Ce Beneficii are Acidul Hialuronic pentru Ten?

Ce beneficii are acidul hialuronic pentru ten. Fw

Polimerul acid hialuronic este o componenta naturala importanta a pielii produsa de catre celulele fibroblaste ale pielii si care scade odata cu inaintarea in varsta.

Pielea incepe sa piarda acid hialuronic de la varsta de 18 ani, insa ridurile si alte daune provocate de aceasta pierdere incepe sa apara doar pe la 30 – 40 de ani. Conservarea sau refacerea acidului hialuronic este unul dintre telurile multor cercetari din domeniul ingrijirii pielii.

Ce este acidul hialuronic?

  • Acidul hialuronic, cunoscut si ca HA, este o componenta naturala care se gaseste in piele si care are mai multe functii importante, inclusiv mentinerea hidratarii, ofera actiunea de tamponare, ajuta la reparatia tesuturilor, tine impreuna componentele structurale al epielii colagenul si elastina si ajuta la crearea unei bariere protective impotriva microorganismelor.

Tipuri de produse cu acid hialuronic

  • Multe produse pentru ingrijirea pielii contin acid hialuronic. Produsele cu aplicatie locala care contin HA sunt considerate eficiente pentru hidratarea celulelor de suprafata ale pielii prevenind astfel pierderea apei si protejeaza pielea de substante poluante. Acidul hialuronic pentru ten este folosit si pentru reducerea infatisarii ridurilor si liniilor fine oferind un aspect mai neted si mai tanar al chipului.

Acid hialuronic pentru un ten hidratat

  • Din cauza faptului ca acidul hialuronic mentine bine hidratarea – pana la de 1000 de ori greutatea sa in apa – este o componenta foarte des intalnita in produsele pentru ingrijirea tenului si a pielii.

Acid hialuronic pentru riduri

  • Pierderea acidului hialuronic natural este una dintre cauzele care duc la aparitia ridurilor astfel ca ideea de a reintegra acidul hialuronic in piele pentru a repara ridurile are sens. Prin reducerea ridurilor, acidul hialuronic face ca pilea sa arate mai tanara si cu un ton mai uniform, facand pielea mai neteda si mai supla.
Colagen lichid si acid hialuronic pt aricole
Colagen lichid 10. 000mg joint support
On Sale
Sale!
%
Off
12
Save 30 lei
30lei
12%
30
lei
NOU!
220.00 lei TVA inclus

LIVRARE GRATUITA

Mai puțin de 7.33 lei per zi de tratament!

Colagen hidrolizat pulbere 10. 000mg pure peptide super concentrat original produs in suedia de swedish nutra
On Sale
Sale!
%
Off
21
Save 31 lei
31lei
21%
31
lei
#BESTSELLER
114.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 3.80 lei per zi de tratament!

Colagen lichid 10. 000mg cu 9 ingrediente active super concentrat original produs in suedia 1
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 20 lei
20lei
14%
20
lei
#BESTSELLER

2 thoughts on “Ce Beneficii are Acidul Hialuronic pentru Ten?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *