💚 12% Reducere la toate produsele din categoria Detoxifiere! Folosește cuponul DETOX12 și redescoperă-ți vitalitatea. 💚

Alimente care contin Acid hialuronic

Alimente cu acid hialuronic

Cunoscut si sub denumirile de hialuronan sau hialuronat de sodiu, acidul hialuronic este un tip de carbohidrat care se gaseste natural in interiorul corpului. Acesta lubrifiaza si hidrateaza ochii si articulatiile, fiind folosit si ca tratament pentru osteoartrita.

Acidul hialuronic poate fi consumat fie sub forma de supliment sau prin intermediul alimentelor care sunt surse naturale pentru aceasta substanta nutritiva.

Alimente bogate in acid hialuronic

Includerea alimentelor care au un continut bogat de acid hialuronic poate fi o modalitate usoara de a creste nivelul acestuia in corp. Alimentele ca legumele cu frunze verzi (spanac, napi), radacinile (de exemplu cartofi, morcovi si cartofi dulci) si produsele din soia pot contine acid hialuronic, insa supele de carna facute in casa din oase, piele si tesuturi conective animale sunt surse mult mai bune.

Poti gasi concentratii ridicate ale substantei si in legumele asiatice ca imoji, konyaku si satoimo. Desi nu este considerata o sursa directa de acid hialuronic, vinul rosu poate ajuta la cresterea cantitatii de acid hialuronic pe care o produce corpul de unul singur.

Pentru a beneficia cat mai mult de pe urma acidului hialuronic din alimente se recomanda consumul acestora in stare cruda. Acidul hialuronic este sensibil la caldura si va fi distrus in timpul prepararii. Inca un lucru pe care trebuie sa il stii este ca acidul hialuronic este mai eficient cand are o cantitate mare de apa de care sa se lipeasca.

O alta modalitate de a creste nivelul de acid hialuronic din corp este prin administrarea suplimentelor. Se recomanda o doza obisnuita de 200 mg de doua ori pe zi de acid hialuronic. Bineinteles, fiecare produs are doza zilnica recomandata pe eticheta. De asemenea, se pot folosi si lotiuni si creme cu aplicatie locala care sunt disponibile in farmacii si magazine naturiste.

Produse premium cu acid hialuronic pentru sanatate si frumusete

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-24%
VEGAN

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 45.00 lei

-15%
Prețul inițial a fost: 192.00 lei.Prețul curent este: 163.20 lei. TVA inclus

Economisești 28.80 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *