🎉 De Ziua Copiilor, primești GRATUIT Multivitamine Lichide Super Kids la orice comandă de minimum 99 lei! 🎁 ! Folosește codul 1IUNIE

De ce să alegi proteina din mazăre?

Proteina din mazare pulbere o alternativa vegana cu multiple beneficii

Fără gluten, fără lactoza, este naturală, are efecte benefice pentru rinichi, inimă și, bineînțeles, talie. Ce este, te întrebi? Vorbim despre proteina din mazăre, o alternativă vegană care vine în ajutorul sportivilor cu o asemenea dietă, dar ideală și pentru persoanele care optează pentru o alimentație sănătoasă.

Mazărea este o sursă curată de proteină, cu un profil nutrițional bogat, potrivită pentru orice tip de dietă.  Așadar, proteina vegetală din mazăre a devenit o alternativă tot mai des căutată atât de către sportivi, cât și de către cei cărora programul încărcat nu le permite să-și ia aportul zilnic de proteine din mesele principale.

Rămâi alături de noi și descoperă câteva motive pentru care să încerci și tu proteina din mazăre.

Cum se obține proteina din mazăre?

Acest tip de proteină se obține prin măcinarea mazării într-o pudră foarte fină cu o concentrație ridicată de proteine. Astfel, pudra proteică din mazăre se poate include cu ușurință în băuturi, smoothie-uri în special, sau în orice fel de rețetă, asigurându-ți aportul zilnic de proteine.

Iată principalele motive pentru care să optezi pentru consumul proteinei din mazăre:

1. Adjuvant pentru pierderea în greutate

Precum toate celelalte tipuri de proteină, și proteina din pudră de mazăre este extrem de utilă pentru pierderea în greutate. Proteina nu este de neglijat atunci când îți dorești să scapi de kilogramele în plus.

Este indicat ca o persoană să consume între 0,8 g. și 1 g. de proteină per kilogram. Aceasta ajută la creșterea mai rapidă a masei musculare și arderea eficientă a grăsimilor.

De asemenea, proteina scade nivelul de grelină – hormonul responsabil de apariția senzației de foame –  din organism și crează senzația de sațietate.

2. Susține sănătatea inimii

Proteina din mazăre susține sănătatea inimii tale. Un studiu realizat în Canada a demonstrat că aceasta proteină poate să scadă presiunea arterială. De asemenea, studiile au demonstrat și că o dietă pe bază de plante reduce riscul bolii coronariene. Cauza principalelor boli ale inimii sunt inflamațiile. Acestea pot fi reduse prin consumul alimentelor cu un efect antiinflamator, alimente precum mazărea.

3. Contribuie la buna funcționare a rinichilor

Unele studii sugerează că proteina din mazăre ar putea fi cea mai benefică sursă de proteină împotriva afecțiunilor renale. Acest lucru se datorează capacității sale de a stabiliza presiunea  arterială, reducând sau chiar prevenind apariția unor afecțiuni ale rinichilor.

4. Contribuie la creșterea în masă musculară

Proteinele pe bază de plante au un efect la fel de benefic în creșterea masei musculare și în recuperarea musculară de după antrenamente. Proteina din pulbere de mazăre are un conținut ridicat de aminoacizi importanţi care contribuie la creșterea mușchilor precum L-valina, L-leucina și L-isoleucina.

Consumată înainte de antrenament, proteina din mazăre poate ajuta la accelerarea procesului de creștere a mesei musculare, eficientizând antrenamentele pentru a obține rezultate rapide. Poți opta să o consumi într-un shake după antrenament, pentru un boost de proteine și pentru recuperare.

5. Este hipoalergenic

Nu conține gluten, soia sau lactoză, așadar nu provoacă alergi sau intoleranțe. În plus, proteina din mazăre nu cauzează balonare precum alte tipuri de proteina.

Valori nutriționale

Proteina din mazăre are un profil nutrițional bogat. Fiecare servire vine la pachet un calorii puține, dar cu multe proteine, fibre și alți macronutrienți importanți.

Aruncă o privire la valorile nutriționale ale proteinei pulbere din mazăre, suplimentul premium, 100% Bio de pe site-ul nostru:

Pentru 30 g de pudră proteică din mazăre beneficiezi de:

123 kcal

0,42 g carbohidrați

1,6 g fibre

8,2 mg Fier

2,7 mg Zinc

1,54 g L-valină

2,59 g L-leucină

2,28 g L-isoleucină

Dacă ai decis să dai o șansă proteinei de mazăre, venim în ajutorul tău cu un produs 100% natural. Proteina noastră de mazăre naturală, cu o concentrație de 80% și stabilitate ridicată, asigură 48% din doza zilnică recomandată.

Găsești aici proteina pulbere din mazăre, împreună cu celelalte alternative vegane din aceeași gamă:

-15%
VEGAN
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 74.93 lei.Prețul curent este: 64.05 lei. TVA inclus

Economisești 10.88 lei

-15%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 96.95 lei.Prețul curent este: 82.87 lei. TVA inclus

Economisești 14.08 lei

-15%
VEGAN
Stoc epuizat
Prețul inițial a fost: 110.22 lei.Prețul curent este: 93.41 lei. TVA inclus

Economisești 16.81 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *