🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Curcumin si Diabetul

Curcumin avantaje

Diabetul si obezitatea reprezinta doua stiluri de viata epidemice ale timpurilor noastre. Acestea afecteaza sanatatea oamenilor, insa, probabil, si capacitatea de a se recupera prin dieta, exercitii si alti factori ai stilului de viata. Cel putin 5 % din populatia globului sufera deja de diabet si acest procentaj este in continua crestere.

Cu toate acestea, dovezile stiintifice noi arata ca extractul de curcumin din turmeric (Curcuma longa) poate fi capabila sa regularizeze zaharul din sange, poate opri cresterea si proliferarea celulelor de grasime si poate ajuta la re-echilibrarea unui metabolism sanatos.

Persoanele care sufera de obezitate si diabet au nivelul ridicat al glucozei in sange, rezistenta ridicata fata de insulina si un risc crescut de a lua in greutate pentru ca zaharurile sunt depozitate ca grasimi si pentru ca alimentele nu mai sunt metabolizate adecvat. Acest lucru inseamna ca, chiar si persoanele care sunt tratate pentru diabet si obezitate, nu mai pot sa isi controleze greutatea si nivelul glucozei din sange.

-32%
Prețul inițial a fost: 125.00 lei.Prețul curent este: 85.00 lei. TVA inclus

Economisești 40.00 lei

-38%
Prețul inițial a fost: 112.00 lei.Prețul curent este: 69.00 lei. TVA inclus

Economisești 43.00 lei

-9%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 219.00 lei.Prețul curent este: 199.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-15%
VEGAN
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 111.57 lei.Prețul curent este: 95.36 lei. TVA inclus

Economisești 16.21 lei

Mai multe informatii despre diabet

Diabetul este o conditie serioasa de sanatate care dureaza toata viata si care apare in momentul in care zaharul din sange este la un nivel prea ridicat si organismul nu il poate folosi adecvat. Daca nu sunt tratate, nivelurile ridicate de glucoza pot duce la complicatii grave ale sanatatii.

Exista trei tipuri principale de diabet: de tip I si de tip II si diabetul gestational (apare in timpul sarcinii). Acestea sunt conditii diferite, cauzate de lucruri diferite, insa ambele sunt serioase si trebuie tratate si controlate corect. Diabetul se dezvolta atunci cand glucoza nu poate intra in celulele corpului pentru a fi folosite pe post de combustibil pentru energie.

Diabetul de tip I este o conditie autoimuna in care corpul ataca celulele care produc insulina, in timp ce diabetul de tip II se refera la cantitatea mica de insulina de corp sau ineficienta acesteia. Insulina este un hormon produs de catre pancreas si joaca un rol  foarte important in corpul nostru.

Dupa ce mancam, incepem sa digeram carbohidratii care sunt descompusi in glucoza. Insulina eliberata de catre pancraes transporta glucoza in celulele unde e folosita pe post de combustibil pentru energie. Cu alte cuvinte, insulina actioneaza ca o cheie care deschide usa celulei pentru glucoza.

Curcumin beneficii diabet
  • Curcuminul poate opri ciclul diabetului si al luarii in greutate

    Curcuminul din turmeric poate fi cea mai buna posibilitate pentru a opri acest ciclu. Cercetarile au aratat cum poate curcuminul sa reseteze capacitatea corpului de a arde zaharurile, de a opri productia de grasimi si de a reincepe sa metabolizeze mancarurile.
  • Curcuminul opreste cresterea celulelor de grasime

    Cresterea si expansiunea celulelor de grasime are loc asemenea celor ale tumorilor – prin angiogeneza, formarea vaselor noi de sange care alimenteaza celulele de grasime. Pe langa reducerea aportului de calorii, este improtant sa opresti expansiunea celulelor de grasime pentru ca acestea sa nu dezechilibreze mai mult nivelul glicmic si al greutatii. Din fericire, curcuminul poate ajuta. Cercetarile au demonstrat ca extractul de curcumin a fost capabil sa intrerupa cresterea celulelor de grasime chiar si in timpul unei diete bogate in calorii. In plus, curcuminul nu a deranjat dezvoltarea obisnuita a celulelor sanatoase.
  • Curcuminul ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange

    In cadrul unui studiu s-a demonstrat ca extractul de curcumin a scazut nivelul de zahar din sange in mai putin de doua saptamani de tratament. Curcuminul a fost de asemenea asociat cu mai putine grasimi in corp. Un alt efect pozitiv al curcuminului este ca acesta modereaza inflamatia care este de obicei cauzata de o dieta bogata in grasimi. Astfel, se previne crearea celulelor noi de grasime care ar fi unul dintre rezultatele inflamatiei sistemice.
  • Curcuminul reduce rezistenta fata de insulina

    S-a demonstrat si ca extractul de curcumin este la fel de eficient ca medicamentele pentru reducerea rezistentei fata de insulina, markerii inflamatiei si reducerea grasimilor din circulatia sanguina. Mai mult de atat, curcuminul poate proteja impotriva problemelor asociate cu diabetul, de exemplu descompunerea tesutului ocular, daune potentiale ale creierului, neuropatie si boli de inima.

Recomandarile noastre – Curcumin cu efect antiinflamator

-39%
Prețul inițial a fost: 184.00 lei.Prețul curent este: 111.75 lei. TVA inclus

Economisești 72.25 lei

-25%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 163.00 lei.Prețul curent este: 123.00 lei. TVA inclus

Economisești 40.00 lei

-15%
Prețul inițial a fost: 163.70 lei.Prețul curent este: 139.10 lei. TVA inclus

Economisești 24.60 lei

1 thoughts on “Curcumin si Diabetul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *