Tot ce trebuie să știi despre Acidul Linoleic Conjugat

Există o credință care este din ce în ce mai răspândită printre oameni, aceea că grăsimile nu sunt bune pentru sănătate și ne fac să luăm în greutate. Ei bine, consumate cu moderație și din surse de calitate, grăsimile sunt cât de poate de sănătoase și benefice pentru organism.

Știai că există un acid gras cu ajutorul căruia chiar poți scădea în greutate? Acesta este Acidul Linoleic Conjugat. Rămâi alături de noi și descoperă ce este și care sunt acțiunile sale benefice care te pot ajuta să scapi de kilogramele în plus.

Ce este Acidul Linoleic Conjugat?

Acidul linoleic conjugat este o grăsime de tip Omega 6, polinesaturată. Acesta se găsește în mod natural în carnea bovină sau, în lactatele bogate în grăsimi și în untul cu un conținut ridicat de grăsime. Exista, de asemenea, și suplimente naturale cu un conținut mare din acest acid linoleic conjugat.

Beneficiile pe care acidul linoleic conjugat le aduce organismului sunt numeroase și foarte importante. Fiind o subcategorie a acizilor grași de tip Omega 6, acest acid linoleic este benefic pentru pierderea în greutate și creșterea în masă musculară, îmbunătățește digestia, ba chiar are și proprietăți de a lupta împotriva cancerului. Haide să le descoperim în detaliu.

Iată principalele beneficii ale Acidului Linoleic Conjugat

1. Accelerează arderea grăsimilor

Știm că e greu de crezut că un acid gras să topească grăsimea corporală, însă este cât se poate de real. De-a lungul timpului, s-au realizat numeroase studii prin care s-a demonstrat eficiența acidului linoleic conjugat pentru slăbire. Un studiu efectuat în 2009 a demonstrat că Acidul Linoleic Conjugat este eficient datorită acțiunilor pe care le are la nivelul metabolismului, a adipogenezei și a metabolismului lipidelor.

Alte studii au demonstrat că persoanele cu o greutate peste medie sau cu obezitate care au consumat suplimente de Acid Linoleic Conjugat au scăzut din procentajul de grăsime corporală. De asemenea, masă musculară a crescut. Unele persoane au avut rezultate mai bune decât altele, însă acestea se datorează anumitor factori precum: doza zilnică de Acid Linoleic Conjugat, durata suplimentării, vârstă, greutate și genul.

2. Întărește sistemul imunitar și poate preveni apariția cancerului

Numeroase cercetări au demonstrat cât de importanți sunt acizii grași pentru un sistem imunitar mai puternic împotriva pericolelor. Acidul Linoleic Conjugat s-a dovedit a fi foarte benefic în reducerea inflamațiilor. Odată cu reducerea inflamațiilor, riscul de apariție a unor boli precum cancerul este mult mai scăzut pentru să nivelul stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi scade și el.

3. De ajutor pentru masă musculară

Unele studii sugerează că Acidul Linoleic Conjugat, în combinație cu alte suplimente precum pudrele proteice sau creatina, susține creșterea în masă musculară.

4. Poate reduce simptomele artritei

Am specificat mai sus că s-a dovedit că Acidul Linoleic Conjugat poate reduce inflamațiile. Acesta este benefic și în cazul unei boli autoimune precum artrita reumatoidă. Consumul de acid linoleic ameliorează simptomele acestei boli, reducând durerea provocată de aceasta.

5. Reduce alergiile

Acidul Linoleic Conjugat s-a dovedit a fi benefic pentru persoanele care suferă de alergii sezoniere, îmbunătățind starea de bine a acestora și reducând considerabil simptomele. De asemenea, datorită capacității sale antiinflamatorii, Acidul Linoleic Conjugat poate fi considerat un tratament natural pentru simptomele provocate de astm.

Care sunt principalele surse de Acid Linoleic Conjugat?

Acidul linoleic conjugat este un acid gras esențial care provine doar din sursă animală. Cele mai bogate surse de acid linoleic conjugat sunt:

  • Unt din lapte de vacă
  • Lactate bogate în grăsimi precum iaurt, lapte, brânză
  • Carne de vită
  • Miel, curcan sau fructe de mare (în cantități mici).

De asemenea, acidul linoleic conjugat se găsește și sub formă de suplimente alimentare. Acestea sunt destinate oricui dorește să consume doza optimă pe zi și să se bucure de toate beneficiile acestui nutrient, iar astfel persoanele vegane se pot bucura de o sursă completă de acid linoleic conjugat.

Găsiți și pe site-ul nostru Forline, acid linoleic conjugat capsule, cu cea mai mare concentrație de Acid Linoleic Conjugat de pe piață.

-21%
Prețul inițial a fost: 94.90 lei.Prețul curent este: 74.90 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-26%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 155.99 lei.Prețul curent este: 115.00 lei. TVA inclus

Economisești 40.99 lei

-15%
Prețul inițial a fost: 189.90 lei.Prețul curent este: 161.41 lei. TVA inclus

Economisești 28.49 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *