🐰 EASTER SALE: Astăzi te bucuri de 13% EXTRA REDUCERE la toate produsele ! Folosește codul 13SALE. Ofertă limitată! 🐣

Despre extractul de cirese si beneficiile acestuia

Beneficii cirese

In fiecare zi se vand milioane de retete pentru medicamente anti-inflamatorii in toata lumea. Dar, din cauza faptului ca acestea pot avea efecte secundare grave, inclusiv hemoragie gastrica, atac de inima si insuficienta renala, a castigat tot mai multa atentie cautarea unor agenti naturali care sa fie mai benefici si mai siguri.

Compusii care se gasesc in cirese si in extractul de cirese regleaza anumite cai pentru a proteja impotriva problemelor de sanatate asociate cu inflamatia – inclusiv a cancerului, bolilor cardiovasculare, sindromului metabolic si a bolii Alzheimer.

Ce compusi se pot gasi in extractul de cirese?

Una dintre cele mai potente clase de flavonoizi este reprezentata de antocianini. Acesti nutrienti sunt responsabili pentru culoarea fructelor, legumelor si boabelor. Ciresele si extractul acestora ne ofera o activitate anti inflamatorie si antioxidanta puternica.

Totusi, extractul de cirese este superior pentru ca acesta contine un nivel ridicat de antocianini care lipsesc din majoritatea alimentelor. Aceste fructe sunt pe locul 15 din 50 din topul alimentelor cu continut ridicat de antioxidanti per servire, intrecand astfel chiar si sursele atat de bine cunoscute ca vinul rosu si ciocolata neagra.

Pe scurt despre extractul de cirese

Supunerea la activitati fizice prelungite, mai ales impreuna cu o varsta in continua inaintare, cauzeaza inflamatie, durere, roseata si umflaturi care indica daune musculare. Date tot mai noi demonstreaza ca antocianinii, fenolii, flanololii si ceilalti constituenti ai extractului de cirese ofera protectie impotriva leziunilor musculare, inhiband inflamatia.

Suplimente naturale premium cu un continut bogat de antioxidanti

-26%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 93.00 lei. TVA inclus

Economisești 32.00 lei

-31%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 120.00 lei.Prețul curent este: 83.00 lei. TVA inclus

Economisești 37.00 lei

-32%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 87.00 lei.Prețul curent este: 59.00 lei. TVA inclus

Economisești 28.00 lei

-26%
Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 92.00 lei. TVA inclus

Economisești 33.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *