4 Beneficii ale Suplimentelor cu Vitamina K2

4 beneficii ale suplimentelor cu vitamina k2

Iata cateva beneficii ale suplimentelor cu vitamina K2:

1. Vitamina K2 reduce riscul de a dezvolta cancer.

  • Exista mai multe studii bine documentate care arata o corelatie intre consumul ridicat de vitamina K2 si scaderea riscului de a dezvolta anumite tipuri de cancer. In urma studiile s-a demonstrat ca vitamina K2 poate reduce cu pana la 35 % cancerul de prostata, ca poate incetini progresul cancerului de plamani si a leucemiei, poate reduce sau opri cresterea carcinomului hepatocelular (un tip periculos al cancerului la ficat), impiedica abilitatea de multiplicare si crestere a celulelor cancerigene.

2. Vitamina K2 pentru sanatatea creierului.

  • Unele cercetari noi si fascinante au aratat ca acelasi proces care face ca vitamina K2 sa fie eficienta pentru a preveni calcifierea arterelor si a tesuturilor musculare este benefic si pentru protejarea creierului impotriva bolii Alzheimer si altor boli. Pe scurt, teoria este ca vitamina K2 previne acumularea calciului in exces in corp (se crede ca acest calciu neregulat si in exces este una dintre cauzele bolii Alzheimer).

3. Vitamina K2 pentru sinteza altor nutrienti.

  • Aceasta vitamina este necesara pentru sinteza adecvata a calciului, insa e necesara si in echilibru cu vitamina D3. Aceste 2 vitamine functioneaza impreuna in cazul mai multor aspecte ale sanatatii. De fapt, calciul, magneziul, D3 si K2 lucreaza in echilibru. Prea mult D3 poate cauza o deficienta de magneziu daca nu e administrat impreuna cu un supliment pe baza de magneziu. Vitamina D ajuta la absorbtia calciului, insa K2 il ajuta sa si ajunga in oase, iar magneziul se asigura ca acesta ajunge in timp eficient.

4. Vitamina K2 pentru sanatatea pielii si anti imbatranire.

  • In acelasi fel in care previne calcifierea arterelor, venelor si tesuturilor moi, ajuta si la indepartarea calciului in exces din elastina din piele. Astfel, K2 ajuta la mentinerea elasticitatii pielii si prevenirea ridurilor.

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

Vitaminaa k2 si d3 din gradina sanatatii
Vitamina a lichida pentru vedere piele si sanatatea membranei mucoase
On Sale
Sale!
%
Off
39
Save 29 lei
29lei
39%
29
lei
VEGAN
46.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 1.53 lei per zi de tratament!

Vitamina d lichida cu absorbtie rapida natural
On Sale
Sale!
%
Off
44
Save 31 lei
31lei
44%
31
lei
39.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 1.30 lei per zi de tratament!

Vitamina e lichida antioxidant piele circulatie
On Sale
Sale!
%
Off
29
Save 23 lei
23lei
29%
23
lei
VEGAN
57.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 1.90 lei per zi de tratament!

Vitamina k2 d3 lichida cu absorbtie rapida
On Sale
Sale!
%
Off
26
Save 23 lei
23lei
26%
23
lei
67.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 2.23 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *