Cum protejam imunitatea copiiilor în sezonul rece?

Complex de vitamine si minerale lichide pentru copii pentru imunitate protectie impotriva infectiilor virale

Cu toții dorim să ne vedem copiii crescând fericiți și sănătoși, să îi privim cum se bucură din plin de copilărie și adolescență, perioade în care prind contur cele mai îndrăznețe visuri. Vrem să îi protejăm de orice pericol, iar de aceea trebuie să le oferim întotdeauna tot ce este mai bun. Descoperă în continuare un supliment benefic și delicios cu ajutorul căruia poți fortifica imunitatea copiiilor. 

Sistemul imunitar al celor mici este în continuă formare. Acest lucru înseamnă că încă nu și-a atins maturitatea și nu are capacitatea deplină de a genera suficienți anticorpi pentru o protecție maximă. Situația devine mai îngrijorătoare în sezonul rece, recunoscut pentru numeroasele sale epidemii, printre care răceala și gripa.

În același timp, nu de puține ori, copiii se confruntă cu episoade de alergie sau lipsa poftei de mâncare, momente delicate care pot conduce foarte rapid la deshidratarea organismului și la apariția unor probleme de sănătate suplimentare.

Pentru a evita aceste neplăceri la care sunt predispuși, copii au nevoie de o întărire a sistemului imunitar printr-o îmbogățire a dietei cu vitamine și minerale ușor de administrat, dar și ușor de asimilat de către organism. Venim în ajutorul părinților cu o formulă special gândită pentru a întări imunitatea copiiilor, și anume un complex cu vitamine și minerale pentru copii.

Ce conține complexul de multivitamine lichide pentru copii?

Conținutul acestor multivitamine include 12 Vitamine Esențiale, 10 Minerale și amestecul Super Green din 8 Verdeturi și Extracte din Plante. Toate acestea asigură necesarul zilnic de care un copil are nevoie pentru a-și consolida sistemul imunitar. Complexul de vitamine și minerale pentru copii este ușor de administrat și la fel de ușor de asimilat de către organismul copiilor. Produs în Suedia, din Ingrediente de cea mai bună calitate, nu conține organisme modificate genetic, iar copiii vor îndrăgi aroma 100% Naturală de portocale asemănătoare cu cea a unui suc natural.

Suplimente cu vitamine si minerale pentru sprijinirea imunitatii copiilor in sezonul rece

Ce beneficii oferă multivitaminele pentru copii ?

Multivitaminele lichide pentru copii asigură necesarul zilnic de vitamine și minerale de care copilul are nevoie, dar și o creștere și dezvoltare sănătoasă, o îmbunătățire a funcțiilor organismului, menținerea funcției normale a sistemului nervos, muscular, digestiv, urinar și cardiovascular, o îmbunătățire a memoriei și a capacității de concentrare, o reglare a concentrațiilor normale de calciu și fosfor din corp și, nu în ultimul rand, oferă organismului copilului energie și vitalitate.

Produsul este destinat a fi administrat copiilor între 5 și 12 ani și a fost creat special pentru a veni în sprijinul părinților și pentru a spori imunitatea copiiilor. Produsul poate fi administrat pe tot parcursul anului, însă este și mai folositor în sezonul rece, atunci când organismul celor mici este extrem de expus infecțiilor virale.

Află toate beneficiile complexului de multivitamine pentru copii dând click pe produs.

Descoperă și celelalte produse din gama noastră destinată copiilor:

-23%
Prețul inițial a fost: 120.00 lei.Prețul curent este: 92.00 lei. TVA inclus

Economisești 28.00 lei

-28%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 79.76 lei.Prețul curent este: 57.76 lei. TVA inclus

Economisești 22.00 lei

-15%
Prețul inițial a fost: 169.40 lei.Prețul curent este: 143.99 lei. TVA inclus

Economisești 25.41 lei

-43%
Prețul inițial a fost: 130.00 lei.Prețul curent este: 74.00 lei. TVA inclus

Economisești 56.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *