🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Tipuri de Vitamina K2

Descoperita prin anii 20, vitamina K e similara cu vitamina B pentru ca e mai mult ca o familie de nutrienti si nu un singur compus. De exemplu, vitamian k1 este un nutrient care se gaseste natural doar in zarzavaturile cu frunze verzi, in timp ce vitamina K2 – un micronutrient solubil in grasimi – este adesea gasit in carnuri, branzeturi, oua, produse lactate fermentate si alte alimente fermentate cum e si natto.

K2 (cunoscuta si sub denumirea de menachinona) este vitamina K mai putin cunoscuta, insa a castigat tot mai multa atentie din partea cercetatorilor si persoanelor care folosesc suplimente nutritionale din cauza gamei largi de aplicatii posibile.

Vitaminele K joaca un rol critic in coagularea sangelui, mod in care si-a si castigat numele. Cercetatorii germani care au raportat pentru prima data despre descoperirea sa l-au numit koagulations – vitamin sau K pe scurt.

Desi coagularea sangelui ramane functia cel mai bine cunoscuta a vitaminei K, K2, mai ales, joaca si un rol important in ceea ce priveste sanatatea oaselor si, intr-o modalitate asociata, si asupra sanatatii cardiovasculare.

Tipuri de vitamina K2:

  • Tot ca in cazul vitaminei K – are mai multe forme, exista mai multe forme diferite ale vitaminei K2. Cele doua forme principale care se gasesc ca suplimente nutritionale sunt menachinona 4 sau MK 4 si menachinona 7 sau MK 7. Cu toate acestea, MK 4 este destul de rara ca supliment deoarece are o lungime de viata foarte scurta. Astfel, corpul tau are o perioada foarte limitata de a folosi nutrientul si ajungi sa administrezi mai multe doze pe zi.
  • Suplimentele care contin vitamina K2 sub forma MK 7 sunt adesea derivate din procesul bacteril al fermentatiei si ofera nenumarate beneficii in sanatate. Pentru ca e un nutrient solubil in grasimi, se recomanda administrarea acestuia impreuna cu o forma de grasime pentru o absorbtie mai buna.

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

-39%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 75.00 lei.Prețul curent este: 46.00 lei. TVA inclus

Economisești 29.00 lei

-29%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 80.00 lei.Prețul curent este: 57.00 lei. TVA inclus

Economisești 23.00 lei

-26%
Prețul inițial a fost: 90.00 lei.Prețul curent este: 67.00 lei. TVA inclus

Economisești 23.00 lei

-44%
Prețul inițial a fost: 70.00 lei.Prețul curent este: 39.00 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *