Este Colagenul Marin eficient Pentru ingrijirea Pielii?

Coalgen25

Colagenul este o proteina foarte importanta pentru piele. Exista mai multe tipuri diferite de colagen. Cantitatea si calitatea colagenului din piele afecteaza semnificativ infatisarea ta si a pielii tale. Colagenul marin solubil este creat pentru a trece usor prin porii pielii tale.

Importanta colagenului pentru piele

Colagenul este o combinatie de fibre in piele. Include cantitati ridicate de patru amino acizi, proline, lizine, hidroxilizina si hidroxiprolina, potrivit site-ului Smart SkinCare. Exista 12 tipuri diferite de colagen in intregul corp. Cele mai abundente care se gasesc in piele sunt tipul I si tipul II.

Cantitatea de colagen din piele incepe sa scada odata cu inaintarea in varsta. Colagenul de tip II din piele. Cantitatea de colagen din piele incepe sa scada odata cu varsta. Tipul II de colagen incepe sa scada odata ce corpul nu se mai dezvolta, insa tipul I creste pana la varsta de 35 de ani, moment in care incepe sa scada.

Functiile colagenului marin solubil

Colagenul este un ingredient folosit in multe lotiuni si creme pentru ten. Producatorii acestora declara adesea ca aceste creme fac tenul mai ferm si reduc semnele imbatranirii odata ce este absorbit colagenul in piele. De fapt, moleculele de colagen pe care le contin aceste creme sunt mult prea mari sa treaca prin porii pielii si astfel nu pot penetra suprafata pielii.

Unele cosmetice includ colagen solubil sau hidrolizat. In acest caz, moleculele de colagen au fost descompuse in fragmente mult mai mici si sunt capabile sa penetreze pielea. Se pot utiliza si injectii cu colagen; acestea se folosesc de obicei pentru a repara acneea sau cicatricile de pe chip. Injectiile pot avea efecte secundare de exemplu puncte rosii pe chip, ulceratii ale pielii si cicatrizari permanente, insa aceste efecte apar la 2 % dintre persoanele care le folosesc.

Colagen lichid si acid hialuronic pt aricole
Colagen hidrolizat pulbere 10. 000mg pure peptide super concentrat original produs in suedia de swedish nutra
On Sale
Sale!
%
Off
21
Save 31 lei
31lei
21%
31
lei
#BESTSELLER
114.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 3.80 lei per zi de tratament!

Colagen lichid 10. 000mg cu 9 ingrediente active super concentrat original produs in suedia 1
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 20 lei
20lei
14%
20
lei
#BESTSELLER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *