Acid Hialuronic pentru Acnee si Cicatrici

Acid hialuronic pentru acnee si cicatrici. Fw

Cicatricile cauzate de acnee pot fi mai adanci decat se vad la suprafata pielii. Cand acneea este mare sau o storci, pielea poate fi ranita lasand in urma o cicatrice care poate fi umpluta sau crescuta. Desi aceste tipuri de cicatrici pot fi dificil de tratat, una dintre optiuni este folosirea acidului hialuronic.

Ce este acidul hialuronic si de ce este acesta important?

Acidul hialuronic este o substanta prezent in mod natural in piele, avand cele mai mari concentratii in tesuturile pielii cum e cartilajul. Acest acid hialuronic este denumit „de umplere” pentru ca functioenaza prin umplerea spatiului dintre fibrele de colagen si elastina din piele. Acidul atrage natural si apa si poate face unele zone ale chipului care sunt mai adancite sa pare mai plina si mai voluminoase. Desi acidul hialuronic pentru acnee se folosea sub forma de injectii de umplere, acum acesta este disponibil si sub forma de pastile sau capsule.

Acid hialuronic acnee

Proprietatile acidului hialuronic ca substanta de umplere fac ca acesta sa fie un candidat excelent pentru reducerea vizbilitatii anumitor tipuri de cicatrici si acnee. Acest acid hialuronic este cel mai potrivit pentru cicatricile create de acnee care sunt mai mici si rotunde ca forma. Acest agent de umplere are un efect de umflare si ajuta cicatricea sa semene mai mult cu restul pielii.

Pe langa acid hialuronic pastile, sunt disponibile si cremele, lotiunile si gelurile pe baza acidului, cat si injectii folosite pentru tratarea liniilor de expresie.

In ceea ce priveste injectiile cu acid hialuronic pentru acnee, acestea nu reprezinta o solutie permanenta de tratament. Acidul incepe sa se descompuna pentru a fi absorbit de catre corp. Rezultatele depind de reactia corpului, insa de obicei dureaza intre 3 si 9 luni.

Colagen lichid si acid hialuronic pt aricole
Colagen lichid 10. 000mg joint support
On Sale
Sale!
%
Off
12
Save 30 lei
30lei
12%
30
lei
NOU!
220.00 lei TVA inclus

LIVRARE GRATUITA

Mai puțin de 7.33 lei per zi de tratament!

Ultra detox
On Sale
Sale!
%
Off
39
Save 51 lei
51lei
39%
51
lei
Colagen lichid 10. 000mg cu 9 ingrediente active super concentrat original produs in suedia 1
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 20 lei
20lei
14%
20
lei
#BESTSELLER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *