🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Cum alegi acidul hialuronic pentru a obține efecte maxime

Cum-alegi-acidul-hialuronic-sursa-vegan-molecula-mica-gradina-sanatatii

Acidul Hialuronic este o substanță ce se găsește în mod natural de corpul uman, având cea mai mare concentrație în ochi și în articulații.

Pe lângă utilizările medicinale ce țin de tratarea unor afecțiuni precum osteoartrita ori cataracta, Acidul Hialuronic are și o largă utilizare cosmetică, pentru prevenirea efectelor îmbătrânirii – deși foarte mulți îl cunosc prin prisma chirurgiei plastice, acolo unde este injectat în diverse locuri (buze, riduri) pentru a îmbunătăți aspectul, puțini știu că acest acid este foarte eficient și atunci când este consumat ca un supliment, pe cale orală – trebuie doar să te asiguri că este absorbit în corp și că alegi cea mai bună formă

Absorbția în corp a Acidului Hialuronic din suplimente depinde foarte mult de concentrația, starea în care se găsește și de dimensiunea moleculelor sale. Iată de ce ar trebui să ții cont când alegi un supliment cu Acid Hialuronic, pentru a obține efecte maxime: 

1. Starea de Agregare

La fel ca în cazul multor supliemente, cea mai bună variantă pentru a obține efecte puternice este forma lichidă a acestui produs. Iată câteva dintre beneficiile Acidului Hialuronic Lichid:

  • Absorbție rapidă – în cazul lichidelor, absorbția începe din momentul în care intră în cavitatea bucală.
  • Ușor de digerat – unele capsule sunt mai greu de sfărmat și de digerat de corpul nostru
  • Ușor de înghițit – dacă ai dificultăți în înghițirea de pastile, atunci forma lichidă a suplimentelor îți va fi de mare ajutor
  • Gust mai bun – acidul hialuronic lichid de la Grădina Sănătății are un gust de lămâie, 100% natural

2. Dimensiunea Moleculelor

Conform studiilor, cea mai bună formulă este cea de Acid Hialuronic cu o dimensiune foarte mică a moleculelor, astfel încât acestea să poată ajunge în profunzimea celulelor. 

Acidul Hialuronic Lichid de la Grădina Sănătății are o moleculă extrem de mică, de doar 7000 de Daltoni, care asigură o hidratare în profunzime a pielii și au un efect puternic. 

Sfat: suplimentele de acid hialuronic ce nu au menționate pe etichetă masa moleculară sunt produse de o calitate slabă, ce folosesc de regulă molecule de dimensiuni mari care nu vă pot asigura beneficiile reale ale acestui supliment.

3. Sursa

Acidul Hialuronic este obținut de cele mai multe ori fie din surse animale (creastă de cocoș sau ochi de bovine), fie în laborator (prin sintetizarea bacteriilor), fie din surse vegetale, prin fermentarea ierbii. 

Acesta din urmă – Acidul Hialuronic Vegan – este cea mai pură formă, fiind obținut în mod ecologic, fără a răni animalele, 100% natural și cu cea mai mică masă moleculară.

Acid hialuronic pentru frumusete

Care e doza zilnică recomandată?

În cazul unui produs cu o concentrație optimă și ce asigură o bună absorbție, este suficientă o doză de 15ml pe zi pentru ca suplimentul să își facă efectele. 

Cât timp pot consuma Acidul Hialuronic?

Timpul recomandat de consum pentru a obține efecte maxime este de minim 3 luni. Noi recomandăm o cură de 6 luni, în care produsul poate fi consumat zilnic, fără pauză.

Află din articolele noastre de pe blog mai multe despre efectele anti-îmbătrânire ale Acidului Hialuronic, dar și despre cum ajută la obținerea unei pieli frumoase și sănătoase!

Recomandarile noastre premium cu acid hialuronic 

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 164.99 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

-16%
Prețul inițial a fost: 160.00 lei.Prețul curent este: 135.00 lei. TVA inclus

Economisești 25.00 lei

-14%
VEGAN
NOU!
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

1 thoughts on “Cum alegi acidul hialuronic pentru a obține efecte maxime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *