🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Cele mai bune suplimente lichide pentru vârstnici

Pe tot parcursul vieții, nevoile corpului uman sunt într-o continuă schimbare, în funcție de vârstă, momente semnificative prin care trecem și alimentație. Înaintarea în vârstă reprezintă una dintre cele mai mari schimbări ce se produce în organismul nostru, pe care o experimentăm treptat, fără a-i observa efectele într-un mod evident.

Când vine vorba de tratamente și remedii naturiste pentru vârstnici, au apărut o mulțime de variante, însă una dintre cele mai eficiente soluții pentru aceștia este administrarea suplimentelor lichide

Biologic vorbind, începând cu vârsta de 60 de ani, efectele îmbătrânirii încep să fie din ce în ce mai vizibile și odată cu acestea, nevoile organismului nostru se modifică, iar oamenii trebuie să își adapteze stilul de viață cu tot ceea ce ține de acesta – activitatea zilnică, alimentația și tratamentele care îi ajută să se mențină într-o formă optimă cât mai mult timp. 

Cele mai eficiente suplimente pentru vârstnici

Corpul unui senior își pierde din capacitatea de a asimila anumite enzime, minerale și vitamine, motiv pentru care suplimentele naturale lichide reprezintă o soluție eficientă, datorită capacității organismului de a le absorbi mult mai rapid decât orice altă formă de medicamente. Am pregătit câteva exemple de suplimente lichide ideale pentru vârstnici, menite să le îmbunătățească buna funcționare a organismului și de a eficientiza activitățile de zi cu zi. 

1. Colagen lichid pentru articulații sănătoase

Lipsa cantității necesare de colagen care apare odată cu înaintarea în vârstă pune în pericol buna funcționare a multor funcții din organism. Prin acestea putem menționa funcția locomotorie, iar unele dintre cele mai des întâlnite afecțiuni printre vârstnici sunt artrita, osteoartrita, coxartroza și gonartroza. Colagenul, o componentă importantă a sistemului osos, are rolul de a hidrata țesuturile și de a lubrifia articulațiile oaselor, permițând mișcări ușoare și nedureroase. Seniorii se confruntă însă cu un nivel scăzut al colagenului, fapt ce afectează în mod direct articulațiile, provocând discomfort și inflamații. 

Un studiu realizat pe adulți și seniori a demonstrat că administrarea colagenului pe o perioadă de 3 luni îmbunătățește flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor la 79% dintre participanții la studiu. Afecțiuni des întâlnite precum gonartroza, osteoartrita, dar și alte afecțiuni reumatismale pot fi puse sub control sau ameliorate prin administrarea de colagen lichid în doze de 15 ml/zi timp de 12 săptămâni, deoarece reduce inflamația, lucru care va îmbunătăți calitatea vieții cotidiene.

În plus, cartilajele, sistemul muscular, osos, tendoanele și țesutul conjunctiv sunt și ele la rândul lor sprijinite prin administrarea colagenului hidrolizat lichid de tip 2, prin aportul de acid hialuronic și 9 ingrediente active pe care formula sa naturală o conține. 

Cele mai bune suplimente lichide pentru vârstnici

2. Biotina Lichidă cu concentrație de 10.000 mcg

Frumusețea este un aspect al vieții noastre căruia, indiferent de vârstă, trebuie să-i acordăm o atenție sporită, deoarece aceasta este oglinda sufletului pe care îl păstrăm tânăr, mereu. Destinat în special femeilor de peste 60 ani care se îngrijesc și în continuare sunt interesate de aspectul lor fizic, suplimentul lichid cu biotină este varianta ideală pentru menținerea aspectului fizic sănătos și ferm. 

Cu o acțiune directă asupra firului de păr, biotina împiedică pierderea lui și curăță scalpul, menținând în același timp un pH echilibrat și o strălucire naturală. De asemenea, administrarea suplimentului de biotină lichidă are o influență pozitivă asupra sănătății enzimelor pielii și susține metabolismul acizilor grași, responsabili de hrănirea în profunzime a pielii.

Nivelul de energie din corp poate scădea în cazul persoanelor vârstnice, cauzele fiind diverse afecțiuni sau o încetinire generală a organismului, fapt ce poate fi stimulat cu biotina, ce produce energie în organism prin metabolizarea glucozei și aminoacizilor. 

Află din articolul nostru de pe blog ce este biotina și ce beneficii are pentru organism. 

3. Acid hialuronic lichid pentru vârstnici

Încă de când a fost descoperit, acidul hialuronic face parte din componența multor tratamente destinate încetinirii semnelor îmbătrânirii, precum estomparea ridurilor, combaterea lipsei elasticității pielii și a hidratării deficitare. Tocmai din aceste motive, suplimentul cu acid hialuronic de la Grădina Sănătății este perfect pentru vârstnici, având o concentrație de 100 Mg ce asigură doza zilnică necesară. 

Cu o acțiune triplă în plan medical, cosmetic și împotriva îmbătrânirii, acidul hialuronic lichid este absorbit rapid imediat după administrare, asigurând sprijinul de care organismul are nevoie pentru a se menține în formă. Ridurile sunt estompate, pielea devine mai elastică și hidratată, asigurând un aspect plăcut și revitalizat. 

Pe lângă planul cosmetic, acidul hialuronic reprezintă o soluție eficientă pe plan medical pentru vârstnici, deoarece acționează la nivelul articulațiilor, lubrifiindu-le și oferind o ușurință în mobilitate, capacitate ce poate fi afectată în cazul seniorilor. 

Cele mai bune suplimente lichide pentru vârstnici

Întreaga gamă de suplimente alimentare pentru vârstnici este creată să le îmbunătățească stilul de viață și să-i susțină în realizarea sarcinilor zilnice pe care le au. Desigur, așa cum am menționat mai sus, dacă aceste suplimente se administrează în formă lichidă, eficiența lor este sporită, iar efectele devin vizibile încă de la primele utilizări.

De altfel, prin combinarea și alternarea acestor suplimente, afecțiunile cu care vârstnicii se confruntă pot fi ameliorate vizibil, lucru care i-ar putea ajuta să scape de grija tuturor pastilelor pe care sunt nevoiți să le administreze zilnic, în număr mare. 

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-25%
VEGAN
-25%
VEGAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *