Modalitati pentru Curatarea Colonului

Modalitati pentru curatarea colonului
    • Curatarea colonului prin intermediul activitatii fizice. O cantitate mica de activitate fizica este o cauza comuna a constipatiei. Doctorii inca nu stiu sigur motivul exact, insa acuza acest lucru pentru aparitia conditiei respective la persoanele in varsta. O plimbare zilnica se numara si aceasta ca activitate fizica. Daca nu vrei sa iei in considerare folosirea unei sali de sport, incearca sa fii mai activ/a in casa si sa profiti de orice oportunitate pentru a mai arde cate o calorie.
    • Tot pentru curatarea colonului, poti incerca laxative. Cu siguranta stii ce sunt laxativele, dar stiai cate tipuri exista? Desi toate au acelasi scop, majoritatea functioneaza in feluri usor diferite. De exemplu, unele laxative trebuie luate cu multa apa pentru ca formeaza o masa solida. Este vorba de suplimentele pe baza de fibre, care, daca nu sunt administrate cu apa au efect invers. Alte laxative pentru curatarea colonului cauzeaza contractia muschilor din sistemul digestiv. Exista si laxative pe baza de substante saline care se folosesc pentru a trata constipatia acuta. Acestea atrag apa in interiorul colonului pentru a face totul mai usor.
    • Suplimente sub forma de pudra sau lichid pentru curatarea colonului. Exista multe optiuni disponibile, iar acestea pot fi administrate pe cale orala sau introduse in rectum. Indiferent de modalitatea de administrare, colonul tau va ajunge sa elimine aproape totul. Aceste suplimente se pot gasi in magazinel naturiste, supermarketuri, farmacii si chiar si pe internet. Totusi, inainte de a achizitiona un supliment, este important sa va faceti cercetarile de rigoare, nu toate produsele sunt eficiente sau sigure. Daca suferi de o conditie cunoscuta de sanatate, consulta-ti medicul inainte de a incepe sa administrezi un supliment alimentar sau un medicament. Acestea pot avea efecte secundare sau pot interactiona cu tratamentul in curs.

 

Colonplus este un supliment 100 natural pentru curatarea colonului din plante

Produse Recomandate pentru tine..

Colagen hidrolizat pulbere 10. 000mg pure peptide super concentrat original produs in suedia de swedish nutra
On Sale
Sale!
%
Off
21
Save 31 lei
31lei
21%
31
lei
#BESTSELLER
114.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 3.80 lei per zi de tratament!

Ultra detox
On Sale
Sale!
%
Off
39
Save 51 lei
51lei
39%
51
lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *