💚 12% Reducere la toate produsele din categoria Detoxifiere! Folosește cuponul DETOX12 și redescoperă-ți vitalitatea. 💚

Acid Hialuronic pentru Artroza

Artroza

Din fericire, cercetarile sugereaza ca in momentul in care administrezi acid hialuronic pe cale orala, acesta creste productia naturala a corpului a acestei substante facandu-l sa fie o terapie excelenta si non-invaziva pentru artroza.

Intr-un studiu controlat prin placebo, pacientii care sufereau de osteoartroza la genunchi si administrau 80 mg de acid hialuronic in fiecare zi, pentru o perioada de doua luni, au avut o imbunatatire de 33 % in ceea ce priveste durerea in comparatie cu 6 % imbunatatiri in cadrul grupului placebo.

In cadrul unui alt studiu, participantii cu osteoartroza la genunchi care au administrat 200 mg de acid hialuronic in fiecare zi pentru un an si au participat in cadrul unui program de exercitii pentru intarirea muschilor, au raportat imbunatatiri semnificative la nivelul durerii, rigiditatii si viata de zi cu zi in comparatie cu grupul placebo care executau acelasi program de exercitii.

Cum se compara acidul hialuronic pentru artroza in comparatie cu alte suplimente?

Astfel, cum se integreaza acidul hialuronic cu glucozamina si alte suplimente pentru sanatatea articulatiilor? Adevarul este ca acestea functioneaza dupa un principiu similar. Toate, pana la un anumit grad, activeaza genele care pornesc productia acidului hialuronic. Un alt supliment recomandat pentru a sprijini sanatatea articulatiilor – membrana naturala de oua – contine de asemenea anumite cantitati de acid hialuronic natural.

Recomandari de dozare pentru acid hialuronic pentru artroza si articulatii

Doza zilnica recomandata de acid hialuronic este de aproximativ 100 – 200 mg. Trebuie sa luati in considerare faptul ca acestea sunt suplimente naturale si dureaza in jur de 2 – 3 saptamani pana rezultatele devin vizibile. In aceeasi ordine de idei, acidul hialuronic natural sub forma de supliment nu are aceleasi efecte secundare negative pe care le au medicamentele conventionale.

Recomandari premium cu Acid Hialuronic

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-24%
VEGAN

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 45.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *