Ca să eviți îmbătrânirea prematură, îngrijirea tenului trebuie să fie prioritară. Așadar, curăța tenul și răsfață-l cu produsele potrivite. Dar și mai important este să acționezi din interior.

Ajută-ți organismul să își refacă rezervele de colagen și acid hialuronic cu cele mai eficiente suplimente lichide. 

Pe site-ul nostru găsești o gamă largă de suplimente de ultimă generație, cu concentrații maxime și eficiență sporită. Descoperă-le și alege-l pe cel mai eficient pentru pielea ta

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 164.99 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-24%
VEGAN

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 45.00 lei

-24%
Prețul inițial a fost: 84.99 lei.Prețul curent este: 64.99 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *