🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

8 beneficii impresionante pentru sănătate ale Chlorella

Chlorella-suplimente-naturiste-beneficii-utilizari-gradina-sanatatii

Cu fiecare zi ce trece, popularitatea Chlorella crește tot mai mult în rândul suplimentelor nutriționale – și nu-i de mirare, dacă luăm în considerare beneficiile pe care le are pentru sănătate și pentru starea generală de bine.

Milioane de japonezi o consumă zilnic încă din secolul al 19-lea, fiind pentru ei atât de comună cum sunt pentru noi suplimentele cu Vitamina C – să vedem totuși de unde atâta vâlvă:

Ce este Chlorella?

Chlorella este o algă verde uni-celulară, ce crește în ape dulci, nativă din Japonia și Taiwan, bogată în mod natural în proteine, vitamine, minerale și fibre. Numele ei provine de la cuvintele grecești „chloros”, care înseamnă verde, plus sufixul „ella”, care înseamnă mic.

Beneficiile Chlorella

Beneficii chlorella
  1. Super nutritivă

Nu degeaba a fost încadrată în categoria de „superalimente” – chlorella are multe beneficii nutriționale, printre care:

2. Ajută la detoxifiere

Studiile au arătat că acest super-aliment este eficient în eliminarea metalelor grele și a altor elemente dăunătoare din corp – elemente care ajung în sistemul nostru din cauza poluării sau în cazul unui loc de muncă mai toxic. Chlorella ajută organismul să elimine aceste toxine.

3. Reduce colesterolul rău

Mai multe studii au arătat că suplimentele cu chlorella ajută la scăderea nivelului de colesterol rău (LDL) și trigliceridele – este suficientă o doză de 5-10 grame pe zi.

Chlorella-beneficii-utilizari-suplimente-naturiste-gradina-sanatatii

4. Antioxidant puternic

Chlorella conține mai multe substanțe considerate antioxidanți, precum clorofilă, vitamina C, betacaroten, licopen și luteină – acești antioxidanți ajută la lupta împotriva multor boli cronice.

5. Ține sub control afecțiunile respiratorii

Controlarea afecțiunilor respiratorii precum astmul presupune de multe ori ținerea sub control a inflamațiilor – antioxidanții enumerați mai sus, dar și alte componente din Chlorella, reușesc să ajute la reducerea inflamațiilor din corp.

6. Chlorella previne demența

Un studiu din 2009 arată că această algă a jucat un rol semnificativ în prevenirea declinului cognitiv relaționat cu îmbătrânirea – acest lucru este asociat tot cu efectele antioxidante pe care le are chlorella asupra creierului.

7. Întărește sistemul imunitar

Chlorella contribuie la îmbunătățirea răspunsului imunitar, stimulând producția de anti-corpi, ceea ce ajută la lupta împotriva „invadatorilor”.

8. Reduce anemia și hipertensiunea în sarcină

Chlorella conține fier și vitamina B12, ceea ce ajută la reducerea tensiunii arteriale crescute în timpul sarcinii. 32 de femei din Japonia care au luat o doză zilnică de 6grame în timpul săptămânilor 12 și 18 de sarcină au înregistrat niveluri mai scăzute de anemie și mai puține semne de hipertensiune arterială decât cele care au luat placebo.

Consultați totuși un doctor înainte să luați orice supliment în timpul sarcinii.

Chrolella-utilizare-suplimente-beneficii-sanatate-magazin-naturist-gradina-sanatatii

Cum să consumi Chlorella?

Pentru a te bucura de beneficiile acestei alge nu-i nevoie să cauți în râurile sau lacurile din apropierea ta – de fapt, consumarea algei crudă ar fi inutilă, căci oamenii nu pot digera pereții celulari ai acestei alge. Pentru a-i elibera puterile nutriționale, producătorii de suplimente o zdrobesc și o transformă într-o pulbere fină, de culoare verde intensă, solubilă în lichide.

Cel mai adesea Chlorella este combinată cu Spirulina, un alt superaliment, astfel că te poți bucura de beneficiile amândurora într-un singur supliment alimentar.

Suplimente naturale cu chlorella pentru sanatate si frumusete

-57%
VEGAN
NOU!
Prețul inițial a fost: 97.18 lei.Prețul curent este: 41.53 lei. TVA inclus

Economisești 55.65 lei

-57%
VEGAN
NOU!
Prețul inițial a fost: 115.75 lei.Prețul curent este: 49.47 lei. TVA inclus

Economisești 66.28 lei

-20%
Livrare Gratuita
Prețul inițial a fost: 271.76 lei.Prețul curent este: 217.40 lei. TVA inclus

Economisești 54.36 lei

-20%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 110.00 lei.Prețul curent este: 87.76 lei. TVA inclus

Economisești 22.24 lei

2 thoughts on “8 beneficii impresionante pentru sănătate ale Chlorella

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *