🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Ce Beneficii are Acidul Hialuronic pentru Ten?

Acid hialuronic pentru tenul matur

Polimerul acid hialuronic este o componenta naturala importanta a pielii produsa de catre celulele fibroblaste ale pielii si care scade odata cu inaintarea in varsta.

Pielea incepe sa piarda acid hialuronic de la varsta de 18 ani, insa ridurile si alte daune provocate de aceasta pierdere incepe sa apara doar pe la 30 – 40 de ani. Conservarea sau refacerea acidului hialuronic este unul dintre telurile multor cercetari din domeniul ingrijirii pielii.

Ce este acidul hialuronic?

  • Acidul hialuronic, cunoscut si ca HA, este o componenta naturala care se gaseste in piele si care are mai multe functii importante, inclusiv mentinerea hidratarii, ofera actiunea de tamponare, ajuta la reparatia tesuturilor, tine impreuna componentele structurale al epielii colagenul si elastina si ajuta la crearea unei bariere protective impotriva microorganismelor.

Tipuri de produse cu acid hialuronic

  • Multe produse pentru ingrijirea pielii contin acid hialuronic. Produsele cu aplicatie locala care contin HA sunt considerate eficiente pentru hidratarea celulelor de suprafata ale pielii prevenind astfel pierderea apei si protejeaza pielea de substante poluante. Acidul hialuronic pentru ten este folosit si pentru reducerea infatisarii ridurilor si liniilor fine oferind un aspect mai neted si mai tanar al chipului.

Acid hialuronic pentru un ten hidratat

  • Din cauza faptului ca acidul hialuronic mentine bine hidratarea – pana la de 1000 de ori greutatea sa in apa – este o componenta foarte des intalnita in produsele pentru ingrijirea tenului si a pielii.

Acid hialuronic pentru riduri

  • Pierderea acidului hialuronic natural este una dintre cauzele care duc la aparitia ridurilor astfel ca ideea de a reintegra acidul hialuronic in piele pentru a repara ridurile are sens. Prin reducerea ridurilor, acidul hialuronic face ca pilea sa arate mai tanara si cu un ton mai uniform, facand pielea mai neteda si mai supla.

Recomandari premium cu acid hialuronic pentru o piele frumaosa si vizibil intinerita

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 164.99 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-10%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 239.99 lei.Prețul curent este: 215.99 lei. TVA inclus

Economisești 24.00 lei

2 thoughts on “Ce Beneficii are Acidul Hialuronic pentru Ten?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *