🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

3 Beneficii Unice ale Vitaminei K2

Vitamina k2 este necesara pentru a transforma proteinele vitale pentru construirea oaselor numite osteocalcine. Aceste proteine sunt necesare pentru ca ajuta la mentinerea homeostazei in tesuturile osoase. Actioneaza impreuna cu celulele osteoblaste pentru a crea tesut osos sanatos. Nivelul necorespunzator de vitamibna K2 inhiba productia de osteocalcine si reduce calciul din tesutul osos. Acest lucru duce la reducerea masei osoase si matricea slabita a oaselor.

3 Beneficii unice ale Vitaminei K2:

1.D3 si K2 pentru metabolizarea sanatoasa a calciului.

  • Vitamina D3 e un alt nutrient esential care joaca un rol esential in aportul de calciu in tesutul scheletal osos. Mai multe studii au aratat efectul sinergistic al vitaminelor D3 si K2. Cele 2 lucreaza impreuna pentru a creste o substanta numita proteina matricii GLA care protejeaza vasele de sange de calcificare (depozitarea cristalelor de calciu).

2.Vitamina K2 pentru sanatatea cardiovasculara si a articulatiilor.

  • In momentul in care tesuturile moi sunt lezate de stresul oxidativ, corpul raspunde printr-un proces inflamator. Acest proces rezulta in crearea depozitelor de calciu in tesuturile lezate. Se creaza o acumulare de placa in arteriole si cresteri degenerative in articulatii. studiile efectuate pe animale au demonstrat ca vitamina K2 previne arterioscleroza si ateroscleroza, dar ca are si potential de a inversa calcifierea arteriala prin activarea MGP.

3.Vitamina K2 si flora intestinala.

  • Productia vitaminei k2 in interiorul corpului depinde de flora sanatoasa din tractul intestinal si consumul alimentelor fermentate. Cea mai mare majoritate a societatii este deficienta de vitamina K2 din cauza lipsei de consum de alimente fermentate si din cauza epidemiei de disbioza intestinala. Acest lucru e inrautatit de utilizarea in exces a antibioticelor si a produselor sterilizate industrial si alimentelor procesate. Cele mai bunje surse de vitamina K2 sunt natto fermentat din soia si branzeturi crude care provin de la bovine sau capre hranite natural.

Important: Pentru a obtine toate beneficiile pe care ti le ofera Vitamina K2, ai nevoie de un produs cu o concentratie de minim 100mcg per capsula sau mai mult asa cum este stabilita in studiile clinice.

Vitamina K2 Mk7 din Gradina Sanatatii are o super concentratie de 200mcg per capsula, cea mai mare concentratie disponibila la ora actuala in Romania si iti poate oferi toate beneficiile acestei Super Vitamine.

-39%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 75.00 lei.Prețul curent este: 46.00 lei. TVA inclus

Economisești 29.00 lei

-44%
Prețul inițial a fost: 70.00 lei.Prețul curent este: 39.00 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

-29%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 80.00 lei.Prețul curent este: 57.00 lei. TVA inclus

Economisești 23.00 lei

-26%
Prețul inițial a fost: 90.00 lei.Prețul curent este: 67.00 lei. TVA inclus

Economisești 23.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *