🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Ulei de ricin – beneficii păr, gene, barbă

Uleiul de ricin, befenic pentru par, gene si barba

Uleiul de ricin are numeroase beneficii. Medicinale, farmateutice şi industriale. Acesta se foloseşte ca aditiv în alimente, produse de îngrijire a pielii şi medicamente.

În perioada Egiptului antic oamenii foloseau uleiul de ricin drept combustibil pe care îl ardeau în lămpi. Îl foloseau ca tratament pentru afecţiuni precum iritaţia ochilor, precum şi pentru stimularea travaliului în timpul sarcinii.

În zilele noastre uleiul de ricin este folosit la tratarea afecţiunilor comune, precum constipaţia şi afecţiuni ale pielii. Aceste este de asemenea găsit în produsele de înfrumuseţare naturală.

Chiar dacă acesta încă este studiat în privinţa beneficiilor sale pentru sănătate, uleiul de ricin este considerat o variantă sigură care are numeroase beneficii. Motiv pentru care, acesta poate fi găsit în numeroase produse de îngrijire a pielii şi este disponibil în multe magazine de specialitate pentru sănătate.

Beneficii ulei de ricin par

Hidratare

Precum este şi în cazul altor uleiuri naturale, uleiul de ricin este eficient pentru hidratarea spalpului şi a părului. Are un conţinut bogat de aminoacizi esenţiali, precum acidul ricinoleic care este un emolient natural pentru păr. Pe lângă asta, are un conţinut bogat de acizi graşi precum Omega 3 şi Omega 9, care ajută la hidratarea părului.

Uleiul de ricin este eficient în menţinerea umezelii şi a uleiurilor naturale ale părului.

Sănătate şi strălucire

Uleiul de ricin poate fi considerat un balsam natural. Aceste ne menţine părul moale, strălucitor şi sănător. Are în componenţa sa acizi care au un rol important în repararea părului. Când se masează părul cu acest ulei, este îmbunătăţită circulaţia sângelui ceea ce ajută la creşterea părului.

-32%
Prețul inițial a fost: 126.00 lei.Prețul curent este: 86.00 lei. TVA inclus

Economisești 40.00 lei

Datorită proprietăţilor antiinflamatoare ale uleiului de ricin, acesta poate fi util ca tratament pentru mătreaţă şi eczeme.

Uleiul de ricin are proprietăţi antibacteriene şi antifungice

În sezonul ploios sau iarna infecţiile scalpului apar mai frecvent. Un alt factor care duce la apariţia infecţiilor ce cauzează mătreaţa, mâncărimile şi erupţiile este igiena necorespunzătoare a acestuia.

Dacă aplicăm pe scalp uleiul de ricin, acesta ne poate ajuta să tratăm dezvoltarea acestor tipuri de infecţii care pot să afecteze sănătatea scalpului.

Recomandari colagenuri pentru par, gene si barba

-21%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 115.00 lei. TVA inclus

Economisești 30.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-21%
Prețul inițial a fost: 185.00 lei.Prețul curent este: 147.00 lei. TVA inclus

Economisești 38.00 lei

-21%
Prețul inițial a fost: 185.00 lei.Prețul curent este: 147.00 lei. TVA inclus

Economisești 38.00 lei

Uleiul de ricin este bogat în vitamina E

Uleiul de ricin are un conţinut bogat de vitamina e şi acizi graşi care sunt benefici pentru sănătatea părului. Este de asemenea eficient la sinteza proteinelor care asigură că are loc o creştere normală a părului. Oferă părului un aspect strălucitor şi îi este prevenită căderea.

Creştere

Scalpul nostru are foliculi de păr. Modul în care îl hrănim şi cât este de sănptos are un efect direct asupra foliculilor de păr. Dacă nu avem o igienă şi o hidratare corespunzătoare pot fi afectaţi foliculii de păr, ceea ce face scalpul uscat şi promovează apariţia diferitelor afecţiuni.

În cazul în care scalpul nostru este uscat, atunci tratamentul de ricin este necesar să fie zilnic, iar în cazul persoanelor a căror scalp este gras, aplicarea uleiului o dată sau de două ori pe săptămână este suficient.

Masarea scalpului cu acest ulei poate stimula circulaţia sângelui, ceea ce duce la creşterea părului.

-48%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 79.00 lei.Prețul curent este: 41.25 lei. TVA inclus

Economisești 37.75 lei

-29%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 80.00 lei.Prețul curent este: 57.00 lei. TVA inclus

Economisești 23.00 lei

-23%
Prețul inițial a fost: 87.00 lei.Prețul curent este: 67.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

Beneficii ulei de ricin gene

Chiar dacă nu există încă suficiente dovezi care să demonstreze că uleiul de ricin accelerează creşterea genelor, sunt dovezi ce arată că tratamentul cu ulei de ricin le poate face mai pline şi mai sănătoase.

Oferă hidratare genelor şi le previne căderea. Un studiu din 2015 susţine că uleiul de ricin are proprietăţi care pot să ajute la prevenirea căderii părului. Acidul ricinoleic ce se găseşte în uleiul de ricin blochează prostaglandinele, care pot să afecteze creşterea părului. Astfel, chiar dacă uleiul de ricin nu face neaparat genele să crească, acesta le previne căderea.

Beneficii ulei de ricin barbă

În mai multe culturi s-a folosit uleiul de ricin pentru promovarea creşterii părului. Însă, deoarece părul facial este diferit de părul de pe cap, eficienţa uleiului poate fi diferită.

Chiar dacă din punct de vedere al dovezilor ştiinţifice, acestea nu sunt prea multe care să arate că uleiul de ricin este eficient pentru creşterea părului facial, au fost numeroşi bărbaţi care susţin că la ei a funcţionat.

Uleiul de ricin ar putea fi util la creşterea bărbii datorită componenţei sale. Acesta are:

Acid palmitic, ce este o substanţă care ajută nutrienţii să pătrundă adânc în piele, ceea ce ajută creşterea părului.

Acidul linoleic şi acidul steatic ajută la menţinerea hidratării pielii, ceea ce favorizează creşterea.

Acidul oleic, ce previne pierderea apei. A fost de asemenea demonstrat că măreşte permeabilitatea pielii, ceea ce ajută la creşterea eficienţei altor tratamente topice pentru barbă.

-32%
Prețul inițial a fost: 126.00 lei.Prețul curent este: 86.00 lei. TVA inclus

Economisești 40.00 lei

Concluzie

Uleiul de ricin are numeroase proprietăţi benefice. A fost folosit de mulţi ani, iar încă se foloseşte în prezent pentru proprietăţile sale antifungice, antibacteriene şi de creştere a părului. Nu s-a demonstrat că acesta face părul să crească, însă contribuie prin diverse modalităţi la creşterea lui. Oferă părului hidratare, tratează afecţiunile care pot duce la cădere.

Acesta a fost testat pe gene, părul de pe cap, barbă şi s-a constatat că rezultatele sunt pozitive. Unele persoane susţin şi că a avut loc această creştere care n-a fost încă demonstrată de către cercetători. Printre efectele uleiului de ricin se află şi strălucirea şi hidratarea în profunzime, ceea ce schimbă în bine aspectul oricărei forme de păr.

Este o variantă la care putem apela dacă dorim ca aspectul părului nostru să fie mai plăcut, precum şi dacă dorim să-i prevenim creşterea şi sănătatea.

Alternative recomandate pentru par, gene si barba

-21%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 115.00 lei. TVA inclus

Economisești 30.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-21%
Prețul inițial a fost: 185.00 lei.Prețul curent este: 147.00 lei. TVA inclus

Economisești 38.00 lei

-21%
Prețul inițial a fost: 185.00 lei.Prețul curent este: 147.00 lei. TVA inclus

Economisești 38.00 lei

  • https://wowskinscience.com/blogs/news/how-to-use-castor-oil-for-beard-growt
  • hhttps://www.healthline.com/health/castor-oil-for-beard
  • https://greatist.com/live/how-to-clean-your-false-eyelashes#tl-dr
  • https://greatist.com/health/castor-oil-for-eyelashes#safety
  • https://www.healthline.com/health/castor-oil-for-eyelashes#takeaway
  • https://www.healthline.com/health/beauty-skin-care/castor-oil-hair-growth#does-it-work?
  • https://pharmeasy.in/blog/5-amazing-benefits-of-castor-oil-for-hair/
  • https://www.healthline.com/nutrition/castor-oil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *