Ce Beneficii are Vitamina K2 pentru Corpul tau?

Ce beneficii are vitamina k2 pentru corpul tau

Vitamina K se refera la un grup de vitamine care impart un inel metilat naftochinon. Exista doua forme ale acestei vitamine care apar natural si anume vitamina k1 si k2. Vitamina K1, cunoscuta si sub denumirea de filochinona, este prezenta in zarzavaturi si fructe, iar vitamina K2, cunoscuta si ca menachinona (MK), este prezenta in unele produse pe baza de animale cat si sintetizata de catre bacteriile anaerobice din tractul gastro intestinal.

  • Vitamina K2 se poate gasi in produse pe baza de animale ca cele lactate (mai ales bovinele hranite natural), peste, oua, carne si alimente fermentate ca branzeturile, natto, miso si varza murata. Produsele animale contin vitamina K2 (MK 4), in timp ce fermentatia produce alte menachinone, de la MK 5 si MK 14. Mamiferele pot sintetiza K2 (MK 4) de la K1 pana la un anumit nivel, motiv pentru care itamina K1 din dieta si alte forme ale acesteia pot contribui la statusul K2.
  • Vitamina K2 serveste pentru mai multe functii ale corpului, insa cele mai importante sunt carboxilarea sau activarea unei clase de proteine cunoscute ca proteine GLA si coagularea sangelui. Vitamina K1 activeaza factorii de coagulare a sangelui (un numar de substante mplicate in coagulare), in timp ce K2 activeaza proteinele GLA cum e osteocalcinul (proteina responsabila pentru depozitarea calciului in oase) si matricea proteinelor GLA (proteina care previne calcificarea tesuturilor moi din corp).
  • Studiile au aratat ca vitamina K2 poate ajuta impotriva cancerului si bolii Alzheimer. Alte beneficii importante asociate cu aceasta vitamina includ mentinerea densitatii osoase si prevenirea osteoporozei si bolilor cardiovasculare.

Vitaminele A, D si K2 actioneaza in armonie si sunt esentiale pentru cresterea adecvata si starea de sanatate. Aceasta combinatie e importanta si pentru absorbtia adecvata de minerale si pentru metabolism.

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

Vitaminaa k2 si d3 din gradina sanatatii
Vitamina e lichida antioxidant piele circulatie
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 23 lei
23lei
29%
23
lei
VEGAN
57.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 1.90 lei per zi de tratament!

Vitamina d lichida cu absorbtie rapida natural
On Sale
Sale!
%
Off
44
Save 31 lei
31lei
44%
31
lei
39.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 1.30 lei per zi de tratament!

Vitamina k2 d3 lichida cu absorbtie rapida
On Sale
Sale!
%
Off
26
Save 23 lei
23lei
26%
23
lei
67.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 2.23 lei per zi de tratament!

Vitamina a lichida pentru vedere piele si sanatatea membranei mucoase
On Sale
Sale!
%
Off
39
Save 29 lei
29lei
39%
29
lei
VEGAN
46.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 1.53 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *