Scapa de Riduri cu Colagenul Hidrolizat 10000 Mg Tip 1 si 3

Colagen lichid hidrolizat pentru riduri

Ridurile sunt cute, creste sau pliuri ale pielii. Ele apar odată cu înaintarea în vârstă, în principal datorită scăderii capacității organismului de a produce colagen. Daunele solare, fumatul, deshidratarea, unele medicamente, factorii genetici și de mediu determină când și unde se pot dezvolta ridurile. Majoritatea ridurilor tind să apară în părțile cele mai expuse la soare ale corpului, în special pe față și pe gât, pe mâini și pe brațe.

Ridurile sunt considerate semne ale îmbătrânirii care provoacă un aspect inestetic. Anual, la nivel global, sunt cheltuite sume importante de bani pentru tratamente care să le îndepărteze sau să le întârzie. Aceste terapii pot avea un succes moderat, semnificativ sau considerabil.

Care sunt principalele cauze ale apariției ridurilor ?

Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc, pielea lor devine mai subțire, mai uscată, mai puțin elastică și mai puțin capabilă să se protejeze de daune. Acest lucru duce la apariția ridurilor și a liniilor pe suprafața pielii.

De asemenea, expunerea la lumina ultravioletă (UV), prin frecventarea saloanelor de bronzat și practicarea sporturilor în aer liber, crește șansa ca ridurile să se dezvolte mai devreme.

Colagen lichid tip 1 si 3

Oamenii care lucrează expuși la lumina solară au șanse mai mari de a dezvolta riduri precoce. Locurile de muncă care implică acest tip de expunere includ pescuitul și agricultura. Marinarii, jucătorii de golf, salvamarii și grădinarii pot fi, de asemenea, mai predispuși la îmbătrânirea prematură a pielii.

Fumatul regulat accelerează procesul de deteriorare a pielii, în timp ce alcoolul o deshidratează, iar o piele uscată favorizează apariția ridurilor.

Colagen-lichid-hidrolizat-10. 000.

Cum poti ameliora si combate ridurile ?

Venim in sprijinul tau si Iti oferim Colagenul Lichid Hidrolizat de Tip 1 si 3 cu 10000mg la Doza zilnica, cu o formula speciala care contine pe langa Colagenul de tip 1 si 3, regasit in principal in piele, par si unghii, si Acid Hialuronic, Biotina, Cupru, Siliciu si un adaos de Vitamine pentru Absorbtia mai buna a Colagenului. Acesta hidrateaza teusuturile, mentine elasticitatea pielii si te protejeaza de riduri. Produsul este sub forma lichida, de calitate Premium, fiind fabricat in Suedia. Tratamentul recomandat este de minim 3 luni de zile. Colagenul Lichid Hidrolizat 10000Mg Tip 1 si 3 poate fi folosit atat preventiv cat si in cazurile mai avansate.

De asemenea, tot pentru combaterea ridurilor, poti incerca si Acidul Hialuronic Lichid extras din Iarba Fermentata.

Te invitam sa afli mai multe informatii despre produs accesand pagina: Colagen Lichid Hidrolizat 10000Mg Tip 1 si 3. Ne gasesti si la telefon 0751562111.

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 si 3

10000mg la Doza Zilnica, Absorbtie Foarte Ridicata

Te invitam sa descoperi Colagenul Lichid cu 10000 Mg per Doza Zilnica de Tip 1 si 3 din Gradina Sanatatii, net superior produselor de acest gen existente in Romania, atat datorita calitatii ingredientelor si a gradului ridicat de absorbtie. Apasa butonul de mai jos pentru a accesa pagina produsului. Lista completa de beneficii o gasesti accesand pagina produsului.

Colagenul este foarte eficient pentru piele ten unghii par. Fw

Alte Produse apreciate de Clientii Nostri:

Acid hialuronic lichid cu 100 mg per doza zilnică + vitamina c + siliciu – produs vegan – sticlă cu 500 ml
On Sale
Sale!
%
Off
17
Save 20 lei
20lei
17%
20
lei
VEGAN
95.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 3.16 lei per zi de tratament!

Colagen hidrolizat pulbere 10. 000mg pure peptide super concentrat original produs in suedia de swedish nutra
On Sale
Sale!
%
Off
21
Save 31 lei
31lei
21%
31
lei
#BESTSELLER
114.00 lei TVA inclus

Mai puțin de 3.80 lei per zi de tratament!

Colagen lichid 10. 000mg cu 9 ingrediente active super concentrat original produs in suedia 1
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 20 lei
20lei
14%
20
lei
#BESTSELLER
Joint support collagen lichid tip 2 gradina sanatatii
On Sale
Sale!
%
Off
14
Save 20 lei
20lei
14%
20
lei
#BESTSELLER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *