💚 12% Reducere la toate produsele din categoria Detoxifiere! Folosește cuponul DETOX12 și redescoperă-ți vitalitatea. 💚

Acid Hialuronic pentru Articulatii

Acid hialuronic pentru articulatii

Durerea si rigiditatea articulatiilor, ridurile sunt nemultumiri care apar odata cu inaintarea in varsta. Dar daca ti-as spune ca exista un compus natural care ar putea oferi beneficii substantiale pentru cei care sufera de ambele probleme? Acesta exista: acidul hialuronic.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un glicosaminoglican, un lant foarte lung de dizaharide (zaharuri) prezent in toate tesuturile conective si care e responsabil cu retinerea umiditatii. Odata cu inaintarea in varsta, nivelurile de acid hialuronic scad – se spune cu pana la 50 %. Factorii genetici, fumatul, deficienta de magneziu si zinc accelereaza aceasta scadere care oricum apare la un moment dat. Rezultatul? Articulatii dureroase si piele lasata.

Acid hialuronic pentru articulatii sanatoase

Una dintre cele mai cercetate beneficii ale acidului hialuronic este capacitatea sa de a calma articulatiile dureroase. Eficienta sa in aceasta zona nu este surprinzatoare deoarece acidul hialuronic este prezent in concentratii mari mai ales in zona genunchilor, soldurilor si a altor articulatii mobile. Este o componenta majora a cartilajului si a fluidului sinovial care captuseste articulatiile si se uneste cu apa pentru a crea o substanta groasa si gelatinoasa care lubrifiaza si protejeaza cartilajele.

Impreuna, fluidul sinovial si cartilajul actioneaza ca agenti de absorbtie a socului care pot face fata unei cantitati imense de uzura si greutati. Cu toate acestea, in cazul articulatiilor afectate de artrita nivelul acidului hialuronic sunt extrem de scazute cauzand ca fluidul sinovial sa devina mai putin vascos si cartilajul mai putin eficient.

In ultimii ani, medici ortopezi folosesc injectii cu acid hialuronic direct in spatiile sinoviale ale articulatiilor care sufera de artrita  pentru a calma durerea si inflamatia. Desi este un tratament care ofera destul de mult ajutor in calmarea durerii si foarte eficient, multor oameni le este frica de injectii.

Suplimente naturale cu Acid Hialuronic pentru sanatatea articulatiilor

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-21%
Prețul inițial a fost: 185.00 lei.Prețul curent este: 147.00 lei. TVA inclus

Economisești 38.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-17%
Prețul inițial a fost: 198.99 lei.Prețul curent este: 164.99 lei. TVA inclus

Economisești 34.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *