Beneficiile Spirulinei pentru sistemul imunitar

Spirulina proprietati benefice pentru sistemul imunitar si pentru organism

Spirulina este o microalgă de culoare albastru-verzui care se găsește în râuri, iazuri sau alte ape dulci. Aceasta conține elemente unice, extrem de benefice pentru întărirea sistemului imunitar și pentru sănătatea generală a organismului uman, ajutându-l să funcționeze la capacitate optimă.

Cum acționează spirulina pentru sistemul imunitar?

Sistemul imunitar este vital atunci când vine vorba de capacitatea organismului de a combate în mod corespunzător bacteriile, virusurile sau infecțiile. De asemenea, sistemul imunitar ne ajută să ne vindecăm în cazul unor leziuni fizice minore, cum ar fi tăieturile sau arsurile superficiale. 

Spirulina conține fitonutrienți speciali din abundență. Aceștia funcționează ca elemente nutritive de bază în cazul plantelor. Are, de asemenea, multe minerale și vitamine esențiale, dar conține și ficocianină și sulfolipide. 

Aceste componente conlucrează pentru a oferi organismului instrumente pentru inducerea unei stări de bine. În același timp, ele susțin sistemul imunitar, creând o rezistență puternică pe care organismul o poate folosi atunci când se confruntă cu probleme zilnice, cum ar fi poluarea, alimentația neadecvată, stresul și lipsa exercițiilor fizice.

Bucură-te de beneficiile spirulinei cu ajutorul unui supliment cu spirulină pulbere. Aceasta este foarte ușor de consumat și poate fi adăugată într-o mulțime de preparate. Poți, de asemenea, opta și pentru suplimente cu spirulină tablete.

Spirulina conține și substanțe nutritive puternice cunoscute sub denumirea de polizaharide, care sunt considerate la scară largă un potențiator puternic al sistemului imunitar, care ajută la prevenirea unui număr mare de afecțiuni. 

Supirulina pulbere un suplimente cu multiple beneficii pentru organism si pentru starea generala de bine

Principalele funcții ale spirulinei în întărirea sistemului imunitar:

  • Reduce alergiile: Multe studii de specialitate au demonstrat că spirulina combate alergiile și poate reduce multe tipuri de inflamații.
  • Protejează împotriva agenților patogeni: Spirulina poate fi capabilă să impulsioneze multe aspecte ale funcției imunitare, cum ar fi activitatea agenților patogeni. 
  • Are o importantă activitate antivirală: Contribuie activ la combaterea și eradicarea infecțiilor virale și protejează organismul în fața unor boli precum hepatita.

Sursă bogată de magneziu, potasiu, calciu și o serie de alte minerale și vitamine, Spirulina ajuta la crearea de anticorpi, ajutându-ne organismul să se apere în fața infecțiilor. Este, de asemenea, și o sursă de triptofan, pe care organismul îl transformă în serotonină, un produs chimic responsabil cu redarea stării de bine, îmbunătățirea somnului și stabilizarea stării de spirit. În consecință, Spirulina susține inclusiv funcțiile cognitive.

Așadar, Spirulina este adjuvantul potrivit pentru susținerea imunității și ar trebui consumată de oricine caută un impuls eficient pentru sistemul imunitar. Cunoașterea semnalelor unui sistem imunitar slăbit este însă extrem de importantă, astfel încât schimbările în stilul de viață să poată fi efectuate în timp util. 

Bucură-te de beneficiile spirulinei cu ajutorul produselor din Grădina Sănătații

-67%
Prețul inițial a fost: 98.00 lei.Prețul curent este: 32.50 lei. TVA inclus

Economisești 65.50 lei

-37%
Prețul inițial a fost: 154.00 lei.Prețul curent este: 97.67 lei. TVA inclus

Economisești 56.33 lei

-57%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.75 lei.Prețul curent este: 49.47 lei. TVA inclus

Economisești 66.28 lei

-44%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 76.65 lei.Prețul curent este: 42.59 lei. TVA inclus

Economisești 34.06 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *