Acid Hialuronic pentru Acnee si Cicatrici

Acid hialuronic acnee

Cicatricile cauzate de acnee pot fi mai adanci decat se vad la suprafata pielii. Cand acneea este mare sau o storci, pielea poate fi ranita lasand in urma o cicatrice care poate fi umpluta sau crescuta.

Desi aceste tipuri de cicatrici pot fi dificil de tratat, una dintre optiuni este folosirea acidului hialuronic.

Ce este acidul hialuronic si de ce este acesta important?

Acidul hialuronic este o substanta prezent in mod natural in piele, avand cele mai mari concentratii in tesuturile pielii cum e cartilajul. Acest acid hialuronic este denumit „de umplere” pentru ca functioenaza prin umplerea spatiului dintre fibrele de colagen si elastina din piele.

Acidul atrage natural si apa si poate face unele zone ale chipului care sunt mai adancite sa pare mai plina si mai voluminoase. Desi acidul hialuronic pentru acnee se folosea sub forma de injectii de umplere, acum acesta este disponibil si sub forma de pastile sau capsule.

Acidul hialuronic pentru acnee

Proprietatile acidului hialuronic ca substanta de umplere fac ca acesta sa fie un candidat excelent pentru reducerea vizbilitatii anumitor tipuri de cicatrici si acnee. Acest acid hialuronic este cel mai potrivit pentru cicatricile create de acnee care sunt mai mici si rotunde ca forma. Acest agent de umplere are un efect de umflare si ajuta cicatricea sa semene mai mult cu restul pielii.

Pe langa acid hialuronic pastile, sunt disponibile si cremele, lotiunile si gelurile pe baza acidului, cat si injectii folosite pentru tratarea liniilor de expresie.

In ceea ce priveste injectiile cu acid hialuronic pentru acnee, acestea nu reprezinta o solutie permanenta de tratament. Acidul incepe sa se descompuna pentru a fi absorbit de catre corp. Rezultatele depind de reactia corpului, insa de obicei dureaza intre 3 si 9 luni.

Descopera gama noastra de produse premium cu acid hialuronic si alti nutrienti benefici pentru sanatatea pielii 

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-15%
Prețul inițial a fost: 164.99 lei.Prețul curent este: 139.99 lei. TVA inclus

Economisești 25.00 lei

-24%
VEGAN

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 189.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 45.00 lei

-22%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 185.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 41.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *