3 Beneficii ale Vitaminei K2 pentru Piele

Vitamina k2

Vitamina K2 este o vitamina esentiala pentru coagularea sangelui, ii poate oferi si pielii tale o infatisare mai tanara. In Statele Unite ale Americii, copiii nou nascuti primesc adesea o doza de vitamina K2 pentru a preveni posibilele hemoragii.

Dermatologii sunt de parere ca vitamina K2 poate ajuta si in cazul pielii imbatranite si lezate si o poate face pe aceasta sa arate mai sanatoasa si mai tanara.

3 Beneficii ale Vitaminei K2 pentru Piele:

Beneficii k2 pentru piele

Vitamina K2 reduce severitatea vanatailor

  • Doua studii efectuate de catre Scoala Medicala a Universitatii Miami au ajuns la concluzia ca pielea se vindeca mai repede in urma tratamentelor cu laser daca se administreaza crema cu vitamina K2.

 Vitamina K2 imbunatateste elasticitatea pielii

  • Doctorii din Olanda cred ca au gasit legatura dintre vitamina K2 si elasticitatea pielii. Cercetatorii de la Universitatea din Maastricht, Olanda au investigat rolul unei enzime dependente de vitamina K2 in boala genetica pseudoxanthoma elasticum – PXE. Persoanele care sufera de aceasta boala au riduri severe pe chip si pe corp. Cercetatorii au descoperit o anumita proteina – denumita MGP – care inhiba carcifierea tesuturilor pielii care duc la ridurile cauzate in cadrul bolii PXE. Vitamina K 2 activeaza aceasta proteina.
  • Persoanelor ale caror corp nu pot metaboliza vitamina K2 au si acestea simptome ale PXE. Desi studiul respectiv a pus accentul pe persoanele care sufera de PXE, cercetatorii sugereaza ca vitamina K2 poate juca un rol si in mentinerea elasticitatii pielii la persoanele care nu sufera de aceasta boala.

Vitamina K2 pentru eliminarea aspectului intunecat din jurul ochilor

  • Un studiu din 2004 condus de Scoala Medicala Nippon din Tokyo a ajuns la concluzia ca vitamina K2 imbunatateste aspectul intunecat din jurul ochilor. Dupa un tratament de 8 saptamani cu vitamina K2 si cantitati mici de retinol, vitamina A si C, jumatate din pacienti au aratat imbunatatiri, iar o parte din ei au experimentat si o reducere a ridurilor.

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

Recomandari premium cu vitamina K2 si alti nutrienti benefici pentru sanatate 

-39%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 75.00 lei.Prețul curent este: 46.00 lei. TVA inclus

Economisești 29.00 lei

-44%
Prețul inițial a fost: 70.00 lei.Prețul curent este: 39.00 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

-31%
Prețul inițial a fost: 180.00 lei.Prețul curent este: 124.00 lei. TVA inclus

Economisești 56.00 lei

-26%
Prețul inițial a fost: 90.00 lei.Prețul curent este: 67.00 lei. TVA inclus

Economisești 23.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *