🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Despre colagen si de ce sa folosesti colagen marin

Colagen marin

Colagenul este un complex de proteine care apare in mod natural in corp. Poate fi administrat pe cale orala, injectat sau aplicat local ca supliment. Pe plan intern, beneficiile colagenului includ imbunatatirea sanatatii articulare si cresterea masei musculare. Pe plan extern, beneficiile colagenului sunt: beneficii pentru piele prin reducerea aspectului cicatricilor, ridurilor si hiper pigmentarii.

Cand este administrat ca supliment, colagenul marin are beneficii pentru articulatii. Corpul produce fluid in jurul articulatiilor pentru a le ajuta sa se miste mai liber, insa odata cu imbatranirea corpului, cantitatea de fluide scade ceea ce poate cauza durere atunci cand articulatiile sunt flexate. Suplimentele cu colagen pot ajuta la cresterea cantitatii de fluid din jurul articulatiilor permitandu-le sa se miste mai liber.

Descopera gama noastra de colagenuri cu absorbtie rapida si eficienta sporita

Proteinele ajuta la cresterea si dezvoltarea muschilor. Culturistii si alte persoane care cauta o metoda de a creste masa musculara folosesc suplimente cu proteine sub forma de capsule sau bauturi. Mai multe produse pentru cresterea masei musculare contin colagen pentru ca este un complex de proteine care contine amino acizi diferiti.

Dermatologii si chirurgii esteticieni folosesc injectii cu colagen marin pentru tratarea cicatricilor. De exemplu, acneea lasa adesea cicatrici pe ten. Injectarea unui amestec de colagen direct in pielea din jurul cicatricii ajuta la ridicarea adanciturii facand cicatricea mai putin vizibila. Tratamentul, cunoscut si ca umplator de tesuturi, are doar un efect temporar si cicatricea se va intoarce la conditia sa originala dupa cateva luni.

O alta procedura cosmetica populara este umplerea buzelor. Chirurgii au descoperit ca injectarea colagenului marin direct in buze le creste marimea. Micile cresteri le ofera buzelor o infatisare mai plina si mai sanatoasa. Procedura este doar temporara si sunt necesare tratamente cu laser pentru mentinerea efectului.

Se folosesc si tratamente locale cu colagen pentru a ajuta la reducerea semnelor imbatranirii. Acestea fac pielea mai neteda si cresc fermitatea tenului.

Cosmetice naturale pe baza de colagen marin pentru un ten frumos si vizibil intinerit

-22%
NOU!
Prețul inițial a fost: 179.99 lei.Prețul curent este: 139.99 lei. TVA inclus

Economisești 40.00 lei

-22%
NOU!
Prețul inițial a fost: 179.99 lei.Prețul curent este: 139.99 lei. TVA inclus

Economisești 40.00 lei

-30%
NOU!
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 359.98 lei.Prețul curent este: 251.98 lei. TVA inclus

Economisești 108.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *