Suplimente cu colagen – în cât timp vei vedea rezultate?

Suplimente cu colagen pentru piele articulatii par si unghii

Vrei să apelezi la suplimente cu colagen, însă nu știi cât va dura până vor apărea primele rezultate? Când incluzi un supliment în rutina ta este normal să aştepţi rezultate cât mai rapide, însă este important să știi că trebuie să te înarmezi și cu puțină răbdare. Fie că ai ales să folosești suplimente cu colagen pentru piele, pentru articulații sau pentru bunăstarea ta generală, este nevoie de timp pentru a vedea  efectele vizibile.

Vrei să afli când vei observa primele rezultate? Rămâi alături de noi și descoperă în continuare tot ce trebuie să știi despre suplimentarea cu colagen în funcție de nevoile tale și în cât timp te poți bucura de rezultate maxime. 

1. Colagen pentru piele

Colagenul este una dintre componentele principale ale pielii tale. Acesta are un rol major în menținerea fermității și strălucirii pielii, așadar, dacă vrei un ten neted, colagenul este soluția. Există mai multe tipuri de colagen, însă pentru piele ai nevoie de colagen de tip 1 ș de tip 3. Colagenul de tip 1 este cel mai răspândit din corp, iar la nivelul pielii, rolul acestuia este să ofere rezistență. Colagenul de tip 3 este al doilea cel mai răspândit colagen din corp, acesta asigurând elasticitate pielii tale.

Rezultate cura colagen

La ce rezultate te poți aștepta odată ce începi să consumi suplimente cu colagen de tip 1 și 3? La o piele fermă, netedă, la riduri estompate și strălucire, mai simplu spus, o piele radiantă. Pentru efecte maxime, alege un  supliment cu o concentrație mare de colagen, vitamine și minerale. Poți opta pentru un supliment cu colagen pudră sau pentru un supliment lichid. 

Colagen deluxe (din pește) – lichid, hidrolizat tip 1 și 3 cu 12. 500mg + acid hialuronic 75 mg + biotină 5000 mcg + msm + zinc + siliciu + vitamine – 500 ml
On Sale
Sale!
%
Off
16
Save 31 lei
31lei
16%
31
lei
#BESTSELLER
Colagen hidrolizat pulbere 10. 000mg pure peptide super concentrat original produs in suedia de swedish nutra
On Sale
Sale!
%
Off
21
Save 31 lei
31lei
21%
31
lei
#BESTSELLER
114.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 3.80 lei per zi de tratament!

Colagen lichid 10. 000mg cu 9 ingrediente active super concentrat original produs in suedia 1
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 20 lei
20lei
14%
20
lei
#BESTSELLER
Marine beauty – colagen lichid hidrolizat marin de tip 1 și 3 pentru păr, piele, unghii și articulații – cutie cu 20 de fiole
On Sale
Sale!
%
Off
17
Save 34 lei
34lei
17%
34
lei

În cât timp apar primele rezultate?

Primele schimbări le vei observa la aproximativ 4 săptămâni după utilizare. De asemenea, poți vederea îmbunătățiri și după 6 sau 8 săptămâni, însă dacă vrei să te bucuri de rezultate complete, experții recomandă o cură de 12 săptămâni. Studiile au demonstrat că după o cură completă de 12 săptămâni, respondenții s-au bucurat de o piele mult mai fermă, fină și hidratată, iar aspectul ridurilor a fost vizibil îmbunătățit.

Tratament pentru riduri colagenul de tip 1 si 3

2. Colagen pentru articulații

Dacă te confrunți cu afecțiuni ale articulaților și experimentezi des dureri articulare, colagenul de tip 2 îți va fi de mare ajutor. Colagenul de tip 2 este o componentă structurală a articulațiilor, având un rol de bază în menținerea sănătăţii acestora. De asemenea, sportivii și persoane active care își forțează încheieturile pot beneficia de avantajele suplimentării cu colagen de tip 2. 

Odată ce începi să consumi suplimente cu colagen de tip 2 pentru articulații, vei observa efecte benefice precum: ameliorarea durerilor și rigidității articulare și, în plus, te vei bucura și de un nivel optim de energie. Pe site-ul nostru găsești Joint Support, un supliment cu colagen lichid hidrolizat de tip 2 cu 5000 mg. Acest supliment îmbogățit cu 9 ingrediente active asigură sănătatea articulațiilor, oaselor, tendoanelor și a cartilagiilor. 

Colagen fiole
On Sale
Sale!
%
Off
22
Save 35 lei
35lei
22%
35
lei
#BESTSELLER
Colamag gel gradina sanatatii
On Sale
Sale!
%
Off
39
Save 60 lei
60lei
39%
60
lei
Colamag mebrana 30 capsule
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 40 lei
40lei
29%
40
lei
98.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 3.26 lei per zi de tratament!

Joint support collagen lichid tip 2 gradina sanatatii
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 20 lei
20lei
14%
20
lei
#BESTSELLER

În cât timp vei observa primele rezultate?

Studiile au demonstrat că pentru rezultate optime este nevoie de o cura de minimum 12 săptămâni. După această perioadă, respondenții studiului s-au bucurat de îmbunătățiri la nivelul mobilității articulațiilor și ameliorarea semnificativă a durerilor. Totuși, experții recomandă o cură între 3 și 6 luni pentru rezultate maxime. 

Colagenul de tip 2 un remediu eficient pentru problemele articulare

3. Colagen pentru păr și unghii

Îți dorești un păr mai puternic și unghii rezistente? Află că suplimentele cu colagen îți pot veni în ajutor. Colagenul asigură aminoacizii necesari pentru formarea și creșterea părului și întărește unghiile, iar suplimentele cu colagen de tip 1 și de tip 3 sunt cele mai potrivite în acest caz.

Găsești pe site-ul nostru un complex cu colagen special creat pentru sănătatea și frumusețea părului, a unghiilor și a pielii. Hair, skin & nails este un supliment lichid concentrat cu un conținut bogat de colagen lichid hidrolizat de tip 1 și 3. Formula acestui supliment este special concepută pentru păr, piele și unghii, așadar este un complex de vitamine, minerale și alte ingrediente active necesare pentru sănătatea acestora.

Colagen pentru unghii

În cât timp vei observa primele rezultate?

Studiile arată ca este nevoie de aproximativ 5 luni pentru a vedea efectele benefice ale colagenului pentru piele și unghii, însă acest lucru depinde în funcţie de suplimentul ales. Hair, Skin & Nails, îmbogățit cu vitamine, minerale și extracte are un efect mult mai puternic și mai rapid, așadar vei observa schimbări și îmbunătățiri în primele 3 luni de la utilizare. 

Colagen deluxe (din pește) – hidrolizat lichid tip 1 și 3 cu 12. 500mg + acid hialuronic 75mg + biotină 5000mcg + msm + zinc + siliciu + vitamine – 20 fiole
On Sale
Sale!
%
Off
12
Save 26 lei
26lei
12%
26
lei
Colagen lichid 10. 000mg cu 9 ingrediente active super concentrat original produs in suedia 1
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 20 lei
20lei
14%
20
lei
#BESTSELLER
Hair skin nails cu colagen lichid 1000mg si 28 ingrediente active formula pentru par piele unghii ten 1
On Sale
Sale!
%
Off
21
Save 30 lei
30lei
21%
30
lei
Marine beauty – colagen lichid hidrolizat marin de tip 1 și 3 pentru păr, piele, unghii și articulații – cutie cu 20 de fiole
On Sale
Sale!
%
Off
17
Save 34 lei
34lei
17%
34
lei

Concluzie

Rezultatele unei cure cu colagen apar într-un timp relativ scurt, iar beneficiile pe care aceste tipuri de suplimente le oferă sunt uluitoare. Ai mai sus recomandări de produse pentru oricare ar fi obiectivul tău.

Colagenurile noastre au sute de recenzii pozitive de la clienții noștri care s-au bucurat de toate beneficiile acestora. Te invităm să le citești, iar mai jos, la un simplu click, poți descoperi toată gama noastră de colagenuri.

One thought on “Suplimente cu colagen – în cât timp vei vedea rezultate?

  1. Anca Ninculeanu says:

    Am 46 de ani , sunt la a doua sticla de colagen .Deja mă simt mult mai bine ,rezultatele au început să apară ! Nu prea mă mai doare spatele și oasele . As vrea să știu cam cat timp trebuie sa iau colagen și când trebuie sa fac pauza..Mulțumesc mult !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *