💚 12% Reducere la toate produsele din categoria Detoxifiere! Folosește cuponul DETOX12 și redescoperă-ți vitalitatea. 💚

Scapa de Riduri cu Colagenul Hidrolizat Tip 1 si 3

Colagen riduri

Ridurile sunt cute, creste sau pliuri ale pielii. Ele apar odată cu înaintarea în vârstă, în principal datorită scăderii capacității organismului de a produce colagen. Daunele solare, fumatul, deshidratarea, unele medicamente, factorii genetici și de mediu determină când și unde se pot dezvolta ridurile. Majoritatea ridurilor tind să apară în părțile cele mai expuse la soare ale corpului, în special pe față și pe gât, pe mâini și pe brațe.

Ridurile sunt considerate semne ale îmbătrânirii care provoacă un aspect inestetic. Anual, la nivel global, sunt cheltuite sume importante de bani pentru tratamente care să le îndepărteze sau să le întârzie. Aceste terapii pot avea un succes moderat, semnificativ sau considerabil.

Care sunt principalele cauze ale apariției ridurilor ?

Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, pielea lor devine mai subțire, mai uscată, mai puțin elastică și mai puțin capabilă să se protejeze de daune. Acest lucru duce la apariția ridurilor și a liniilor pe suprafața pielii.

De asemenea, expunerea la lumina ultravioletă (UV), prin frecventarea saloanelor de bronzat și practicarea sporturilor în aer liber, crește șansa ca ridurile să se dezvolte mai devreme.

Colagen lichid tip 1 si 3

Oamenii care lucrează expuși la lumina solară au șanse mai mari de a dezvolta riduri precoce. Locurile de muncă care implică acest tip de expunere includ pescuitul și agricultura. Marinarii, jucătorii de golf, salvamarii și grădinarii pot fi, de asemenea, mai predispuși la îmbătrânirea prematură a pielii.

Fumatul regulat accelerează procesul de deteriorare a pielii, în timp ce alcoolul o deshidratează, iar o piele uscată favorizează apariția ridurilor.

Colagen-lichid-hidrolizat-10. 000.

Cum poti ameliora si combate ridurile ?

Venim in sprijinul tau si Iti oferim Colagenul Lichid Hidrolizat de Tip 1 si 3 cu 10000 mg la Doza zilnica, cu o formula speciala care contine pe langa Colagenul de tip 1 si 3, regasit in principal in piele, par si unghii, si Acid Hialuronic, Biotina, Cupru, Siliciu si un adaos de Vitamine pentru Absorbtia mai buna a Colagenului.

Acesta hidrateaza tesuturile, mentine elasticitatea pielii si te protejeaza de riduri. Produsul este sub forma lichida, de calitate Premium, fiind fabricat in Suedia. Tratamentul recomandat este de minim 3 luni de zile. Colagenul Lichid Hidrolizat 10000Mg Tip 1 si 3 poate fi folosit atat preventiv cat si in cazurile mai avansate.

De asemenea, tot pentru combaterea ridurilor, poti incerca si Acidul Hialuronic Lichid extras din Iarba Fermentata.

Te invitam sa afli mai multe informatii despre produs accesand pagina: Colagen Lichid Hidrolizat 10000Mg Tip 1 si 3. Ne gasesti si la telefon 0751562111.

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 si 3

10000mg la Doza Zilnica, Absorbtie Foarte Ridicata

Te invitam sa descoperi Colagenul Lichid cu 10000 Mg per Doza Zilnica de Tip 1 si 3 din Gradina Sanatatii, net superior produselor de acest gen existente in Romania, atat datorita calitatii ingredientelor si a gradului ridicat de absorbtie. Apasa butonul de mai jos pentru a accesa pagina produsului. Lista completa de beneficii o gasesti accesand pagina produsului.

Descopera gama noastra de colagenuri premium

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 164.99 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

-23%
NOU!

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 149.97 lei. TVA inclus

Economisești 46.02 lei

-17%
Prețul inițial a fost: 174.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 30.00 lei

-22%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 185.99 lei.Prețul curent este: 144.99 lei. TVA inclus

Economisești 41.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *