🌸Ofertă Limitată: Astăzi, ai 10% EXTRA REDUCERE la 👨‍👩‍👧‍👦 Pachete Speciale - Folosește codul 10PROMO 🌸

Beneficiile acidului hialuronic pentru sănătate

Acid hialuronic

Prima alegere în materie de tratamente pentru înfrumusețare este acidul hialuronic, deoarece descoperirile din laboratoarele chimice îl clasează ca fiind una dintre cele mai eficiente soluții pentru obținerea unui ten luminos, neted și fără semne vizibile de îmbătrânire.

Totuși, pe lângă efectele sale asupra frumuseții, acidul hialuronic este, de asemenea, benefic în tratarea problemelor articulare, problemelor legate de cartilaje, dar aduce și rezultate eficiente asupra sănătății părului și ochilor. 

Pentru a înțelege mai bine funcțiile benefice pe care acidul hialuronic le are în organism, vom detalia efectele sale, pentru a fi cât mai bine informați atunci când alegeți administrarea unui astfel de supliment lichid natural

1. Eficient în tratarea ridurilor

Deoarece una din principalele calități ale acidului hialuronic este cea de a menține țesuturile hidratate, acesta devine un ajutor indispensabil în tratarea ridurilor. Deoarece ridurile apar ca o reacție a lipsei de hidratare și elasticitate a pielii, acidul hialuronic lichid intră în componența celulelor pielii și le hidratează, susținând o piele netedă și fermă, reducând semnele îmbătrânirii. 

Prin administrarea sa pe cale orală, acidul hialuronic asigură o hidratare profundă din interior către exterior, iar pielea și tenul vor obține un aspect mult îmbunătățit, luminos și  radiant.

2. Susține un păr sănătos cu acid hialuronic

Parte a frumuseții oamenilor, părul devine un accesoriu important, căruia trebuie să îi oferim atenție și grijă pentru a-i menține sănătatea pe o durată lungă. Prin administrarea suplimentelor cu acid hialuronic, rădăcina firului de păr este întărită, iar riscurile unei căderi necontrolate a părului sunt diminuate.

De asemenea, aspectul firului de păr este vizibil îmbunătățit, prin aportul de hidratare care îi este adus. Astfel, firul va deveni mai puternic, strălucitor și hidratat, fapt ce va preveni ruperea lui de la vârfuri. 

3. Diminuează durerile articulare 

Existând în mod natural în organism, acidul hialuronic este o componentă de care articulațiile și cartilajele noastre au nevoie pentru a ne asigura un stil de viață activ și lipsit de dificultăți în mișcare sau dureri. 

Acționând ca un lubrifiant al articulațiilor și cartilajelor, acidul hialuronic conferă un mediu prielnic activității fizice de zi cu zi. În cazul durerilor articulare cauzate de activitate fizică intensă sau o vârstă înaintată, administrarea acidului hialuronic în forma sa lichidă, prin absorbția rapidă în organism, detectează zonele inflamate și se comportă ca un pansament pe zonele dureroase, diminuând aceste efecte ce cauzează disconfort și care îngreunează activitățile de bază.

Pentru rezultate mai rapide și mai eficiente, puteți combina suplimentele cu acid hialuronic cu cele de Colagen Tip 2, cu o formulă specială pentru articulații. 

Cum consumăm acid hialuronic?

Forma în care administrăm acidul hialuronic este esențială, deoarece aceasta este cea care determină nivelul de absorbție în organism. Cea mai eficientă formă a acidului hialuronic este cea lichidă, prin capacitatea ridicată de absorbție în organism. Forma lichidă a acidului hialuronic are o masă moleculară scăzută de 7000 daltoni, fapt ce asigură cel mai înalt nivel de absorbție, intrând rapid în componenta celulară.

Prin acțiunea sa triplă asupra sănătății, frumuseții și efectului de anti-îmbătrânire, acidul hialuronic în forma lichidă asigură necesarul de care organismul nostru are nevoie pentru a fi într-o formă sănătoasă și activă, pe lungă durată. 

Descopera gama noastra de suplimente lichide cu acid hialuronic si alti nutrienti benefici pentru sanatate

-17%
VEGAN
Prețul inițial a fost: 115.00 lei.Prețul curent este: 95.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-16%

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 164.99 lei. TVA inclus

Economisești 31.00 lei

-14%
Prețul inițial a fost: 145.00 lei.Prețul curent este: 125.00 lei. TVA inclus

Economisești 20.00 lei

-23%
NOU!

AROMĂ ȘI CULOARE 100% NATURALĂ

Prețul inițial a fost: 195.99 lei.Prețul curent este: 149.97 lei. TVA inclus

Economisești 46.02 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *