🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2 pentru Articulatii Sanatoase

Articulatii sanatoase

Acţiunile colagenului lichid hidrolizat au fost studiate şi cercetate în medicina modernă, concluzionându-se faptul că are multiple beneficii pentru sănătate şi este asimilat foarte uşor de către organism, la întreaga sa capacitate. Colagenul este principala proteină prezentă în ţesuturile corpului uman, alcătuind baza pe care se construiesc mai apoi articulaţiile, muşchii şi pielea.

De la sine, organismul produce colagen, însă, pe măsură ce înaintăm în vârstă, acest aport scade şi este important să ne ajutăm corpul prin suplimente naturale şi o alimentaţie sănătoasă. Toate ţesuturile care sunt alcătuite din colagen (oase, muşchi, piele şi cartilaje) au nevoie de provizii pentru că astfel pot fi afectate de diverse afecţiuni, boli dar şi de îmbătrânire. Atunci când se reduce cantitatea colagenului din organism, ţesuturile se deteriorează, pielea îşi pierde din fermitate şi apar dureri la nivelul articulaţiilor.

Colagenul lichid hidrolizat tip 2 se regăseşte în special în cartilaje şi conţine în mod natural şi acid hialuronic, binecunoscut pentru proprietăţile sale pe care le ale asupra frumuseţii pielii şi asupra încheieturilor, fiind un aliat eficient în tratarea inflamaţiilor de la nivelul încheieturilor. Colagenul lichid hidrolizat tip 2 este “cărămida” de bază care se găseşte în componenţa articulaţiilor, având un rol important în sănătatea întregului sistem osos. Aminoacizii prezenţi repară problemele care apar în ţesut şi tratează durerile.

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2 cu 5000Mg din Grădina Sănătăţii prezent in produsul Joint Formula este un supliment natural şi complex, având în compoziţia sa 10 ingrediente active, necesare pentru tratarea afecţiunilor, a durerilor articulaţiilor şi menţinerea sănătăţii întregului organism. Pe langa continutul de Colagen de Tip 2, mai conţine în mod natural glucozamină, cronditină, MSM, turmeric, ceai verde şi vitaminele C, B12 şi D3.

Beneficii pentru articulatii

Printre beneficiile pe care le aduce acest supliment lichid de ultima generatie se numără şi:

  • Formula sa complexă asigură necesarul de colagen tip 2 responsabil pentru tratarea durerilor articulare
  • Reface ţesuturile osoase și sustine sănătatea acestora
  • Ajută în ameliorarea durerii şi a inflamaţiilor de la nivelul ligamentelor și încheieturilor
  • Menţine nivelul optim de energie al organismului fiind recomandat şi pentru sportivi
  • Aută la refacerea ţesutului de la nivelul cartilagiilor
  • Imunătăţeşte vizibil aspectul pielii aceasta devenind mai frumoasă, fermă, hidratată şi luminată
  • Intăreşte unghiile şi părul
  • Favorizează eliminarea toxinelor fiind eficient în reducerea celulitei
  • Susţine sănătatea sistemului cardiovascular
  • Vtamina C ajută la formarea colagenului, grăbind astfel acţiunea sa
  • Turmericul este anticancerigen şi întăreşte sistemul imunitar
  • Formulă special concepută pentru durerile articulare, osteoartrită, probleme ale ligamentelor şi alte afecţiuni reumatisme
  • Este 100% natural cu un gust delicious de fructe de pădure, din aromă naturală (atat culoarea si aroma sunt naturale)
  • Pentru efect maxim se recomandă un tratament complet de minim 3 luni de zile

De retinut este faptul ca o dietă variată, echilibrată, precum și un stil de viață activ sunt necesare pentru menținerea unui organism sănătos și tratarea anumitor probleme ce apar odată cu vârsta.

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Colagenul de Tip 2 , ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 5000mg la doza zilnica asa cum este stabilita in studiile clinice.

Colagenul Lichid Hidrolizat de Tip 2 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 5000mg per Doza Zilnica, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania la colagenul de tip 2 si iti poate oferi toate beneficiile acestui Super Produs.

Suplimente lichide de ultima generatie pentru articulatii sanatoase

-14%
Prețul inițial a fost: 215.00 lei.Prețul curent este: 185.00 lei. TVA inclus

Economisești 30.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-17%
NOU!
Prețul inițial a fost: 198.99 lei.Prețul curent este: 164.99 lei. TVA inclus

Economisești 34.00 lei

4 thoughts on “Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2 pentru Articulatii Sanatoase

  1. Cristina says:

    Buna ziua. Din ce am inteles, din cauza faptului ca sunt obtinute din surse animale, multe produse pe baza de colagen sunr contaminate cu metale grele. As dori sa va intreb daca aceste produse sunt testate pentru metale grele si dava este specificat undeva acest fapt. Multumesc.

    • Andreea says:

      Buna ziua,

      Toate suplimentele care sunt notificate de ministerul sanatatii sunt testate pentru metale grele, este o conditie eliminatorie in a notifica un produs. Deci nu contin metale grele, si da, acest lucru este specificat pe buletinele de analiza ale produsului, insa aceste documente sunt doar pentru autoritati, nu sunt documente care se trimit clientilor. Va multumim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *