Dieta cu Lichide pentru Curatarea Colonului

Dieta cu lichide pentru curatarea colonului

In fiecare an, milioane de kilograme de chimicale toxice sunt eliberate in aer si alte mii de kilograme sunt folosite in alimentele procesate. Unii experti care sprijina curatarea colonului sunt de parere ca aceste toxine se acumuleaza ca deseuri toxice pietrificate in colon si ca aceasta problema poate duce la infectii, astm, artrita si alergii. Se presupune ca prin consumul de lichide pentru 1 – 3 zile aceste toxine vor fi eliminate din corp, vor ajuta la intarirea sistemului imunitar, la cresterea nivelului de energie si la starea generala de sanatate.

Despre colon
Colonul este parte a intestinului gros, care sta intre ceccum si rectum. Acesta este responsabil pentru partea finala a procesului digestiv. Indeparteaza apa si sarurile din deseurile solide si absoarbe anumite vitamine. Pe urma, proceseaza materialul si il depoziteaza inainte de a parasi corpul. Diareea, hemoroizii, constipatia si sindromul intestinelor iritabile sunt boli care se pot forma in colon.

Istoricul curatarii colonului
Procesul curatarii colonului dateaza in cadin vremurile Egiptului antic. Egiptenii oracticau autointoxicatia intestinala, potrivit unui articol publicat in Jurnalul Gastroenterologiei Clinice. Ei credeau ca bila, expectoratia si sangele cauzau pietrificarea mancarii in intestine si ca acest lucru ducea la eliberarea de otrava in circulatia sanguina. Autointoxicatia indeparteaza fecalele din intestine. Aceasta practica a continuat pana in anii 1920, cand a fost discreditata stiintific.

Dieta cu lichide pentru curatarea colonului
In cadrul acestei diete, vei petrece in jur de 1 – 3 zile consumand doar apa si sucuri preparate din fructe si legume organice. Se recomanda consumul a opt pahare de apa in fiecare zi, insa aceasta cantitate poate fi dublata in timpul programului de curatare a colonului. Consumul de apa creste urinarea si indeparteaza chimicalele otravitoare din corp. Pentru aceasta dieta aveti nevoie de un storcator de fructe. Acestea trebuie sa fie organice si fara chimicale.

Colonplus este un supliment 100 natural pentru curatarea colonului din plante

Produse Recomandate pentru tine..

Colagen lichid 10. 000mg cu 9 ingrediente active super concentrat original produs in suedia 1
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 20 lei
20lei
14%
20
lei
#BESTSELLER
Ultra detox
On Sale
Sale!
%
Off
39
Save 51 lei
51lei
39%
51
lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *