De ce Sa folosesti Curcumin Max + Bioperina capsule?

De ce sa folosesti curcumin max bioperina capsule

Mai mult de zece mii de studii au investigat si efectele benefice in sanatate ale substantei numite curcumin (ingredientul activ al turmericului) si majoritatea acestor investigatii au ajuns la aceeasi concluzie: curcuminul este unul dintre cele mai potente substante anti inflamatorii naturale, insa fara efectele secundare nocive pe care le pot avea medicamentele traditionale daca sunt administrate pe termen lung.

Curcumin Max + Bioperine capsule contine extract de curcumin si de Bioperine care se refera la extractul de piper negru care are rolul de a ajuta la absorbtia imbunatatita a curcuminului.

Capsulele pe baza de curcumin (cu sau fara extract de piper negru) sunt folosite pentru mai multe conditii de sanatate, inclusiv artrita, diabetul de tip II, boli cardiovasculare, dispepsia (indigestie), disfunctii hepatice (ale ficatului), stres gastrointestinal, boala Alzheimer, depresie, anumite conditii ale pielii, infectii, febra si multe altele.

Curcuminul este ingredientul bioactiv al turmericului, condimentul de culoare aurie derivat din rizomii plantei Curcuma longa. Turmericul este unul dintre ingredientele principale ale condimentului curry si mancare de baza in gastronomia indiana.

Un lucru mai putin cunoscut este faptul ca turmericul a fost folosit de-a lungul timpului si in medicina traditional Chinezeasca si Ayurvedica pentru a trata probleme digestive, boli ale ficatului, infectii, inflamatii, conditii ale pielii si stresul. In medie, turmericul contine intre 2 si 7 % curcumin. Suplimentele dietetice disponibile contin un extract standardizat care contine o anumita concentratie de curcuminoizi (grupul de constituenti bioactivi ai turmericului).

Curcumin Max+ Bioperine capsule este suplimentul cu cea mai mare concentratie de extract de curcumin care este disponibil pe piata suplimentelor naturale din Romania in momentul de fata. Acesta contine concentrat pur de curcumin, cat si Bioperine, oferind astfel o absorbtie de 20 de ori mai puternica a primului ingredient. Capsula este naturala, din plante, putand fi consumata chiar si de catre persoanele vegetariene.

Curcumin max banner articole
Curcumin max 1300mg cu bioperina produs in america 100 original
On Sale
Sale!
%
Off
32
Save 40 lei
40lei
32%
40
lei
85.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 2.83 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *