🐰 EASTER SALE: Astăzi te bucuri de 13% EXTRA REDUCERE la toate produsele ! Folosește codul 13SALE. Ofertă limitată! 🐣

Acțiunile benefice ale Colagenului pentru păr

Actiunea benefica a suplimentelor cu colagen pentru mentinerea sanatatii si frumusetii parului

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul tău, fiind o parte componentă a tendoanelor, ligamentelor și tuturor țesuturilor conjunctive. Colagenul oferă o varietate de beneficii pentru sănătate, printre care și menținerea unui păr sănătos și puternic.

În continuare, îți prezentăm 5 moduri prin care colagenul de tip 1 și 3 contribuie la menținerea sănătății părului:

1. Oferă aminoacizi utili pentru producția și regenerarea părului

Părul este format în principal din proteina numită cheratină. Corpul folosește mai mulți aminoacizi pentru a construi cheratina – dintre care unii pot fi regăsiți în colagen. Prin administrarea de colagen, corpul produce aminoacizi care sunt apoi folosiți pentru a construi noi proteine ​și compuși.

Există 11 aminoacizi neesențiali pe care corpul tău îi poate produce în mod natural și 9 aminoacizi esentiali pe care trebuie să îi obții prin dietă. Colagenul este alcătuit în principal din aminoacizii: prolină, glicină și hidroxiprolină. Prolina este principala componentă a cheratinei. Prin urmare, colagenul bogat în prolină oferă corpului tău elementele de care are nevoie pentru regenerarea părului. 

2. Ajută la combaterea deteriorării foliculilor de păr

Colagenul poate acționa ca un antioxidant și poate combate daunele cauzate de radicalii liberi. Radicalii liberi sunt compuși care se dezvoltă în organism ca urmare a stresului, a poluanților din aer, a fumatului, a alimentației nesănătoase, a alcoolului și a altor influențe din mediu. Radicalii liberi provoacă daune celulelor și ADN-ului.

Totodată, radicalii liberi pot afecta și foliculii de păr. Deoarece apărarea corpului împotriva radicalilor liberi scade odată cu înaintarea în vârstă, seniorii sunt mai predispuși la deteriorarea părului. Pentru a lupta împotriva radicalilor liberi și a promova un păr sănătos, corpul are nevoie de antioxidanți.

Colagenul, prin activitatea sa antioxidantă puternică, este capabil să lupte cu radicalii liberi și poate reduce riscurile deteriorării părului.

Asigura-ti doza zilnica de colagen

-23%
NOU!

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 149.97 lei. TVA inclus

Economisești 46.02 lei

-24%
VEGAN

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 45.00 lei

-17%
Prețul inițial a fost: 174.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 30.00 lei

-22%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 185.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 41.00 lei

3. Poate preveni subțierea părului asociată cu îmbătrânirea

Colagenul constituie 70% din derm, stratul mijlociu al pielii, care conține rădăcina fiecărui fir de păr. De aceea, colagenul contribuie la elasticitatea și rezistența dermului. Odată cu înaintarea în vârstă, corpul devine mai puțin eficient în ceea ce privește producerea de colagen și reumplerea celulelor din derm. Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care părul se subțiază în timp. Prin urmare, administrarea de suplimente cu colagen poate ajuta la menținerea unui derm sănătos și la prevenirea subțierii părului.

4. Poate amâna pierderea culorii părului

Suplimentele cu colagen pentru un par sanatos si puternic

Datorită proprietăților sale antioxidante, colagenul poate fi capabil să combată deteriorarea celulelor și încărunțirea prematură. Încărunțirea legată de vârsta este influențata în mare măsură de genetică, dar deteriorarea pe care radicalii liberi o provoacă celulelor poate juca un rol important.

Pe măsură ce îmbătrânești, celulele care produc pigmentul de melanină care dă părului tău culoarea naturală încep să dispară. Cu toate acestea, radicalii liberi care rezultă din alimentația precară, stresul și poluanții din mediu, pot deteriora mai devreme celulele care creează melanina.

Fără suficienți antioxidanți care să combată deteriorarea produsă de radicalii liberi, părul tău poate începe sa încărunțească mult mai devreme decât ar fi normal, iar activitatea antioxidantă a foliculilor de păr cenușii este mult mai mică decât cea a foliculilor de păr care mai conțin pigment de culoare.

Colagenul luptă împotriva radicalilor liberi, așadar poate ajuta la prevenirea deteriorării celulelor care redau culoarea părului. Drept urmare, poate preveni încărunțirea prematură și poate amâna depigmentarea foliculilor de păr. 

5. Este ușor de adaugat în dieta ta

Dacă te-am convins să încerci un tratament cu colagen pentru păr, avem o sugestie pentru tine. Colagenul de tip 1 și 3 cu 10.000 mg la doză zilnică din Grădina Sănătății este prezent sub formă lichidă. Este ușor de administrat și are un gust delicios de fructe de pădure. Îl poți adăuga în băutura ta preferată sau îl poți consuma direct din cupa de dozaj.

Colagenuri premium recomandate

-15%
Prețul inițial a fost: 164.99 lei.Prețul curent este: 139.99 lei. TVA inclus

Economisești 25.00 lei

-26%
NOU!
-13%
NOU!

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 224.22 lei.Prețul curent este: 194.98 lei. TVA inclus

Economisești 29.24 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *