Despre Capsulele pe Baza de Colagen si De Ce sunt Eficiente

Colagenul este un grup de proteine care apar natural in tesuturile conective ale majoritatii animalelor. Capsulele cu colagen marin sunt suplimente nutritionale care contin proteine de colagen obtinute din fructele de mare (unele pot contine colagen extras din carne de pui, vita sau porc) si se administreaza oral pentru beneficiile sale nutritionale potentiale.

Ca supliment nutritional, colagenul nu este reglementat de catre Administratia Mancarii si a Medicamentelor. Ca rezultat, se recomanda sa consulti medicul tau personal inainte de a folosi orice tip de supliment alimentar.

Utilizari cardiace ale capsulelor cu colagen marin

  • Colagenul poate fi o componenta foarte importanta pentru mentinerea sanatatii inimii. Potrivit Jurnalului Colegiului American de Cardiologie, colagenul este esential pentru mentinerea sanatatii a tesuturilor cardiace si poate fi un indicator al starii generale de sanatate. Pierderea colagenului din tesutul cardiac poate duce la transformari ale inimii care cauzeaza slabirea muschilor cardiaci, lasandu-te usor perceptibil la un atac de inima sau un atac cerebral.

Beneficii pentru piele ale capsulelor cu colagen marin

  • Capsulele cu colagen marin pot creste cantitatea de serum de colagen care circula in circulatia sanguina si isi poate face drum spre straturile exterioare ale pielii. Colagenul marin poate avea un efect de intinerire asupra pielii si poate reduce aspectul ridurilor facand pielea sa arate mai tanara. Capsulele cu colagen pot si sa grabeasca recuperarea de pe urma taieturilor artificiale pentru ca stimuleaza generarea celulelor noi ale pielii care inchid straturile exterioare ale pielii.

Beneficii pentru artrita ale capsulelor cu colagen marin

  • Un studiu din 2009 a descoperit ca suplimentele pe baza de colagen ofera beneficii persoanelor care sufera de artrita sau de osteoartrita. Aceste doua conditii afecteaza articulatiile si oasele corpului si cauzeaza durere persistenta si pierderea mobilitatii. Suplimentele pe baza de colagen marin pot avea efect anti inflamator asupra articulatiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *