Care sunt Beneficiile Acidului Hialuronic Capsule

Care sunt beneficiile acidului hialuronic capsule. Fw

Acidul hialuronic este un compus care se gaseste in intregul corp uman, inclusiv in piele, ochi si articulatii. Este de multe ori adaugat in suplimentele pentru sanatatea articulatiilor si in cosmetice. In medicina sportiva si cosmetica, doctorii folosesc injectii cu acid hialuronic pentru a calma osteoartrita si pentru a umple ridurile. Acidul hialuronic este disponibil sub forma de pudra, injectii sau lichid.

Ce beneficii are acidul hialuronic capsule?

Acid hialuronic pentru genunchi

  • Acidul hialuronic, un compus care apare natural in fluidul sinovial vascos, poate reduce durerea de articulatii asociata cu osteoartrita la genunchi. Din cauza faptului ca fluidul sinovial tamponeaza articulatiile, doctorii prescriu acid hialuronic pentru a imbunatati eficienta fluidului din genunchi.

Beneficii pentru piele ale acidului hialuronic capsule

  • Capsulele pe baza de acid hialuronic pot ajuta la reducerea infatisarii ridurilor. Pot ajuta si la umplerea buzelor sau a pielii adica le pot face sa para mai voluminoase si netede. Administratia Medicamentelor si Alimentelor a aprobat suplimentele pe baza  de acid hialuronic care proclama ca pot reduce liniile fine si ridurile. Un studiu francez din 2010 a descoperit ca preparatiile pe baza de acid hialuronic reduc cutele nasolabiale cunoscute si ca „linii ale rasului”.

Acid hialuronic pentru ochi

  • Stiai ca ochii si lacrimile contin acid hialuronic? Un studiu efectuat in Japonia si publicat in Jurnalul Britanic de Oftalmologie a ajuns la concluzia ca solutia pe baza de acid hialuronic a imbunatatit disfunctiile corneale epiteliale in cazul ochilor uscati. Epiteliumul corneal este partea cea mai exterioara a ochiului. Un studiu italian publicat in acelasi jurnal amintit anterior in anul 2002 a descoperit ca acidul hialuronic a calmat ochii uscati la persoanele care sufereau de sindromul Sjogren, o boala autoimuna.
Colagen lichid si acid hialuronic pt aricole
Colagen lichid 10. 000mg joint support
On Sale
Sale!
%
Off
12
Save 30 lei
30lei
12%
30
lei
NOU!
220.00 lei TVA inclus

LIVRARE GRATUITA

Mai puțin de 7.33 lei per zi de tratament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *