🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Artrita: simptome, tipuri si cum o poti ameliora

Artrita-colagen-tip-2

Artrita este o afecțiune articulară frecventă și, de multe ori, un mod informal de referire la durerea articulară sau la alte afecțiuni conexe. Artrita apare mai des în rândul femeilor și, deși se manifestă odată cu înaintarea în vârstă, cazurile în care aceasta apare mult mai devreme devin tot mai dese.

Care sunt simptomele artritei ?

Printre simptomele  comune  ale  artritei  se regăsesc: umflarea, durerea, rigiditatea și scăderea capacității de mișcare. Acestea pot fi, în faze incipiente, pasagere, adică pot apărea și dispărea. Ele pot fi ușoare, moderate sau severe și se pot resimți aproximativ la fel ani de zile. E important de stiut însă că, în timp, pot progresa și se pot agrava. Artrita severă poate conduce la durere cronică, incapacitate de a efectua activități zilnice și poate îngreuna mersul sau urcarea treptelor.

Tot artrita poate provoca modificări permanente ale articulațiilor. Aceste modificări pot fi vizibile, cum ar fi articulațiile degetelor inflamate. De multe ori deteriorarea poate fi văzută doar pe o radiografie. Unele tipuri de artrită afectează, de asemenea, inima, ochii, plămânii, rinichii și pielea.

Există diferite tipuri comune de artrită:

 

Artrita degenerativă este cel mai frecvent tip de artrită. Factorii de risc includ excesul de greutate, istoricul familial, vârsta sau vătămările articulare anterioare.

Artrita inflamatorie, precum cea reumatoidă și cea psoriazică, este provocată de o combinație de factori genetici și de mediu. Fumatul este, de asemenea, un factor declanșator important.

Colagen pentru articulatii

Artrita infecțioasă, provocată de o bacterie, virus sau ciupercă ce poate afecta articulațiile și poate declanșa inflamația acestora. Exemple: salmonella și shigella (intoxicații alimentare), chlamydia și gonoreea (boli cu transmitere sexuală) și hepatită C.

Artrita metabolică este provocată de excesul de acid uric, o substanță care se găsește în celulele umane, dar și în multe alimente. Acesta poate duce la apariția bruscă a durerii articulare extreme sau la un atac de gută, care provoacă durere continuă și dizabilitate.

Analizele de sânge și scanările imagistice pot ajuta la determinarea tipului de artrită. Un medic specialist ortoped sau reumatolog poate stabili cu exactitate diagnosticul.

Colagen-tip-2-joint

Cum poti ameliora manifestarile bolii ?

In sprijinul celor suferinzi de artrita a fost creat un produs pe baza de Colagen Lichid Hidrolizat de Tip 2 cu 5000mg la Doza zilnica. Produsul se numeste Joint Support. Acesta are in compozitie – pe langa Colagenul de Tip 2, regasit cu preponderenta in cartilaje, ligamente si tendoane – si un adaos de 9 Ingrediente active printre care: Glucozamina, Condroitina, MSM, Turmeric, Ceai Verde si un adaos de Vitamine pentru Absorbtia Optima a Colagenului.

Produsul se prezinta sub forma lichida, de Calitate Premium, fiind fabricat in Suedia. Tratamentul recomandat este de minim 3 luni de zile. Produsul poate fi folosit atat prevenitv cat si in afectiunile mai avansate.

Pentru afectiunile grave sau in stadii mai avansate se poate combina cu Curcumin Max (un antiinflamator foarte puternic), despre care puteti citi accesand pagina: Curcumin Max 1300Mg + Bioperina.

Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2 Joint Support

5000mg la Doza Zilnica, Absorbtie Foarte Ridicata

Te invitam sa descoperi Colagen Lichid Hidrolizat Tip 2 cu 5000mg + Glucozamina + Condroitina + MSM + Turmeric + Vitamina C, B12, D3 din Gradina Sanatatii, net superior produselor de acest gen existente in Romania, atat datorita calitatii ingredientelor, cat si a gradului ridicat de absorbtie. Apasa butonul de mai jos pentru a accesa pagina produsului. Lista completa de beneficii o gasesti accesand pagina produsului.

Colagen artrita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *