🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Top 7 alimente vegane care stimulează producția de colagen

Alimentee vegane pentru stimularea productiei de colagen a organismului

Colagenul este proteina care oferă structură pielii noastre. Gândește-te la colagen ca la o fundație în lipsa căreia nimic nu ar fi uniform. Exact asta se întâmplă în momentul în care, în organismul nostru un există o cantitate optimă de colagen. Pe măsură ce îmbătrânim, nivelul de colagen din organismul nostru scade treptat, iar pielea noastră începe să îți piardă din structură, fermitate și strălucire. În acest caz nu ne rămâne decât să apelăm la suplimente cu colagen lichid pentru a ne menține un nivel optim în organism și, deci, pentru a ne bucura cât mai mult de o piele fină și frumoasă.

Dar știm și că această proteină miraculoasă pentru pielea noastră este de origine animală. Majoritatea suplimentelor cu colagen de pe piață au în compoziția lor colagen de origine marină sau bovină, iar acestea nu sunt potrivite pentru persoanele care au adoptat un stil de viață vegan sau vegetarian. Dar există soluții excepționale și pentru cei care au renunțat la consumul de produse de origine animală. Dacă ești vegan sau vegetarian, poți apela cu încredere la un supliment cu colagen vegan sau poți să consumi mai multe alimente vegane care stimulează producția de colagen. 

Iată lista noastră cu top 7 alimente vegane care stimulează producția de colagen a organismului:

1. Varză

Chiar dacă pare greu de crezut, varza este o alegere excelentă dacă ești în căutare de o altenativă vegană pentru stimularea producției naturale de colagen. Varza este plină de nutrienți benefici precum vitaminele A, B, C și E, toate acestea fiind extrem de importante pentru sănătatea pielii. Varza roșie este, în mod special, ideală pentru menținerea frumuseții pielii tale. Aceasta are un conținut bogat de antioxidanți care luptă împotriva acțiunilor nocive ale radicalilor liberi, protejându-ți pielea de stresul oxidativ.

2. Avocado

Sursa noastră preferată de acizi grași benefici, avocado este minunat pentru piele. Avocado este bogat în vitamina E, un antioxidant prietenos cu pielea. De asemenea, după cum am menționat, este o sursă bogată de acizi grași omega 3, nutrienți care stimulează producția naturală de colagen a organismului. Ce zici, niște guacamole nu sună rău deloc acum, nu-i așa?

Avocado stimuleaza productia de colagen a organisumul

3. Fructe și legume roșii

Căpșuni, merișoare, ardei roșu, roșii, aceste fructe și legume trebuie să se găsească mereu pe lista ta de cumpărături. Toate aceste alimente roșii au un conținut bogat de licopen, un antioxidant puternic care acționează ca un stimulator pentru producția naturală de colagen.

4. Fasole

Fasolea este o sursă excelentă de proteine, dar și polifenoli, antioxidanți puternici care protejează pielea și care încetinesc procesul de pierdere al colagenului. Soia este, de asemenea, excelentă pentru producția naturală de colagen. Aceasta are și un conținut bogat de acid hialuronic, nutrient care menține pielea hidratată.

5. Usturoi

Usturoiul nu este doar alimentul care dă gust oricărui preparat, ci si un stimulator excelent pentru producția naturală de colagen. Usturoiul contribuie benefic și la stoparea pierderilor de colagen cauzate de înaintarea în vârstă.

6. Citrice

Lămâile, limeul, portocalele și grapefruitul sunt o excelentă alegere când vine vorba de alimente vegane  care stimulează producția de colagen. Acesta au un conținut bogat de vitamina C, vitamină care stimulează producția naturală de colagen și care, să nu uităm, protejează pielea, fiind un puternic antioxidant.

Citricele stimulează productia de colagen a organismului

7. Morcovi

Conținutul bogat de vitamina A pe care o au morcovii stimulează în mod natural producția de colagen. De asemenea, morcovii îmbunătățesc elasticitatea pielii, fiind excelenți pentru a lupta împotriva semnelor îmbătrânirii. 

Ai lista cu alimente, tot ce îți rămâne de făcut este să te asiguri că le integrezi în cele mai gustoase preparate. Și încă ceva, pe site-ul nostru găsești și un supliment cu colagen vegan 100%.

Descoperă toate beneficiile și include-l în rutina ta zilnică:

-24%
VEGAN

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 45.00 lei

-32%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 87.00 lei.Prețul curent este: 59.00 lei. TVA inclus

Economisești 28.00 lei

-26%
Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 92.00 lei. TVA inclus

Economisești 33.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *