🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Scăderea colesterolului cu ulei de krill

Dacă te confrunți cu un nivel ridicat al colesterolului și cauți modalități naturale de scădere a acestuia, te vei bucura să afli de acțiunea benefică a uleiului de krill, o sursă excelentă de acizi grași omega 3 care nu numai că reduce colesterolul rău, dar susține și sănătatea sistemului cardiovascular.

Dacă te confrunți cu un nivel ridicat al colesterolului și cauți modalități naturale de scădere a acestuia, te vei bucura să afli de acțiunea benefică a uleiului de krill, o sursă excelentă de acizi grași Omega 3 care nu numai că reduce colesterolul rău, dar susține și sănătatea sistemului cardiovascular. Află mai multe în cele ce urmează:

Colesterol: Ce este si care este nivelul optim?

Colesterolul este o substanță prezentă în organismul uman care intră în compoziția membranelor ce înconjoară și protejează creierul, ficatul, măduva spinării și anumite țesuturi. În procesele biologice, colesterolul este sintetizat de ficat, iar surplusul din acesta se depozitează în organism, pe pereții vaselor de sânge, afectând sănătatea oamenilor pe durata lungă.

Tocmai de aceea, nivelul colesterolului este un aspect important al sănătății noastre pe care nu trebuie să îl neglijăm și pe care trebuie să îl menținem sub limite normale, prin alimentație, viață sănătoasă, dar și suplimente alimentare naturiste.

Colesterol: ce este si care este nivelul optim?

Tipuri de colesterol

Este bine să știm că există două tipuri de colesterol, și anume “colesterol bun – HDL” și “colesterol rău – LDL”.

Colesterolul bun este în legătură cu împiedicarea procesului de formare a depozitului lipidic, deoarece transportă excesul de colesterol din sânge înapoi la ficat, unde acesta îl procesează și îl elimină din organism.

Colesterolul LDL, pe de altă parte, transportă grăsimile de la ficat spre toate celulele din organism, depozitându-se în special în jurul vaselor de sânge, afectând sistemul cardiovascular.

Pentru a vă asigura că nivelul de colesterol din sânge este optim, este recomandat să realizați analize de sânge periodice, iar un nivel potrivit al colesterolului total pentru o persoană în jur de 30 de ani este de cel mult 200 mg/dl.

Mentine nivelul optim al colesterolului cu produsele noastre naturale

-36%
Prețul inițial a fost: 93.74 lei.Prețul curent este: 60.09 lei. TVA inclus

Economisești 33.65 lei

-14%
NOU!
Prețul inițial a fost: 132.28 lei.Prețul curent este: 114.04 lei. TVA inclus

Economisești 18.24 lei

-21%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 97.40 lei.Prețul curent este: 77.40 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-26%
Prețul inițial a fost: 99.00 lei.Prețul curent este: 73.00 lei. TVA inclus

Economisești 26.00 lei

Cauzele pentru care colesterolul este ridicat

Scaderea colesterolului cu ulei de krill

În situația în care nivelul colesterolului total depășește valoarea optimă, este important să analizați următorii factori care influențează colesterolul din sânge și să adoptați măsuri de diminuare sau eliminare ale acestor cauze care vă pun sănătatea în pericol:

  • consumul abuziv de alcool – crește nivelul de lipolipide cu densitate înaltă și îl scade pe cel de densitate mică
  • fumatul – îngroașă vasele de sânge și sporește acumularea moleculelor de colesterol pe pereții acestora
  • alimentație bogată în grăsimi saturate (untul, untura, margarina)
  • obezitatea și sedentarismul
  • vârsta – procesele metabolice ale organismului sunt încetinite și provoacă apariția celulelor de colesterol pe vasele de sânge
  • predispoziția genetică – numită și „hipercolesterolemie familială”

Scade nivelul de colesterol rău cu uleiul de krill

Provenind din crustacee, uleiul de krill este primul competitor al uleiului de pește, câștigând detașat în fața acestuia, datorită unor beneficii evidente ale acestui supliment.

Pe lângă faptul că uleiul de krill nu produce efecte adverse neplăcute precum respirație neplăcută sau deranjări la nivelul sistemului digestiv, acest tip de ulei este cea mai bună sursă de acizi grași Omega 3.

Efectele sale la nivelul nivelurilor de colesterol se pot observa atât asupra influenței colesterolului bun – HDL pe care îl crește, cât și asupra colesterolului rău – LDL, pe care îl scade.

Odată cu influența pozitivă asupra nivelului de colesterol, uleiul de krill susține sănătatea aparatului cardio-vascular, diminuând riscurile de atac miocardic sau infarct.

Sursele naturale folosite pentru ameliorarea sau tratarea anumitor afecțiuni vor reprezenta mereu cele mai bune soluții pentru menținerea unui organism sănătos. Pe lângă sport, alimentație sănătoasă și minte activă, suplimentele naturale completează în cel mai optim mod, rutina de sănătate care trebuie urmată. Astfel, uleiul de krill ar trebui fără îndoială să-și aibă locul în rutina noastră de sănătate, datorită efectelor vizibile și de neegalat asupra nivelului de colesterol și sistemului cardio-respirator.

Recomandari de produse naturale pentru colesterol

-29%
Prețul inițial a fost: 84.99 lei.Prețul curent este: 59.99 lei. TVA inclus

Economisești 25.00 lei

-27%
Prețul inițial a fost: 120.00 lei.Prețul curent este: 87.99 lei. TVA inclus

Economisești 32.01 lei

-33%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 77.00 lei. TVA inclus

Economisești 38.00 lei

-15%
Prețul inițial a fost: 160.99 lei.Prețul curent este: 136.84 lei. TVA inclus

Economisești 24.15 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *