Biotina – 3 beneficii pentru frumusețe

Una dintre descoperirile recente cu efecte multiple pentru frumusețe este biotina sau vitamina b7 - află în continuare care sunt beneficiile acesteia.

Frumusețea este un aspect de care oamenii se preocupă de sute de ani, de-a lungul timpului apărând fel de fel de modalități de păstrare a acesteia, dar și studii care au descoperit că nu doar cosmeticele și machiajele te ajută, ci trebuie să acționezi și din interior dacă vrei să îți păstrezi înfățișarea tânără.

Una dintre descoperirile recente cu efecte multiple pentru frumusețe este Biotina sau vitamina B7 – află în continuare care sunt beneficiile acesteia. 

În primul rând, ce este biotina?

Biotina este o vitamină cunoscută sub mai multe denumiri, precum vitamina H, vitamina B7 sau vitamina B8, însă indiferent de cum o numim, ea este de bază în susținerea frumuseții părului, pielii și a unghiilor. Mai multe despre această vitamină poți afla din articolul nostru dedicat biotinei. 

Beneficii biotina

Beneficii pe care le are biotina:

  • Susține sănătatea scalpului și părului

Probleme precum lipsa vitalității, volumului și strălucirii părului sunt lucruri cu care majoritatea femeilor se confruntă, iar dacă peste acestea se adaugă și căderea părului, lucrurile pot deveni cu adevărat problematice și supărătoare.

Prin administrarea suplimentelor cu biotină, pe lângă ajutorul pe care îl oferă în rezolvarea problemelor de mai sus, aceasta acționează și la nivelul scalpului: îl curăță de impurități și probleme precum mătreața, stimulează circulația sangvină, hrănind totodată firul de păr prin nutrienții ce îi direcționează la rădăcina acestora. Excesul de sebum este un alt aspect îngrijorător pentru multe persoane, care poate fi însă prevenit și ținut sub control cu ajutorul biotinei. 

  • Îmbunătățește structura unghiilor

De cele mai multe ori, mâinile reprezintă primul lucru pe care îl afișăm atunci când luăm contact cu cineva și mereu trebuie să avem grijă de unghiile noastre, îngrijindu-le corespunzător. Pe lângă unghii curate, sănătatea acestora reprezintă un aspect important, deoarece unghiile nesănătoase tind să se rupă și să se exfolieze constant, având un aspect neplăcut. Prin administrarea biotinei lichide, se stimulează producția de cheratină care stă la baza celulei unghiilor și cel mai important, le întărește și le susține regenerarea naturală, pentru un aspect plăcut și sănătos. 

  • Hidratează pielea

Frumusețea pielii constă în mare parte de nivelul hidratării din corp, iar pentru asta biotina reprezintă o variantă ideală în hidratarea celulelor pielii. Această vitamină acționează din interior și menține sănătatea enzimelor pielii, susținând în același timp metabolismul acizilor grași ce hrănesc pielea.

Pentru a putea beneficia de aceste îmbunătățiri pe care le aduce biotina în corpul nostru, trebuie să ne asigurăm că avem un nivel optim de biotină în organism, și anume de 30 µg/zi în cazul adulților. 

Pentru un efect și mai puternic asupra sănătății pielii, puteți combina suplimentele de biotină și cele de acid hialuronic lichid, obținând astfel și o piele elastică, o prevenire și estompare a ridurilor, dar și ajutor în vindecarea mai rapidă a leziunilor minore.

Surse unde regăsim biotina

În mare parte din cazuri, biotina se găsește în fructe, în legume precum mazărea și lintea, dar și în ouă, cereale sau chiar în carne. Cantitatea de biotină regăsită în aceste alimente este totuși insuficientă pentru doza zilnică de care organismul are nevoie, astfel că variante precum suplimente naturale pe bază de biotină reprezintă sursa ideală în asimilarea cantității de biotină necesare.

Pe lângă faptul că biotina se regăsește și în formă lichidă ce intră rapid în celulele organismului, formula sa ultra concentrată asigură necesarul de care avem nevoie pentru 33 de zile de tratament. 

Suplimente premium lichide cu biotina – absorbtie rapida si eficienta sporita

-27%
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 84.00 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

-26%
NOU!
-14%
SUGAR FREE
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-21%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 115.00 lei. TVA inclus

Economisești 30.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *