Curcumin Max 1300 mg Capsule pentru cei predispusi la boli cerebrale

Neuronii sunt capabili sa formeze conexiuni noi, iar in anumite parti ale creierului ele se pot multiplica. Unul dintre factorii principali ai acestui proces este Factorul Neurotrofic Derivat al Creierului (BDNF), care este un tip de hormon de crestere care functioneaza in creier. Multe disfunctii ale creierului au fost asociate cu un nivel scazut al acestui hormon.

Acestea includ depresia si boala Alzheimer. In mod interesant, curcuminul poate creste nivelurile de BDNF din creier. Facand acest lucru, curcuminul poate fi eficient pentru intarzierea sau chiar si inversarea multor boli ale creierului si scaderi ale functiilor creierului asociate cu inaintarea in varsta.

Curcumin Max 1300 mg capsule are beneficii pentru cei care sufera de depresie

S-a demonstrat ca aceasta substanta naturala are beneficii in tratarea depresiei. Intr-un studiu controlat, 60 de pacienti au fost impartiti aleator in trei grupuri. Un grup administra prozac, alt grup un gram de curcumin, iar al treilea grup administra ambele substante. Dupa sase saptamani, grupul care administra curcumin a dus la imbunatatiri similare cu prozacul. Cu toate acestea, cele mai bune rezultate le-a avut ultimul grup. Potrivit acestui studiu, curcuminul este un antidepresiv eficient.

Depresia este de asemenea asociata cu reducerea nivelului de BDNF si un hipocampus care se micsoreaza, parte a creierului care are un rol important in invatare si memorie. Curcuminul creste nivelul de BDNF si poate inversa unele dintre schimbarile mentionate anterior. Exista si anumite dovezi care spun ca aceasta substanta naturala poate unii neurotransmitatori ai creierului si anume serotonina si dopamina.

Curcumin Max 1300 mg capsule are astfel capacitatea de a stimula capacitatile fizice, cat si intelectuale ale unei persoane, insa are si capacitatea de a amana sau chiar de a opri imbatranirea prematura a organismului.

Fiind un produs complet natural (chiar si capsula este vegetariana), aceasta poate fi folosita de orice persoana. Se recomanda consultarea medicului in cazul in care urmati deja un tratament medicamentos pentru o anumita conditie de sanatate.

-32%
Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 85.00 lei. TVA inclus

Economisești 40.00 lei

-36%
Prețul inițial a fost: 250.00 lei.Prețul curent este: 160.00 lei. TVA inclus

Economisești 90.00 lei

-40%
Prețul inițial a fost: 375.00 lei.Prețul curent este: 225.00 lei. TVA inclus

Economisești 150.00 lei

-9%
Prețul inițial a fost: 219.00 lei.Prețul curent este: 199.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *