Cum Functioneaza si ce Beneficii are Detoxifierea Organismului

Detoxifierea organismului

Te simti obosita si necoordonata? Ai probleme cu pielea, dureri sau probleme digestive? Nu poti sa slabesti?

Poate e timpul sa incerci o detoxifiere a organismului. Practicata de cateva secole de diferite culturi din jurul lumii, folosita inclusiv in medicina ayurvedica si cea chinezeasca, detoxifierea se refera la relaxarea, curatarea si hranirea corpului din interior spre exterior. Prin indepartarea si eliminarea toxinelor, hranirea corpului cu nutrienti sanatosi, detoxifierea te poate proteja de boli si poate innoi capacitatea de a-ti mentine sanatate optima.

Detoxifierea organismului pentru sanatate

Cum functioneaza detoxifierea organismului?

In principiu, detoxifierea inseamna curatarea sangelui. Acest lucru este realizat prin indepartarea impuritatilor din sangele din ficat, unde sunt procesate toxinele pentru eliminare. Corpul elimina toxine si prin rinichi, intestine, plamani, sistemul limfatic si piele. Cu toate acestea, cand sistemul este compromis, impuritatile nu sunt filtrate adecvat si fiecare celula din corp este astfel afectata.

Un program de detoxifiere poate ajuta procesul natural de curatare al corpului si are urmatoarele beneficii: relaxeaza organele prin tinerea unui post, stimuleaza ficatul pentru a elimina toxinele dn corp, promoveaza eliminarea substantelor nocive prin intestine, rinichi si piele, imbunatateste circulatia sanguina si reface rezervele de nutrienti sanatosi ale corpului.

Detoxifierea functioneaza pentru ca se adreseaza tuturor celulelor din corp, adica celor mai mici unitati ale vietii umane.

Se recomanda o cura de detoxifiere pentru fiecare persoana, cel putin o data pe an. Cu toate acestea, in cazul femeilor care alapteaza, copiilor si pacientilor care sufera de boli degenerative cronice, cancer sau tuberculoza, se recomanda mai multa grija. Consulta medicul daca ai intrebari cu privire la o cura potrivita pentru tine. In zilele noastre exista mai multe toxine in mediul inconjurator decat au fost vreodata.

Simptomele unui corp care are nevoie de detoxifiere sunt: oboseala inexplicabila, piele iritata, alergii, infectii, balonare, probleme menstruale, confuzie mentala si altele.

Produse naturale pentru detoxifierea organismului

-67%
Prețul inițial a fost: 189.00 lei.Prețul curent este: 62.50 lei. TVA inclus

Economisești 126.50 lei

-18%
Prețul inițial a fost: 141.00 lei.Prețul curent este: 116.00 lei. TVA inclus

Economisești 25.00 lei

-20%
Prețul inițial a fost: 271.76 lei.Prețul curent este: 217.40 lei. TVA inclus

Economisești 54.36 lei

-20%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 110.00 lei.Prețul curent este: 87.76 lei. TVA inclus

Economisești 22.24 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *