💚 12% Reducere la toate produsele din categoria Detoxifiere! Folosește cuponul DETOX12 și redescoperă-ți vitalitatea. 💚

Ce Beneficii are Acidul Hialuronic pentru Genunchi?

Acid hialuronic pentru genunchi

Acidul hialuronic este produs in mod natural de catre organism. Acesta face parte din fluidul sinovial care lubrifiaza articualtiile, permitandu-le sa se miste mai liber, si din umoarea vitroasa, substanta asemanatoare jeleului si transparentei din ochi.

Acidul hialuronic este extras din pintenii cocosilor sau din culturi de bacterii si este folosit in scop medicinal pentru a calma durerea de genunchi la pacientii care sufera de osteoartrita. Persoanele care sufera de astfel de boli tind sa aiba un nivel mai scazut de acid hialuronic in interiorul corpului.

Pentru cine este recomandat acidul hialuronic?

  • Acidul hialuronic sau HA este pentru persoanele care au nevoie de ajutor pentru flexarea articulatiilor, mai ales in cazul genunchilor si degetelor, prin restaurarea agentului de tamponare din articulatii.
  • Acidul hialuronic poate fi folosit de ambele sexe, atat femei, cat si barbati, chiar si de la varsta de 30 de ani daca incep sa simta primele semne ale inaintarii in varsta.
  • Acidul hialuronic poate fi folosit si de persoanele in varsta care sufera deja de o conditie a articulatiilor.
  • Acidul hialuronic hidrateaza pielea din interior si, in acest proces, netezeste ridurile. Actioneaza ca un produs cosmetic intern care hidrateaza pielea si nu numai.
Sanatatea genunchilor

De ce sa folosesti acid hialuronic pentru genunchi?

Articulatiile noastre (cum sunt genunchii si coatele) sunt inconjurate de o membrana denumita membrana sinoviala care formeaza o capsula in jurul capetelor oaselor. Aceasta membrana secreta un lichid numit fluid sinovial. Acesta are multe functii inclusiv cea de lubrifiere, absorbant al socurilor si agent de trabnsportare al nutrientilor. Acest fluid protejeaza articulatiile si oasele. Cartilajele sunt imbibate in fluid sinovial si sunt tesuturi conective fibroase.

Cartilajul este avascular ceea ce inseamna ca nu contine vase de sange. Acesta este motivul pentru care fluidul sinovial este atat de important – este singura cale prin care nutrientii pot ajunge la cartilaj si prin care pot fi eliminate toxinele. Acidul hialuronic este componeta a fluidului sinovial, motiv pentru care si acesta este important.

Recomandari naturale cu Acid Hialuronic pentru articulatii sanatoase

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-14%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *