💚 12% Reducere la toate produsele din categoria Detoxifiere! Folosește cuponul DETOX12 și redescoperă-ți vitalitatea. 💚

4 Beneficii ale Extractului de Cirese

Extractul de cirese este derivat dintr-un soi de cirese cunoscut ca amarui sau de preparat tarta. Acest extract de fructe se produce de obicei amestecand fructul cu un solvent cum e si alcoolul consumabil, amestecat care se lasa la infuzat intr-un loc racoros si intunecat pentru o anumita perioada de vreme. Acest proces are ca rezultat o aroma intensa care e adesea folosita la preparatele gatite sau coapte. Insa, acest extract potent – disponibila sub forma de lichid, pudra sau capsula – are si alte beneficii in sanatate.

Extractul de cirese are un nivel ridicat de antocianini

Consumul alimentelor bogate in antocianini este asociata cu scaderea riscului de a dezvolta anumite boli cum e si cancerul. Antocianinii este pigmentul care le ofera fructelor si legumelor culoarea rosie. Un articol publicat in Jurnalul Chimiei in Agricultura si Alimente din 2006 a aratat ca o dieta bogata in extract de cirese cu antocianini poate ajuta la cresterea eficientei pe care o au anumite medicamente pentru cancer si anume pentru reducerea efectelor adverse ale chemioterapiei si protejarea fata de cancer de colon.

Extractul de cirese este antioxidant

Antioxidantii sunt substante puternice care protejeaza corpul impotriva radicalilor liberi (molecule instabile care le fac daune celor sanatoase). Un studiu din 2007 efectuat in Michigan, USA a demonstrat ca animalele care primeau extract de cirese aveau un nivel mai scazut al radicalilor liberi decat cele din grupul de control.

Extractul de cirese are efect anti inflamator

Inflamatia a fost asociata cu dezvoltarea mai multor boli cronice cum sunt si cele de inima. Un articol publicat in 2012 a notat ca un studiu care investiga efectului extractului asupra unei substante care induce inflamatia a demonstrat ca este intr-adevar eficient.

Extractul de cirese sprijina sanatatea creierului

Bolile neurodegenerative (de exemplu Alzheimer) rezulta in pierderea memoriei progresiva, pierderea neuronilor si cresterea daunelor create de radicalii liberi. Extractul de cirese, impreuna cu ulei de peste sau emu protejeaza tesuturile creierului de aceste daune.

-32%
Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 85.00 lei. TVA inclus

Economisești 40.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *