💚 12% Reducere la toate produsele din categoria Detoxifiere! Folosește cuponul DETOX12 și redescoperă-ți vitalitatea. 💚

Tratamente pentru Diabet

Inainte ca insulina sa fie descoperita in 1921, diabetul de tip I a fost o boala fatala – majoritatea pacientilor mureau la cativa ani de la aparitia bolii. Insa lucrurile s-au schimbat foarte mult de atunci.

Daca ai fost diagnosticata cu diabet de tip I si urmezi un plan sanatos de alimentatie, faci exercitii si iti administrezi insulina, poti sa ai o viata normala.

Iata ce poti face pentru a tine sub control diabetul de tip I:

Echilibreaza aportul de insuline cu alimentatia si stilul de viata
Cantitatea de insulina administrata trebuie sa fie asociata cu cantitatea de mancare pe care o consumi si momentul in care o consumi. Activitatile zilnice vor avea si ele ceva de spus in ceea ce priveste insulina pe care trebuie sa o administrezi.

Verifica-ti nivelul glicemic
O persoana cu diabet trebuie sa isi verifice periodic glicemia. Exista un test de sange numit A1C care te anunta care are nivelul mediu al glicemiei din sange peste o perioada de 2 – 3 uni. Pacientii cu diabet de tip II trebuie sa manance sanatos, sa fie activi din punct de vedere fizic si sa isi testeze glicemia. S-ar putea ca acestia sa trebuiasca sa foloseasca si medicamentatie orala si/sau insulina pentru controlarea nivelului de glicemie din sange.

Previne dezvoltarea bolilor cardiovasculare
Riscul de dezvoltare al bolilor cardiovasculare este mult mai ridicat la un diabetic, motiv pentru care trebuie monitorizate regulat tensiunea arteriala si nivelul de colesterol. Alimentatia sanatoasa, exrcitiile fizice, mentinerea potrivita a greutatii contribuie la o sanatate cardiovasculara buna, insa unele persoane vor avea nevoie de medicamentatie.

Renunta la fumat
Fumatul poate avea efect serios asupra sanatatii cardiovasculare, astfel ca pacientii care sufera de diabet ar trebui sa elimine fumatul. In majoritatea tarilor, medicinii generalisti ofera grija pentru pacientii cu diabet. Daca pacienta este insarcinata, ar trebui sa foloseasca un obstetrician care este specializat in diabet si anume in diabet gestational.

Remedii naturale pentru controlul glicemiei

-22%
Prețul inițial a fost: 228.00 lei.Prețul curent este: 178.00 lei. TVA inclus

Economisești 50.00 lei

-26%
Prețul inițial a fost: 342.00 lei.Prețul curent este: 252.00 lei. TVA inclus

Economisești 90.00 lei

-18%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 114.00 lei.Prețul curent este: 94.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-15%
VEGAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *