Ce beneficii are colagenul lichid hidrolizat pentru bărbați?

Beneficii-colagen-lichid-hidrolizat-barbati-articulatii-gradina-sanatatii

Bărbații sunt și ei supuși, odată cu înaintarea în vârstă, acelorași pierderi de colagen precum femeile – apar astfel ridurile, pielea își pierde elasticitatea, unghiile sunt mai fragile, iar căderea părului este mai accentuată. Din fericire, au apărut pe piața din România și suplimentele cu colagen pentru bărbați, astfel că și cei din urmă se pot bucura de beneficiile renumite ale colagenului hidrolizat, precum un păr mai bogat și mai sănătos, un ten luminos sau articulații mai puternice.  

 

Iată care sunt toate beneficiile colagenului lichid pentru bărbați:

 

1. Calmează și reduce durerile articulare

Chiar dacă suplimentele pe bază de colagen sunt mai degrabă cunoscute pentru efectele cosmetice, trebuie să știi că acestea acționează și pe interior, ameliorând durerile articulare. Colagenul permite articulațiilor să aibă o mișcare mai fluentă, lubrifiindu-le, astfel că un consum regulat de colagen va permite bărbaților să își refacă o parte din rezervele de colagen ale corpului și să reducă durerea. Colagenul hidrolizat pentru bărbați este recomandat atât în cazurile de artrită apărute din cauza vârstei înainte, cât și în cazurile atleților, ce prezintă simptome în urma practicării îndelungate a sportului de performanță.

 

2. Colagenul ajută la dezvoltarea masei musculare

Colagenul reprezintă o parte importantă din țesutul muscular, acesta conținând glicină, un aminoacid natural, proteinogen. Glicina este convertită în moleculă de energie (numită creatină), pe care corpul tău o folosește în timpul exercițiilor fizice. Studiile arată că bărbații care consumă colagen hidrolizat nu numai că raportează creșteri de masă musculară, dar și pierderea mai accentuată de grăsimi.

3. Ajută la reducerea căderii părului

Căderea părului reprezintă o problemă pentru bărbați indiferent de vârstă, putând să se manifeste chiar dinainte de a împlini 30 de ani – mulți încearcă să trateze căderea părului cu șampoane ineficiente sau, în cazurile mai grave, apelând la implanturi de păr. Soluția este însă la interior. Colagenul reprezintă 70% din derm, adică stratul de mijloc al pielii ce conține și rădăcina firului de păr. Cu timpul, corpul uman nu mai este la fel de eficient în producerea de colagen, astfel că este afectată și structura dermului, acesta fiind unul dintre motivele principale ale căderii și subțierii părului odată cu înaintarea în vârstă, atât la femei, dar mai ales la bărbați. Consumul regulat de colagen va contribui așadar la elasticitatea și structura dermului și va contribui la reducerea căderii părului. În plus, studii recente arată că, datorită proprietăților antioxidante, colagenul poate încetini albirea părului.

 

Beneficii-colagen-lichid-hidrolizat-barbati-gradina-sanatatii

4. Reduce ridurile și contribuie la fermitatea pielii

 

Colagenul permite pielii să rămână fermă și suplă, menținând stratul de grăsime dintre pielea și oasele noastre. Pe măsură ce îmbătrânim însă, producția de colagen scade, apărând astfel efecte precum ridurile sau pielea lăsată. Consumul regulat de colagen va îmbunătăți aspectul pielii, acționând din interior prin hidratarea ei, astfel că va deveni mai elastică și mai luminoasă, iar ridurile existente se vor diminua.

 

5. Colagenul întărește dinții și gingiile

Deși probabil colagenul nu e primul supliment la care te gândești atunci când vrei să ai o sănătate orală bună, află că te poate ajuta să îți păstrezi dinții puternici și mai ales la locul lor, ancorați ferm în gingii. Recent, lipsa colagenului a fost asociată cu o pierdere a dinților, astfel că o doză zilnică de  colagen hidrolizat lichid pentru bărbați poate contribui la un zâmbet sănătos și frumos la orice vârstă.

Beneficii-colagen-lichid-hidrolizat-barbati-dinti-gingii-gradina-sanatatii

 

 

Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea unor suplimente potrivite nevoilor tale, nu ezita să ne scrii la gradina.sanatatii@gmail.ro sau chiar să ne suni la 0751562111 (de Luni până Vineri, între orele 9-17).

Alte Produse Noi Pentru Sănătatea Bărbaților...

95.00 lei TVA inclus

Economisești 34.00 lei

Mai puțin de 3.16 lei per zi de tratament!

97.00 lei TVA inclus

Economisești 33.00 lei

Mai puțin de 3.23 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *