Tipuri de Vitamina K2

Tipuri de vitamina k2

Descoperita prin anii 20, vitamina K e similara cu vitamina B pentru ca e mai mult ca o familie de nutrienti si nu un singur compus. De exemplu, vitamian k1 este un nutrient care se gaseste natural doar in zarzavaturile cu frunze verzi, in timp ce vitamina K2 – un micronutrient solubil in grasimi – este adesea gasit in carnuri, branzeturi, oua, produse lactate fermentate si alte alimente fermentate cum e si natto.

K2 (cunoscuta si sub denumirea de menachinona) este vitamina K mai putin cunoscuta, insa a castigat tot mai multa atentie din partea cercetatorilor si persoanelor care folosesc suplimente nutritionale din cauza gamei largi de aplicatii posibile.

Vitaminele K joaca un rol critic in coagularea sangelui, mod in care si-a si castigat numele. Cercetatorii germani care au raportat pentru prima data despre descoperirea sa l-au numit koagulations – vitamin sau K pe scurt.

Desi coagularea sangelui ramane functia cel mai bine cunoscuta a vitaminei K, K2, mai ales, joaca si un rol important in ceea ce priveste sanatatea oaselor si, intr-o modalitate asociata, si asupra sanatatii cardiovasculare.

Tipuri de vitamina K2:

  • Tot ca in cazul vitaminei K – are mai multe forme, exista mai multe forme diferite ale vitaminei K2. Cele doua forme principale care se gasesc ca suplimente nutritionale sunt menachinona 4 sau MK 4 si menachinona 7 sau MK 7. Cu toate acestea, MK 4 este destul de rara ca supliment deoarece are o lungime de viata foarte scurta. Astfel, corpul tau are o perioada foarte limitata de a folosi nutrientul si ajungi sa administrezi mai multe doze pe zi.
  • Suplimentele care contin vitamina K2 sub forma MK 7 sunt adesea derivate din procesul bacteril al fermentatiei si ofera nenumarate beneficii in sanatate. Pentru ca e un nutrient solubil in grasimi, se recomanda administrarea acestuia impreuna cu o forma de grasime pentru o absorbtie mai buna.

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

Vitaminaa k2 si d3 din gradina sanatatii
Vitamina e lichida antioxidant piele circulatie
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 23 lei
23lei
29%
23
lei
VEGAN
57.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 1.90 lei per zi de tratament!

Vitamina d lichida cu absorbtie rapida natural
On Sale
Sale!
%
Off
44
Save 31 lei
31lei
44%
31
lei
39.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 1.30 lei per zi de tratament!

Vitamina k2 d3 lichida cu absorbtie rapida
On Sale
Sale!
%
Off
26
Save 23 lei
23lei
26%
23
lei
67.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 2.23 lei per zi de tratament!

Vitamina a lichida pentru vedere piele si sanatatea membranei mucoase
On Sale
Sale!
%
Off
39
Save 29 lei
29lei
39%
29
lei
VEGAN
46.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 1.53 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *